Εγω θα φοραω μαλλον ενα φουτερακι Helloween 7 Sinners.see ya εκει.
Μετραμε αντιστροφα ωρες για αυριο… Καλα να περασετε στην Θεσσαλονικη σημερα και περιμενουμε post μετα να μας φτιαξετε και αλλο…
φευγουμε για principal!!!
γαμωω με τρελα παμε!!!
Καλό λάιβ εσείς στη συμπρωτεύουσα, εμείς μετράμε ώρες για αύριο τώρα πια, έρχεται και η σειρά μας να γίνουμε Battle Angels, fuck yeah!
ΗΡΘΑΝ μας εχυσαν μας γαμησαν μας πηραν μυαλο λαιμο φωνη τα κεφαλια και ΕΦΥΓΑΝ!!!
ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ Ο DANE ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΟΥΤΕ ΝΟΤΑ!!!
ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Ο λαός απαιτεί αναλυτικό ρεπορτ ΤΩΡΑ :lol: :lol: !!! Πώπω τι έχει να γίνει αυριο…
Υ.Γ.: Καμιά μπλούζα είχε για όποιον ήθελε να αγοράσει; Γιατί δεν βρίσκω σε κανένα κατάστημα…
Λοιπον μολις επεστρεψα σπιτι κ εχω να πω οτι η μπαντα ειναι απιστευα γαμιστερη λαιβ!!! Τοσο που τους εκτιμησα ακομη περισσοτερο απ οσο ηδη τους εκτιμουσα!!! Αναλυτικα…
Αρχικα ο κοσμος ηταν πολυ αραιος.Δηλαδη κατα τις 8μιση που ημουν εκει ζητημα να ημασταν συνολο καμια 80 ατομα…!!Σιγα Σιγα ομως μεχρι κ τις 9μιση αρχισε κατι να γινεται κ να πλακωνει κοσμος.
Οι [B]Sorrows Path[/B] βγηκαν κατα τις 10παρα τεταρτο κ επαιξαν περιπου για 3 τεταρτα…Εμενα μπορω να πω πως με ικανοποιησαν αρκετα!! Doom υψηλης ποιοτητας!Στο τελος δικαια πηραν το χειροκροτημα του κοσμου! Στα πρωτα 2 κομματια ο ηχος τους ηταν ψιλοχαλια, αλλα μετα η κατασταση εστρωσε…Ειχα ακουσει μερικα κομματια στο youtube να δω τι ακριβως παιζει με αυτους, αλλα live τα κομματια ηταν ακομη καλυτερα…Highlight της εμφανισης στους η διασκευη στο [SPOILER]At The Edge Of Heaven των ΘΕΩΝ Candlemass[/SPOILER] Aνατριχιασα με το που καταλαβα οτι ειναι αυτο!!!
Μετα απο κανα 20 λεπτο λοιπον, απο το τελος του setlist των Sorrows Path…Fucking CHAOS BEGAN!!!:!::!: Aυτο που ζησαμε δε περιγραφεται με λογια…ο ενας υμνος να διαδεχεται τον αλλον, κατω απο τη σκηνη να γινεται τρελο pit σχεδον σε ολα τα κομματια!!!Πραγματικο ΧΑΟΣ!! Ο ηχος φοβερος απο εκει που καθομουν εγω,σχετικα πισω κοντα στον ηχοληπτη, ενω ο Dane πραγματικα δεν εχασε ΝΟΤΑ!! Σε απιστευτη φορμα ολο το συγκροτημα που φαινοταν να γουσταρει πολυ τη φαση, αλλα ο Dane ηταν το καυι αλλο…Ο ανθρωπος τραγουδησε με τη ψυχη του πιανοντας τις απιστευτα ψηλες νοτες ολων των κομματιων με ανεση,εκει που κανεις δε το περιμενε(κ οποιος πει οτι περιμενε τετοια αποδοση απο το Dane—>ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ:p:p)…Highlight ο Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο-Σ ΥΜΝΟΣ The Mirror black…I Will Show Your fears,Just look in the Mirror…Aνατριχιλα!!
Για να μην πολυλογω, απλα ηρθαν,τα γαμησανε ολα κ φυγανε!!Θα το θυμομαστε ολοι για πολυ καιρο αυτο το live!! Αντε κ με το καλο του χρονου να τους δουμε ξανα για το The year The Sun Died
σιγα μην ηταν και καλυτερος απ το σιντι ρε μαγκες,βαστατε λιγο τ’αλογα
Και άλλος που εμπιστεύομαι πολύ και είναι και δύσκολος μου πε οτι ο Warrel γά^#@ε! Μαλλιακούδα που έχει να πέσει! Αυτά είναι! Seasons of destruction!
Λοιπόν δεν ήμουν ποτέ φαν και μάλλον δεν θα γίνω αλλά το λαιβ γάμησε! Πολύ ενέργεια, η μπάντα και γαμώ και ο Dane τα πήγε περίφημα. Όσοι το σκεφτόσασταν για λόγους απόδοσης απλά πάτε. Αξίζει και με το παραπάνω!
Υ.Γ. Η μπάντα που τους πετύχαμε backstage με Kaiser είναι απίστευτα φιλική. Και γαμώ τα άτομα όλοι τους βασικά!
παιδες αλλη μια φορα θα το πω ενα απο τα καλυτερα live που εχω δει στη ζωη μου…!!
στο the mirror black κοντευα να παθω αμοκ απο τη καυλα…ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ???
το ενα τραγουδι καλυτερο απο το αλλο αληθεια δεν υπηρχε αυτο που ζησαμε!!!
ευχαριστω το θεο που αξιωθηκα και ειδα αυτη τη μπαντα live…
δεν θα ακουσετε σε πολλες συναυλειες τοσους υμνους μαζεμενους…!
ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ!!!
ο dane εκλεισε παααααααααααρα πολλα στοματα…οχι απλα τα εκλυσε…μας διελυσε ολοκληρους…
Δηλαδή βγήκαν μετά τη συναυλία (ή πριν) για φωτογραφίες αυτόγραφα και τέτοια να φανταστώ;
ποση ωρα επαιξαν παιδες;;
και ποσο κοσμο ειχε πειτε
επισης επειδη ειδα αυτο
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με τους εργαζόμενους να αντιδρούν έντονα στο προωθούμενο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας. Έτσι, σε 24ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι σε Μετρό Ηλεκτρικό και Τραμ
καποιος που εχει προηγουμενη εμπειρια τι ωρα ξεκιναει η απεργια τους δηλαδη;;
ελπιζω οχι απο τα μεσανυχτα σημερα και τον πιουμε
λογικα δεν ξεκιναει απο τα μεσανυχτα σημερα,αλλα απο την αρχη της βαρδιας αυριο στις 5 και παει μεχρι το ληξημο της βαρδιας αυριο τα μεσανυχτα!
βεβαια θα ρωτησω για σιγουρια,αν και δεν νομιζω το λαιβ να τελειωσει μετα τις 12…γυρω στις 23:30-23:45 θα τελειωσει!οποτε προλαβαινεις τα παντα!
Ξεκίναω τώρα για το Gagarin205… Καλό λάιβ να έχουμε (που θα το έχουμε) “And The Slaughter Is On” !!
Αν η συναυλία των Sanctuary είχε ένα αίνιγμα πριν την έναρξη της, αυτό για πολλούς ήταν η απόδοση του Dane, σε ένα υλικό απαιτητικό, που είχε χρόνια και ο ίδιος να αγγίξει…και όμως το στοίχημα αυτό κερδήθηκε πανηγυρικά καθώς ο Dane ήταν έξοχος…η συναυλία στο σύνολο της υπήρξε άκρως πορωτική και οπαδική και οι όποιες ατέλειες της στον ήχο, ειδικά στην αρχή, δεν μπορούν να χαλάσουν διόλου το συναίσθημα που επίκρατησε στο Principal, με τη χρονομηχανή να γυρίζει καμιά εικοσαριά χρόνια πίσω και τους ύμνους να διαδέχονται ο ένας τον άλλο…Η συναυλία διήρκησε περίπου 85 λεπτά, κάπου εκεί ,και στο χώρο είμασταν περίπου 400 άτομα…onwards to Crimson Glory!!!
Τους πετύχαμε πριν το λαιβ και αράζαμε πόση ώρα. Ο Warrel μέχρι και φωτό από το κινητό του μας έδειχνε.
Το λαιβ πρέπει να κράτησε γύρω στην 1,5 ώρα και λογικά πρέπει να είχε μια 500άρα άτομα!!!
in the mirror you might not like what you see!!
πωω τι ηταν αυτο που μας εκαναν οι θεοι δε το χωραει το μυαλο μου οτι ηταν ΤΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!