[B]crimson_Idol [/B], εγώ σου το έλεγα να μπεις κάτω από το φως στο Στέιτζ, αλλά εσύυυυυυυυυυυυ… δε μου έδωσες σημασία. Πιο πολλά απ’όσο φαντάζεσαι. Πιο πολλά απ’όσο φοβάσαι…κτλ κτλ :lol::lol:
[B]Moon_Madness [/B], τώρα θα αγαπώ και εσένα…μα τι ωραίο δώρο είναι αυτό που πρόσφερες! Μου έφτιαξες το βράδυ!
Nice to meet you too bro!!! Εστω και απο σποντα!Θα κανονισουμε καφε και με Wintersun!
Ontopic:Ακουσα το Singata Mystic Queen μολις τωρα.Ωραιοι,tripαριστοι.Δεν ειναι το στυλ μου αλλα θα περασω και τους 2 δισκους μια αυτια με ευχαριστηση!
[SPOILER]Για οποιον αναρωτιεται τα αρχικα των Strapping Young Lad και το βασιλειο του Blashyrkh για το οποιο μιλανε οι Immortal εφτιαξαν το nick μου!Οποτε κυριε Crimson προφερεται ΣυλΜπλασυρκ!:lol:[/SPOILER]
καλα ητανε, απλα ο ηχος στους Samsaraιους αρκετα κακος σε σημεια, παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες τους(ειχα καιρο να ακουσω τοσο χαλια ηχο στο 8μπαλλο). Καπου στo Midnight boogie εστρωσε για λιγη ωρα, αλλα μετα ξαναχαλασε:(
Παιξανε, αν υπολογισα σωστα, πανω απο διωρο παντως, χορταστικο σετ. Support και ειδικα οι This is Nowhere, αξιοπρεπεστατοι(και βαλε…) 8)
ειχε λαο οντως, αρκετους περισσοτερους απο περυσι