Same title,different song

και οι Ulver εχουν Coming Home

I Stand Alone

Δύο πολύ δυνατά κομμάτια, από την μία οι Godsmack με το χιτάκι που ακούστηκε πάρα πολύ και από την άλλη οι Therapy? με το καλύτερο για μένα τραγούδι του τελευταίου τους δίσκου Cleave. Παρεμπιπτόντως, τον τίτλο οι Therapy? τον εμπνεύστηκαν από την ομώνυμη ταινία του Gaspar Noé (στα γαλλικά Seul Contre Tous), που αξίζει να δείτε.

I Stand Alone
  • Godsmack
  • Therapy?

0 voters

2 Likes

Από τη μία το πασίγνωστο άσμα των Rolling Stones και από την άλλη μια δυναμική μπαλάντα από τους W.A.S.P.

• Rolling Stones
  • W.A.S.P.

0 voters

1 Like
1 Like

Το Welcome Home των Coheed and Cambria ειναι για μενα το καλυτερο τους τραγουδι (μαλλον), η στιγμη που εγιναν μεγαλη μπαντα, η στιγμη που τους εμαθε ολος ο κοσμος, και γενικα ενα απο τα καλυτερα τραγουδια της δεκαετιας του.

Αλλα μπορω να σκεφτω ενα ακομα τραγουδακι με τον ιδιο τιτλο που μαλλον ειναι καλυτερο απο των Coheed and Cambria

2 Likes

Blink 182

Ναι αλλά αυτό έχει και ένα Ι μπροστά, δεν είναι σχέτο Miss You :stuck_out_tongue:

1 Like

Αν είχε κι ένα ikeag θα ήταν άνευ συναγωνισμού

2 Likes

με ειχε κοιταξει αποτομα καθηγητρια στο γυμνασιο επειδη το τραγουδουσα :frowning_face:

Μόνο πλοκάμι στο poll

• Ozzy Osbourne
  • Foo Fighters
  • W.A.S.P.

0 voters

1 Like

(of :stuck_out_tongue:)

Πάμε να πέσουν κορμιά!

Σε ένα υποτιθέμενο τοπ-5 μου από τα 90’ς, σίγουρα θα ήταν αυτός ο δίσκος μέσα. Όλο τον δίσκο τον λατρεύω, έχει όμως πολλές κομματάρες που ξεχωρίζουν και το Bodies είναι ένα από αυτά.

Εδώ δεν χρειάζεται να γράψω και κάτι…

Ο Danzig βγάζει τον τρίτο του σόλο δίσκο (εάν δεν κάνω λάθος) κάπου στις αρχές των 90’ς και προσωπικά αγαπημένος μου, όπου περιέχει και την παρακάτω κομματάρα…

Τους Megadeth τους είδα για πρώτη φορά στο σανίδι όταν προωθούσαν το Endgame. Mου αρέσει αρκετα ο δίσκος, χωρίς το δικός τους Bodies να είναι στα αγαπημένα μου.

Και τέλος μια χιτάρα που κυκλοφόρησε 20 χρόνια πριν περίπου.

Αν δεν ήταν οι κολοκύθες στο παιχνίδι και το συγκεκριμένο άλμπουμ, θα γινόταν μάχη μέσα μου ανάμεσα στα πιστόλια και στον Danzig.

• Smashing Pumpkins
  • Sex Pistols
  • Danzig
  • Megadeth
  • Drowning Pool

0 voters

3 Likes

Θα το’ριχνα Drowning Pool, γιατί μ’αρέσει πολύ αυτός ο ήχος, αλλά Smashing Pumpkins και Mellon Collie απλά δεν υπάρχει

Πρώτη φορά που ακούω κομμάτι από το “Mellon collie”. Αν δεν ήταν αυτή η φωνή (που διαχρονικά τη σιχαίνομαι) θα με μάγευε, θαρρώ. Ακόμα κι έτσι, όμως, κάποια φορά πρέπει να τους ψάξω τους Smashing Pumpkins.

1 Like

Οτι δεν εχει φαει ποτε γαλακτομπουρεκο!

6 Likes

Γράψε άκυρο. Δεν ήξερα ότι το “Butterfly” ήταν εκεί.

Mellon Collie και Machina δύο ακατεβατα δεκαρακια

2 Likes

Ε τότε το Adore εντεκαρακι!

5 Likes