Samsara Blues Experiment - 14-15-16 Φεβρουαρίου

[B]crimson_Idol [/B], εγώ σου το έλεγα να μπεις κάτω από το φως στο Στέιτζ, αλλά εσύυυυυυυυυυυυ… δε μου έδωσες σημασία. Πιο πολλά απ’όσο φαντάζεσαι. Πιο πολλά απ’όσο φοβάσαι…κτλ κτλ :lol::lol:

[B]Moon_Madness [/B], τώρα θα αγαπώ και εσένα…μα τι ωραίο δώρο είναι αυτό που πρόσφερες! Μου έφτιαξες το βράδυ!

[B][SIZE=“4”][CENTER]ΚΛΑΣΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ[/CENTER][/SIZE][/B]

:roll:

Εγώ τα παραδέχομαι…Για ποια με πέρασες; Για καμιά τυχαία…;

Nice to meet you too bro!!!:slight_smile: Εστω και απο σποντα!Θα κανονισουμε καφε και με Wintersun!

Ontopic:Ακουσα το Singata Mystic Queen μολις τωρα.Ωραιοι,tripαριστοι.Δεν ειναι το στυλ μου αλλα θα περασω και τους 2 δισκους μια αυτια με ευχαριστηση!

[SPOILER]Για οποιον αναρωτιεται τα αρχικα των Strapping Young Lad και το βασιλειο του Blashyrkh για το οποιο μιλανε οι Immortal εφτιαξαν το nick μου!Οποτε κυριε Crimson προφερεται ΣυλΜπλασυρκ!:lol:[/SPOILER]

Ας αναλωθουμε στα της συναυλιας παρακαλω… :stuck_out_tongue: Ειμαστε σε λαθος θρεντ…

Τα ειπανε ολα οι προηγουμενοι… Το μονο αρνητικο για μενα, η υπερβολικη ζεστη, λογω της οποιας με επιασε υπνηλια για ενα μικρο διαστημα… :smiley:

το encore της Λάρισας ποιο ήταν ??

To Army of ignorance, 2o κομματι απο το Long distance trip… :slight_smile:

Αυτό δεν το είχανε παίξει σχεδόν στην αρχή;

Όχι, μάλλον έμεινες στο ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο MOON_MADNESS και δεν το πρόσεξες… :stuck_out_tongue:

Η αλήθεια είναι ότι από εκεί και μετά έχω ένα τεράστιο κενό. Σε ποια συναυλία είπαμε ότι σε γνώρισα Moon_Madness??:-k

Στην επόμενη νομίζω…

Πήγαμε σε καμιά συναυλία μαζί; Που σε γνώρισα; Θυμάμαι μόνο ότι σε γνώρισα…Από εκεί και πέρα, μπλανκ.

http://youtu.be/Lx7bXk4N5no :stuck_out_tongue:

fixed

από 8ball και ριπορτ δεν…??? κανείς δεν πήγε εδώ πάνω…?? έμαθα παρά 30 εισιτήρια sold out (400+ ήταν σύνολο)…

καλα ητανε, απλα ο ηχος στους Samsaraιους αρκετα κακος σε σημεια, παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες τους(ειχα καιρο να ακουσω τοσο χαλια ηχο στο 8μπαλλο). Καπου στo Midnight boogie εστρωσε για λιγη ωρα, αλλα μετα ξαναχαλασε:(
Παιξανε, αν υπολογισα σωστα, πανω απο διωρο παντως, χορταστικο σετ. Support και ειδικα οι This is Nowhere, αξιοπρεπεστατοι(και βαλε…) 8)
ειχε λαο οντως, αρκετους περισσοτερους απο περυσι

Όπως τα λέει ο αποπάνως. Μόνο που δεν έδωσα τόσο σημασία στον ήχο.

This Is Nowhere εγαμήσανε

http://voodooradio.net/en/voodoo-live-reports/119-samsara-blues-experiment-15-2-2013-stage-club-larissa

report από τη συναυλία της Λάρισας

Outside Insight Blues