Sanctuary Σαλόνικα [24/9/2011] + Αθήνα [25/9/2011]

Μας έχετε κωλοφτιάξει! Αυτά είναι!

Πωπω τετοια λετε, μεγαλωνει η πωρωση… Αν ο Dane ειναι οσο καλος λετε, θα γινει ο χαμος σημερα…

[I][B]No more anger, I’ve had my revenge
Beg for mercy, I’ll take you down
No more hatred, I’ve had my revenge
Eye for an eye, taste my revenge[/B][/I]

Χωρις να θελω να χαλασω την ολη πορωτικη ατμοσφαιρανα να πω και γω τη γνωμη μου για χτες! Μια μετρια ως καλη συναυλια για μενα! Σιγουρα οι υμνοι διαδεχονταν ο ενας τον αλλον και τα χτυπηματα απανωτα, με εναν Dane ομως να πασχιζει να βγαλει μια ψιλη! Καλα οχι πως δεν ηταν αναμενομενο αλλα οχι οτι δεν εχασε και μια νοτα, μην τρελαθουμε! Εδω γελουσε και εβηχε!
Παρολα αυτα και η αποδοση ορισμενων κομματιων δεν ηταν τοσο καλη. Για παραδειγμα το future tense για ποτε το παιξαν δεν καταλαβα! Με την εννοια οτ το παιξαν παααρα πολυ γρηγορα με αποτελεσαμα να το σκοτωσουν λιγο!
Νταξει αυτοι πλεον ειναι οι Sanctuary του 2011! Τωρα αν ειναι να ξαναρθουν δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα…

Ας ελπισουμε οτι θα ξεκινησουν στην ωρα τους γιατι αυριο δινω και μαθημα 9 η ωρα:!::-s

της πουτανας.ετοιμαστειτε.

Αληθευει οτι καποιοι χθες φωναζαν Νεβερμορ;Αληθευει οτι δε τους τραμπουκισατε;

δεν ακουσα τιποτα.δε νομιζω…εκτος αν τους πειραξαν τα κεραυνιδια του warrel στο κεφαλι…
highlights της βραδιας το παλικαρι που ανεβηκε στο future tense στη σκηνη και εκλαιγε,η τυπισσα αριστερα μου που στηριζε τα ΜΕΓΑΒΥΖΟΜΠΑΛΑ στο καγκελο και η guest εμφανιση deckard στο λεωφορειο.

To παλικαρι αυτο αφου ανεβηκε στη σκηνη στο Future Tense ηρθε λιγο πιο πισω κ παρακολουθωντας τον εχω την εντυπωση οτι εκλαψε κ κανα 2 φορες ακομα…
Οσο για τους Νεβερμορ ουτε κ εγω ακουσα κατι…Ποια ηταν ρε σεις αυτη που εβγαζε τις κορονες?? η κοντη η μελλαχρινη που ηταν μπροστα μπροστα??

ενα παλικαρι απτην τουρκια ηταν.ενας ξανθος κοντοχοντρος…που ηταν σουρα μαζι με τον φιλο του…

Παίξανε τελικά και καινούριο τραγούδι που έλεγε ο Warrel;

Εδώ είναι το χθεσινό σετλιστ, για όσους θέλουν να ρίξουν μια ματιά.

http://www.setlist.fm/setlist/sanctuary/2011/principal-club-theatre-thessaloniki-greece-6bd01606.html

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TERMINATION FORCE???

το παιξανε!!:wink:

και οσο για καποιον που ειπε οτι ο dane δεν επιανε τις ψηλες καλα μαλλον ηταν σε αλλο live…

Omigad, φχαριστώ, γιατί έπαθα έναν νταμπλα.

αποψε θα ζησουμε αναμνησεις λες και παμε παλι γυμνασιο!!! η μπαντα που ενωσε τους thrashers και τους powerαδες εκεινα τα χρονια!!
Die for my sinsssssssssssssssssssssssss!!

τα λεμε σε λιγοοοοοοοοοο!!!

Πάω κι εγώ να ετοιμαστώ! Θα με δείτε ως έναν τύπο με μπλουζίτσα καφετιά ή ξέρωγώ τι χρώμα(όχι μπαντας ε) και ίσως γυαλιά, είτε (ευελπιστώ) κάγκελο είτε εκεί κοντά στις μπύρες. Πείτε ένα γεια, δεν βλάπτει! :stuck_out_tongue:

Ξεκιναω και εγω, καλα να περασουμε ρε…

χαχα ζηλευω που θα τους δειτε!! θελω ξανα!!!
ελπιζω να εχουν την ιδια αποδοση και κατω και να βγαλετε τρελα γουστα…!
σπαστε τα ολα!

Mην ανησυχεις!! Αφου το υποσχεθηκε ο Dane οτι θα ξαναρθουν του χρονου για το νεο αλμπουμ!! Ισως τοτε ακουσουμε κ Communion ή Third War:metal:

μακαρι!!