Sanctuary Σαλόνικα [24/9/2011] + Αθήνα [25/9/2011]

Καλα ρε παιδια, ηρεμια, ετσι του φανηκε του ανθρωπου, δεν γκρεμιστηκε η εικονα του site ουτε η κριτικη ειναι αυτοματως για τον καδο των αχρηστων!

Εγω παντως τη μπαντα την ειδα να γουσταρει κι ο Warrel ηταν αυτος που τους ανεβασε οποτε οτιδηποτε αλλο ειναι απλα περιττο.

Επισης κατω τα χερια απ τον Πολωνο. Ειναι ο τελευταιος των χεβυμεταλλαδων. Εαν υπηρχε δηλαδη αυτο που λεμε η ενσαρκωνση του χεβυμεταλ ε αυτο θα ηταν ο Πολωνος.

επιτρέψτε μου ένα σχόλιο για να μην υπάρχουν παρερμηνείες:
όσο μεγαλώνεις βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα διαφορετικά. Δεν θα αλλαξω την άποψη μου… για μένα αυτό είναι μπουζουκοκατασταση, δεν ταιριάζει στην αισθητική μου…εγώ πήγα να δω τους Sanctuary και όχι καποιον λαικο τροβαδούρο του ερωτα, όπου θα ανέβει ο καθένας να χορέψει γιατι εχει νταλκα ή απλά γιατι ετσι γουστάρει. Το σχόλιο για hardcore συναυλια απλα ειναι ακυρο γιατι βλεπαμε Sanctuary και όχι δεν ξερω γω ποια αλλη hardcore μπάντα
Αλλα…δεν κατακρίνω κανέναν, καταλαβαινω την καυλα που μπορει να κουβαλάει ο καθένας σας και ειναι οκ, ισως αν γινοταν σε κάποιο άλλο τραγούδι να μην με χαλαγε τόσο. Όμως ήταν στο Taste Revenge το οποιο ηταν και το τελευταιο στο setlist…περιμενα να τελειωσει διαφορετικα, με την μπαντα να αποθεώνεται και οχι καποιον τυπα να ουρλιαζει και να μην μπορεις να δεις ποιος ειναι ποιος πανω στη σκηνη.
Anyway, η αποψη μου είναι και ελπιζω να την σεβεστε οσο σεβομαι και εγω την δική σας.

Ρωτα και τους Jaguar τοτε να δεις τι θα σου πουν. Σορρυ αλλα αυτο ειναι το χεβυ μεταλ.

Edit: Για να μη παρεξηγηθω πολυ καλος μου φιλος εχει γραψει εταιρη κριτικη που τον χαλασε κι αυτον η ολη κατασταση στη σκηνη, και θα του κανω καζουρα οταν τον δω χαλαροτατα. Παιδες, το χεβυ μεταλ ειναι ψυχη και παρτυ κι οι Sanctuary απεδειξαν πως το γνωριζουν πολυ καλα. Εαν δεν ηθελαν να ανεβαζουν κοσμο στη σκηνη, δε θα ανεβαζαν. Εαν δεν ηθελαν να τους δωσουν το μικροφωνο, δεν θα τους το εδιναν. Οποτε αν δεν σας αρεσει ο τροπος με τον οποιο η ιδια η μπαντα επελεξε να κλεισει την εμφανιση τα παραπονα σας στους ιδιους. Εγω πιστευω οτι ηταν το καλυτερο κλεισιμο που εχω δει μεχρι τωρα επειδη εριξε σφαλιαρα ολκης σε κατι καθωσπεπισμους και μιρλες που μας εχουν κυριολεκτικα καταφαει. Αποψη μου.

ενταξει λοιπoν αυτο είναι το δικό τους και δικο σου heavy metal…εγω απλα το βλέπω διαφορετικα. Δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας.

Οχι οι Jaguar ειναι το heavy metal, οπως και οι Sanctuary. Αυτες οι μπαντες το εφτιαξαν. Για οτιδηποτε αλλο επανω στο edit.

θα το προτιμουσες να γραψω… “δεν μου αρεσε που ανεβασαν τοσα ατομα στη σκηνη”;
δεν αλλαζει κατι…ασχετα ποιος το προκαλεσε, εμενα με χαλασε. Κατα τα αλλα, ισχυει οτι ειπα και πριν…δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας για ενα live που απλα γαμησε!

οχι φιλε…απλα οχι… [-X γραφεις σε ενα site που ισως ειναι το μεγαλυτερο στην Ελλαδα για μουσικη heavy metal και rock… πρεπει να προσεχεις τι γραφεις…και εχουμε καθε δικαιωμα να σχολιαζουμε αυτα που γραφεις και να διαφωνουμε , ο ιδιος ο warrel τους ανεβασε πανω… τι ειναι μπουζουκοβιος?? δεν μπορεις να μοιωνεις με αυτον τον χαρακτηρισμο τα ατομα που ανεβηκαν και την ολη φαση…ακομα και τον ιδιο τον warrel μοιωνουν αυτα που λες…ο ανθρωπος γουσταρε και ηθελε να ανεβει ολο το gagarin πανω…και στο εξωτερικο το κανει και με nevermore ,εμενα με ενοχλησε αυτο που εγραψες…πρωσωπικα το rocking επεσε πολυ στα ματια μου…, οκ τη σεβομαι την αποψη σου αλλα θα ηταν καλυτερα να μην την εγραφες στο site που το διαβαζουν και ατομα που δεν ηταν στο live και θα νομιζουν οτι να ναι…, επισης η αποψη αυτου που γραφει τη κριτικη για το live θα πρεπει να εκφραζει την αποψη τω περισσοτερων…
και η αποψη των περισσοτερων για αυτη τη φαση ειναι οτι ηταν η καλυτερη στιγμη του live αυτο που εγινε στο τελος… :slight_smile:

Μπράβο συμφωνώ απόλυτα με το εντιτ :D!!

Πες τα ρε Kaiser, αυτο που είπα και πριν, χαλάει η είκονα του λαιβ και ειδικά σε αυτούς που δεν ήρθαν και περιμένουν να διαβάσουν μια αντικειμενική κριτική που να εκφράζει την άποψη των περισσότερων.

Εγω σ αυτο διαφωνω, απο τη στιγμη που τον χαλασε καλα εκανε και το εγραψε, αλιμονο αν εκανε εκπτωσεις σε αυτα που πιστευει. Απλα ειμαι λιγο της αποψης, απολαυσε τη στιγμη κι αυτο που συμβαινει, μη κολλας σε λεπτομερειες.

Περασα απιθανα παντως και παρα τα λαθακια η μπαντα εβγαλε τοση ψυχη που πραγματικα βαζω αυτη την εμφανιση αναμεσα στις πιο απολαυστικες που εχω δει ποτε. “Απολαυστικη” ειναι η λεξη γιατι στο τελος τι να πω, εφυγα με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια.

http://www.rockhard.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=526:sanctuary-disharmony-2692011-gagarin-205&catid=39:2011-04-04-12-15-46&Itemid=189

[B]Αποκορύφωμα [/B]της εμφάνισης ήταν φυσικά το κλείσιμο με το ?Taste revenge? όπου ο Dane παρότρυνε τον κόσμο να ανέβει στη σκηνή με αποτέλεσμα να έχουν ανέβει καμιά 15αριά άτομα πάνω και να χτυπιούνται αγκαλιά με το συγκρότημα.

ετσι εχουν τα πραγματα…οπως τα λεει εδω…
αποκορυφωμα και οχι μπουζουκοκατασταση και μελανο σημειο…

πρεπει να υπαρχει μια αντικειμενικοτητα οταν γραφεις σε ‘μεγαλο’ site…αυτο θελω να πω

με λίγα λόγια θέλετε ο εκάστοτε συντάκτης να γράφει αυτά που θέλετε εσείς να ακούσετε. μάλιστα.

Απλά να αντιπροσωπεύει αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι και να είναι αντικειμενικός όπως λέει ο φίλος Kaiser…

Δηλαδη σε μια κριτικη δισκου, αν ο δισκος αρεσει μονο στο συντακτη και σε ολους τους υπολοιπους ειναι μια παπαρια, πρεπει να γραψει οτι ο δισκος ειναι μια παπαρια?

πιστεύει έστω και ένας απο εσάς πως διαβάζοντας κάποιος το report, ο οποίος δεν είχε έρθει στη συναυλία, πως θα καταλάβει ότι ήταν μάπα απο το σχόλιο “μπουζουκοκατασταση”;
Ο Dane έχει το ακαταλόγιστο και μπορεί να κάνει ότι γουσταρει…αλλά και εγώ έχω το δικαίωμα να σχολιάσω αναλόγως αν κατι μου κάτσει στραβα
το rocking όπως λέει και κάποιος πιο πάνω, έχει γίνει το μεγαλύτερο site γιατι φιλοξενεί απόψεις οι οποίες δεν μπαίνουν στην λογική … “να μην πω μαλακία γιατι θα φαω κράξιμο” ο κάθε συντάκτης καταθέτει πάντα την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του αποψη.
Τα σχόλια είνα παντα ευπρόσδεκτα (σε κοσμιο επιπεδο) και σε αυτο δεν πιστευω να αμφιβαλλει κάποιος …

Καλά ντάξει βασικά και πολύ τράβηξε το θέμα, όσοι είμασταν εκει πανω το διασκεδασαμε μεχρι δακρύων, ο καθενας απο κάτω μπορεί να έχει τη γνώμη του και πολύ το κουράσαμε.
Εμένα μου φτάνει μόνο το ότι ζούσα σε ένα παραλληλο σύμπαν εκεί πάνω, το ότι οι sanctuary μου έχουν προσφέρει πολλά και το γεγονός πως όταν κατέβηκα κάτω αγαπούσα και αγκάλιαζα όλο τον κόσμο.

I rest my case.

η συναυλια ηταν γαματη. λιγα λογια και σταρατα.
και κατι τελευταιο [SPOILER][SIZE=“5”]NO MORE NEVERMORE[/SIZE]:metal:[/SPOILER]

Παντως αν και οπως εγραψα και σε αλλο post διαφωνω καθετα με την αποψη του tsinaski, εχει καθε δικαιωμα να την εκφραζει. Θα διαφωνησω, θα του το πω, θα κανουμε και πλακα, αλλα ειπαμε ο καθενας εχει το δικαιωμα να εχει την αποψη του. Δεν θα γινει και το rocking και το καθε forum χουντα, η λογικη ¨"λεγε αυτο που θελουν να ακουσουν οι πολλοι" ειναι παντελως λαθος.

Περασαν 6 μερες και ακομα μου σκανε μεσα στην μερα εικονες απο την συναυλια, heavy metal με παθος και ψυχη… [B]\m/[/B]

περασαν 7 μερες και ακομα νιωθω το πιασιμο…!!!