Sacred Blood - ALEXANDROS

Ναι κρίμα που έκανε εκστρατεία ενάντια στους φιλήσυχους Πέρσες :lol:

Κόψε ναρκωτικά, ξεκίνα κάποιο άθλημα. Μπορείς. Όλοι θα σε βοηθήσουμε.

[-X:-k#-o

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

Απλά να σε ενημερώσω ότι οι Sacred Blood υπάρχουν πάνω από 10 χρόνια. Πολύ πριν τη μόδα της ΧΑ.

Α επίσης οι BattleRoaR είναι φασισταριά του κερατά. Καθίκια, νεο-ναζί. Έχουν και ένα τραγούδι που λέγεται Metal From Hellas (άκου εκεί, φασιστικός τίτλος). Τραγουδάει ο
Marco Concoreggi. Χμμμμ, λέτε να είναι υποστηρικτής του Μουσολίνι ο φασιστο-Ιταλός???

Τί να πώ… κρίμα για τα μυαλά που κουβαλάτε να μπερδεύετε τη βούρτσα με του π0Υτσ@. Έχετε μπερδέψει τα μπούτια σας. Διαβάζω όλα τα ποστ σας και σηκώνω πίεση.

Εν τω μεταξύ δεν έχω ακούσει νότα από Sacred Blood. Απλά τους έχω ακουστά. Το μόνο που γνωρίζω από αυτούς είναι ότι υπάρχουν. Για να μη παρεξηγιόμαστε.

Πεστα ρε φίλε τι διαολο μέσος όρος ηλικίας τα 16 ειναι εδώ μεσα;;

Κόψε φίλε. Αν πολλαπλασιάσεις το 16 επί 2 μας κάνει 32. Και εγώ είμαι παραπάνω. Γ@μ@ τ@. Μάλλον έχω υπερδιπλάσια χρόνια από το μέσο όρο. Τί κάθομαι και ασχολούμαι??? [-X

αυτο ειπαμε και εμεις οταν δεν μπορειτε να καταλαβετε τι λεει ο παναγιωτης.

δεν φτανει και ουτε κανει το 2012 με αυτην την κατασταση να ακουμε μπαντες(ακομη οχι τους Sacred Blood) που εξυμνουν την ελληνικη ανωτερωτητα(την ποια?χαχαχχαχα).
ενας στους 20 ελληνες απεδειξε οτι εχουμε καταντησει φυτα. ε δεν θελουμε αλλο ποτισμα! πως να γινει τωρα!

*δεν τους ειπαμε ουτε κουλους στα οργανα τους,ουτε σιχαμερους στην μουσικη τους, ξεκωλατε

επισης ας το κλειδωσει καποιος για μερικες μερες

Κανεις σας δεν ασχολείται με τη μουσικη. Ο κάλος στον εγκεφαλο όσων τρωγοντουσαν εδώ και 13+ σελίδες με τους sacred είναι ότι ειναι τέρμα ανίκανοι να ξεχωρίσουν το “γουστάρω που είμαι Ελληνας” από το “είμαι ανώτερος, μιας και είμαι Ελληνας”. Το να ασχολούμαι στιχουργικά με την ιστορια του τοπου μου δε σημαίνει απαραίτητα το 2ο. Αλλά για κάποιους η ζωή ειναι το ιδεολογικό μαντρι και είναι φτου κακά ότι είναι στην απεξω.

Δε γουσταρεις το κονσεπτ; Σκασε και παρατα μας.(δεν απευθύνομαι κάπου συγκεκριμένα)

στη συνεντευξη που εβαλαν παραπισω μελος τους δηλωνει οτι εχουμε αυτο το ονομα επειδη πιστευουμε οτι εμεις οι ελληνες καταγομαστε απο τους θεους.
σε ποια απο τις δυο κατηγοριες να τον καταταξω?γουσταρει που ειναι ελληνας η θεωρει τον εαυτο του ανωτερο επειδη ειναι ελληνας?

Aν προσεξες παίζει να εισαι ο μόνος που αναφέρθικε σε αυτό. Τι θέλω να πω; Δεν είμαι ο υπερασπιστης των sacred blood, αν θεωρεί οτι κατάγετε από τους θεούς, δικαίωμα του και κούνια που τον κούναγε, εμένα μου έχει σπασει τα διδυμα το κομπλεξ σε μεγεθος γκοτζίλα ορισμένων με τον ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ!

αναφερθηκα που?ειρωνικα το λες?

Διαβασες τι έγραψα ρε φιλάρα ή μου εκατσες στην πρώτη πρόταση και τα πήρες στην κράνα;

λολ προφανως και δεν τα εχω παρει στην κρανα.ισως επρεπε να κοτσαρω και μια φατσα απο διπλα σαν:p.χμ καλυτερα :slight_smile:
με τα υπολοιπα που λες δεν εχω να πω κατι.το να γραφει καποιος κονσεπτ για ενα ιστορικο προσωπο δεν το κανει φασιστα,το πα και παραπανω.ΟΜΩΣ οταν βλεπεις κατι δηλωσεις περι καταγωγης απο θεους(που ειναι γνωστο σε ποιους κυκλους τους βρισκεις)λες ωπ κατι παιζει.το λες για δεν το λες?το quote το εκανα γιατι εγραψες οτι ειμαι ο μονος που αναφερθηκα σ αυτο,ενω εχουν αναφερθει και αλλοι,οποτε ξαφνικα ειχα ενα συννεφακι με ενα ερωτηματικο πανω απο το κεφαλι μου.

Ενα μεγάλο θρεντ,ευχαριστώ τον Κριμσον που μου το επισήμανε.:bow:

Και γιατί μόνο οι αρχαίοι ρε παιδιά; Σύγχρονη ιστορία δεν έχουμε;
Χάθηκε να γράψουμε για την εποποιία των Ελλήνων στρατιωτών στον πόλεμο της Κορέας, για την αυτοθυσία των Ελλήνων εθελοντών στη Σρεμπρένιτσα κλπ.
Επίσης μια καλή ιδέα για το σικουελ αυτού του κονσεπτ θα ήταν να γράψουν ένα δίσκο αφιερωμένο σε αυτούς που συνεχίζουν τη δουλειά που άφησε στη μέση ο Μέγας ο Αλέξανδρος, στα ελληνικά στρατά που μεταλαμπαδεύουν τα ιδεώδη της δημοκρατίας στο Αφγανιστάν.

*Παρεμπιπτόντως μετά τη ναυμαχία στις Αργινούσες έγινε η δίκη των 10 στρατηγών σύντροφε, όντως από τα πιο ενδιαφέροντα περιστατικά της αρχαία ιστορίας.

Ωραίο το βίντεο κλιπ των σεικρεντ μπλαντ πάντως με τους αρχαίους μακεδόνες, μου θύμισε αυτό

βασικά sacred sperm δεν είναι άμα κατάγεσαι απο θεούς;

από αυτό δεν προήλθες;

Η φάση ήταν δηλαδη ότι μαζευτήκαν όλοι οι πρόγονοι μας κάτω από τον Όλυμπο και κατέβηκαν οι Θεοί για bukkake??

Κλειδώστε το.:bow2::bow2::bow2: :lol::lol::lol:

Πραγματικά κλειδώστε το.Εντάξει να συζητηθεί το θέμα με την αφορμή του δίσκου,αλλά επειδή ούτε η μία ούτε η άλλη πλευρά θέλει να κάνει πραγματική συζήτηση (πέρα από κάποιους χρήστες), ας τελειώνει καλύτερα.

ρε κανετε πλακα ? τωρα αληθεια ? σοβαρα ? γιου νο κιντινγκ δηλαδη ? εφτασε τις 15 σελιδες το τοπικ ?? για τους σεηκρεντ μπλαντ ? γκετ ε λαιφ λιγο ρε…

Edwmetaksi gelaw me ton eafto mou giati th prwth fora pou eida to titlo tou album gia kapoio logo pistepsa oti tha asxoleitai me ta Dekemvriana:blink: