Samsara Blues Experiment - 14-15-16 Φεβρουαρίου

όποιος θυμάται ποιο ήταν το τελευταίο τραγούδι θα τον αγαπώ για πάντα

oh yeah baby!!! :metal:

Δεν εμεινε τιποτα μαγκες. Πεσανε ολα. Ψυχεδελεια, οξυ, προοδος, ολεθρος, βαριες κυλιομενες πετρες, διαστημα, πανε.
Δεν υπαρχει αυτο που συνεβει πριν λιγες ωρες στο ΑΝ, θα επιστρεψω μολις επανελθουν οι τιμες της βιοχημιας μου στο φυσιολογικο τους.
Υγ. Αργκ παλι πηρατε ολα τα μπλουζακια!
Υγ2. Εσυ η πιτσιρικα που πηρες το χαρτονι με τα τραγουδια να το προσεχεις ε;
Διαστημικη τιγρης

Επιστρεφω σε δωδεκα ωρες.

Παίξανε 2ωρο σε ένα γεμάτο Αν.Ψυχεδέλεια και γκάζια μόνο.Φοβεροί και φέτος, αν και το περσινό τους λάιβ δύσκολα ξεπερνιέται από μένα προσωπικά.Με τους υπόλοιπους που θα τους δουν προσεχώς τα λέμε στο διάστημα.Όσοι ήμασταν σήμερα στο Αν μπήκαμε σε τροχιά με τη γη. :smiley:

Μόλις έφτασα έξω από το Αν, κολλήσανε ένα χαρτί που έλεγε sold-out. Άντε, και την επόμενη φορά Γκαγκάριν :). Πολύ ωραία ήταν, τρομερά.

πείτε και για τους Routes όμως που σας έκαναν γλυκό έρωτα. :!:
Samsara Blues Experiment δεν περίμενα να με εκπλήξουν όπως την πρώτη φορά, αλλά δυο ώρες και, μάγκα μου. 8O

Το τελευταίο του main set ή του encore; Γιατί και το τελευταίο του main set γάμησε!

Έλεγα να την κάψω αλλά η χαμηλή (και πάλι) τιμή + το καλό σαπόρτ με έφεραν στα σκαλιά του ΑΝ αγκαλιά με την ομπρέλα. Οι [B]ROUTES [/B]επιβεβαίωσαν τη φήμη τους με το 50λεπτο σετ αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν απρόσμενο αφού οι [B]SAMSARA [/B]κατάφεραν να σβήσουν την περσινή εμφανιση τους, βλέπεις εδώ δεν περίμενε ο χιπστερ έξω από το κλαμπ για να πιει το ποτό του και έτσι οι βερολινέζει τζαμάρανε για 2,5 ώρες! Ωραία και η αφιέρωση του lost souls στον πάπα?

Βιντεάκια:
ROUTES ?[B][U]how to become a robot[/U][/B]
SAMSARA BLUES EXPERIMENT -[B][U]midnight boogie[/U][/B]

του encore!

Με βλέπω να το χάνω ρε γμτ και ξενερώνω με όσα διαβάζω…:frowning:

crap… καλά να περάσετε όσοι πάτε σήμερα και αύριο…

Review και videos για Αθήνα.

http://drdoomslair.com/2013/02/15/samsara-blues-experiment-routes-live-at-an-club-1422013/

Πολύ όμορφη νύχτα. Heavy metal με πολύυυ heavy ήχο, μαλούρες και ψυχεδέλεια!
Καταπληκτικό το νέο κομμάτι!
Τιμιότατη 2 ώρες και 10 κάτι λεπτά εμφάνιση.

Αμάν με αυτά το ελλιπές merch…

ελπίζω να μην χρειαστεί να την κοπανήσουμε νωρίτερα για βιολογικό

κατα τ’άλλα, εφοδιαστήκαμε και είμαστε έτοιμοι για κάψιμο
γκο σαμσαρα

ντάξει αυτό που έγινε χθες δεν περιγράφεται. όργια έκαναν οι Samsara στη σκηνή! 2 ώρες και κάτι λίγο… ό,τι και να πεις είναι λίγο…

αλήτες Αθηναίοι τίποτα δεν αφήσατε!! τσίμπησα το Long Distance Trip σε cd ούτε βινύλια είχε πολλά

Αυτό που γίνεται με τα μπλουζάκια είναι λίγο τραγικό… από την στιγμή που ξέρεις ότι θα παίξεις 3 live, κράτα ρε γμτ μερικά να έχεις για όλους… τα βγάζουν όλα από το πρώτο βράδυ και μετά οι υπόλοιποι μπούλο…

δεν είχα ακούσει νότα μεχρι το Live
αλλά…
οι τύποι είναι θεοί απλά!! απο την μουσική τους που οσο έπιασα χωρίς προηγούμενη επαφή μου άρεσε αρκετά μεχρι την χαρά που έβγαζαν που είναι πάνω στην σκηνή. ρε οι άτιμοι βγαζαν γούστα!!! άξιοι και τίμιοι
εσείς απο θεσσαλονικη πάτε!

cheers σε
[B]Έλενα Μόκα[/B](πολλά ναρκωτικά E?)
[B]mixalis_purple[/B](μας τα έκανες ζεπελιν 2 μήνες αλλά είχες δίκιο:thumbup:)
[B]haliseco[/B](μετά απο χρόνια και ζαμάνια.ελπίζω πάλι σύντομα)
[B]MyNameIsMud[/B](κλασική αξία)
και φυσικά στον [B]“ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο MOON_MADNESS”[/B] :lol: (ρεσιτάλ πριν και μετά:D)

+σε σπόντες απεξω απο [B]wintersun[/B] και [B]SylBlashyrkh[/B]δενξερωπωςνατοπροφερωαυτοτοπραγμα(nice to meet you :))
+φίλο μιχαλη(cheers ,thanx και καλός πολίτης:wink:), και φίλο Moon που ολο ξεχνάω ποιος είναι(:oops:)

και γενικά ζήτω μας και μπράβο μας!
:drunk:

Ηθελα και εγώ να έρθω αλλά λέω άστο δεν ξέρω ούτε ένα τραγούδι.:-s

ουτε εγω αλλά άξιζε τελικά. και 2 ώρες και ήχος μπόμπα . ειδικά για stage ισως ο καλύτερος ήχος εβερ!!

Μην ακούτε το Μιχάλη. Η λέξη “όργιο” είναι δική μου. Με αυτή ζω από τότε που είδα τους Samsara. Ρε, οι τύποι [B][SIZE=“6”]ΟΡΓΙΑΣΑΝ [/SIZE][/B]

Ναρκωτικά φουλ, χριστιανέ μου. Ε, Κρίμσον; Επιτρέπεται να σε αποκαλώ έτσι στο φόρουμ;

Εγώ πήρα μπλουζάκι. Πλέον θα γίνει δεύτερο πετσί μου.
Οι Σαμσαρα οργιάζουν ασύστολα.

Πι,ες. Πονάει ο σβέρκος μου και χάνω την ισορροπία μου από το πολύ χεντμπανγκινγκ.

Και ναι, εγώ αγαπάω τον Κριστιαν. Εντάξει MOON_MADNESS???

:lol:[B]ΠΟΛΛΑ ![/B]
:lol:
:lol:

*ε ναι. απλά εδω δεν έχει φως να μπω απο κάτω να είμαι όντως κριμσον

χαχαχαχαχαχ