Ωραια. Τωρα, θα παω. Ημουν σε μια φαση ντεμι-ντεμι για το λογο οτι φοβομουν το ενδεχομενο να ερθουν με μια κιθαρα. Ωραια περασαμε στο MMD δηλαδη αλλα δευτερη φορα να ακουω τα μισα πραγματα οχι ευχαριστω να μου λειπει.
Πηρα κι εγω το εισιτηριακι μου!!
ω ρε μια λαϊβάρα που θα 'ναι κι αυτή. περιμένω τη μέρα με ανυπομονησία. γαμώ, πρέπει να βρω χρόνο να πάρω το εισιτήριο :-k
τελικά θα τιμήσω το Σαλονικιώτικο λάηβ λόγω του παζαριού. Γκαλή φάση!
Έτσι! Αλητεία!!!
Σαλονικα θα γινει ΧΑΜΟΣ!!!
ετοιμαστειτε!!!
Παρεπιμπτόντως Θεσσαλονικη εχετε και ωραιο τικετάκι. Της Αθήνα είναι πολύ μικρό και πολύ απλό.
αν εχει κανεις φωτο με το τικετ απο σαλονικα ας ανεβασει…εχω περιεργεια να το δω
Αν έχεις facebook εδώ έχει φώτο από το εισητήριο της Θεσσαλονιίης .
Άντε να περνάνε οι μέρες σιγά σιγά!!!
ευχαριστω φιλε το ειδα
παντως μαθαινω πως η πρωπωληση Αθηνα παει πολυ καλα…το βλεπω ακομα και sold out τις τελευταιες μερες
Τελικά οι Disharmony support στην Αθήνα, η καλύτερη επιλογή πιστεύω.
Τέλεια :D:D:D
Οι μονοι που δεν επρηξαν απανταχοθεν και οι μονοι που ταιριαζαν μουσικα (εχοντας σεβαστο αριθμο ψηφων)
Θα περασουμ’ ομορφα.
Χαχα το εισητήριό μου είναι.Αμάν έκανα να το πάρω.Πρέπει να κατέβηκα 3-4 φορές τζάμπα στο Tickethouse.
Άντε σε λίγες μέρες θα γίνει χαμός!!!
Άντε ρε 19 μέρες μείνανε για να γίνουμε Soldiers Of Steel. Επειδή και εγώ μάλλον μόνος μου θα κατέβω (στο live της Αθήνας πάντα ) όποιος θέλει να βρεθούμε μου λέει. Λογικά θα είμαι εκεί από τις 13:30 για καμιά φωτογραφία και υπογραφές!!
τσιμπησα το εισητηριάκι μου σήμερα :thumbup:
ξέρετε εάν στη Σαλονίκη έχει άλλη τιμή προπώληση και άλλη πόρτα? γιά να αγγαρέψω κανένα φίλο αν είναι
Πήρα και γω σήμερα το εισητηριάκι μου. Πολύ μικρό είναι ρε, σαν των Saxon…
εκλεισα κ εγω τικετς για σαλονικα!!!
και πανω και κατω λοιπον
Bump. 13 και σήμερα, νιώθετεεεεε;