Sanctuary Σαλόνικα [24/9/2011] + Αθήνα [25/9/2011]

welcome back φώναζαν

το live περιγράφεται με 3 λέξεις:καύλα,ξύλο,πάρτυ.
αυτά από μένα, ευχαριστώ 8)

Καλο γαμησι ητανε!!! :stuck_out_tongue: ΚΑΥΛΑ

Και εγώ δεν μπορώ να πω πολλά! Απλά δεν μπορώ να σηκώσω το κεφάλι μου! Ατελείωτο headbanging, σπρώξιμο κ τραγούδι. Ελπίζω κάποιος να έχει τραβήξει το σκηνικό στο Taste REvenge με τον λαό στην σκηνή. Γηπεδικές στιγμές!

το live ΔΕΝ περιγράφεται. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές ρε φίλε. Μοναδικές, δεν πίστευα ποτέ ότι θα ακουγα αυτά τα κομάτια και ιδού. Όλοι τους σε τρελη διάθεση και φόρμα, χαμός παντού και κλασσική συνεργασία Dane με κοινό. Έδωσε ρέστα το λαηβ. Δεν έχω πολλά να πω.

Προσωπικα αποκορυφώματα
into the mirror black
termination force,
white rabbit ( :roll: )
KAI FUCKIN’ TASTE REVENGE.(μην με διασύρετε πολύ όσοι με ξερετε :Ρ)

Έχω τρελαθεί λέμε :vibrate::vibrate::vibrate:
:respect:
:yahoo::yahoo::yahoo:

Τα άλλα άλλη στιγμη, μπορω απλα να πω ότι πηγα ζαμπον απο το διαβασμα και με εκαναν να γίνω ανθρωπος. Πίσω στην πραγματικότητα. :frowning:

Το μονο κακο της συναυλιας ηταν οτι κρατησε μονο 1.30 ωρα.Επισης,περιμενα να παιξουν και καινουργια κομματια απο το νεο αλμπουμ,οπως ειχαν υποσχεθει,αλλα τελος παντων,τους συγχωρουμε:D

σημερα στη συναυλια της Αθηνας,εκει προς το τελος που φωναζαν ''we want more ‘’,στην αρχη νομιζα οτι ελεγαν ‘‘nevermore’’ LOL

Ι_love_metal εσυ ησουν ενας απο αυτους που ανεβηκαν στη σκηνη στο τελος?
νομιζω οτι ειδα μια blind guardian μπλουζα:!:

Ναι εγώ ήμουν στα 2 τελευταία κομμάτια :stuck_out_tongue: . Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τιέζησα και γιατί πήγα να κλάψω μετά το λάιβ. Τώρα ούτε ενέργεια να σκεφτώ έχω ούτε να γράψω αναλυτικά αύριο από εμένα…

νταξη.οποιος δεν ηρθε εχασε.το σαπορτ δεν το ηξερα.αν και ολα τα τραγουδια τους ιδια μου φαινοντουσαν.δε με ενθουσιασαν,δε ξερω.ετσι πιστευω.τωρα στη συνεχεια.χαμος-πανικος-τρελα.το live εξεληχθηκε σε ενα τρελο παρτυ προς το τελος.respect.

Ρε παιδιά… τί ήχος κρυστάλλινος/ξυράφι ήταν αυτός.??..??? Απλά ΤΕΛΕΙΟΣ!!! Λες και είχαν βάλει το CD να παίζει μόνο του. Απίστευτη απόδοση είχαν τα παλικάρια. Ο Γούρελ την έχει τη ρημάδα τη φωνή ακόμα. Δεν έπαιξαν το Third War αλλά δεν πειράζει!!!

Με λίγα λόγια εκπληκτικό liva και ωραίο πάρτυ στο τέλος

Να κάτι που δεν ανέφερα. Μέχρι και μπροστά ακούγαμε παααρα πολύ καλά, πρωτοφανές για το χώρο.

παω να πεθανω!!!

το τι χεσιμο θα φαω αυριο απο τα ατομα που για διαφορους λογους δεν ηρθαν δεν λεγεται…θα κλαψουν μανουλες…

στα του λαιβ…χαιρομαι απιστευτα οταν φευγω απο μια συναυλια και ποναει ο λαιμος μου,ο αυχενας μου,ειμαι τιγκα ιδρωμενη και δεν πολυνιωθω…ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΙΒ…μπορει να μην ειχα την τυχη αλλων παιδιων να ανεβουν στην σκηνη,η να παρω πικ με γουορελ (:() αλλα ακουσα ολους αυτους τους υπερκομματους λαιβ,ξελαρυγγιαστικα,τα ειδα ολα…
ο γουορελ ισως να ηταν λιγο καλυτερος απο την τελευταια με τους νεβερμορ…
γενικα μια αξεχαστη συναυλια…

αααααααααιντα τωρα νεξτ στοπ candlemass :smiley:

ρε σεις εγω ειχα ανεβει επανω και πραγματικα στα μισα τραγουδια δεν μπορουσα να ακουσω τον warel, τον καλυπταν τελειως οι κιθαρες και τα ντραμς. ειχε κανεις αλλος το ιδιο προβλημα;;:?

νταξει το σκηνικο στο τελος ηταν τρελα τελειως, ο τυπας με το ξυρισμενο κρανιο ειχε ωραια φωνη παντως :stuck_out_tongue:

γενικα καλα ηταν, αμα δεν ειχα και το προβλημα που ειπα θα ταν ακομα καλυτερα

ρε συ κι εγω εκει που ημουν (κεντρο καγκελο) υπηρχαν στιγμες που τον εβλεπα μονο το στομα να ανοιγοκλεινει… :-k

εντάξει λοιπον, θα το κανω. Ενδεικτικο του τι συνέβη, για τους απόντες.

ποσο ζηλευω:(

Ζω σε άλλον κόσμο. Έκανα όλο τον δρόμο του γυρισμού τραγουδώντας(βασικά μιλώντας). Αυτό που ζήσαμε πραγματικά δεν περιγράφεται. Βγήκα καταϊδρωμένος, με διαλυμένο αυχένα και κλεισμένη φωνή. Και με μπλουζάκι από merch. 8) ΥΜΝΟΙ. ΥΜΝΟΙ ο ένας μετά τον άλλον. Δεν υπάρχουν παραπάνω λέκσεις που να περιγράφουν επαρκώς. Κι ο Dane θεός, απόλυτος σταρ της βραδιάς. Βέβαια δεν σχολιάζω που τόσοι έλεγαν Έπιταφ και παίξανε Long Since Dark, αλλά πα στο διαλο. Κατά τ’ άλλα μόνο Ascension θα θελα να ακούσω παραπάνω. Όταν μου φύγει απ το κεφάλι το ρεφρέν του Sanctuary ξαναμιλάμε. Τσίαρς στους φορουμίτες που είδα και σε όσους δεν είδα!

Ασ’τα αυτά. Είδα πώς στην έπεφτε ο Warrel.

^Πάλι να μου βγάλεις τα άπλυτα στη φόρα θες ε;
Ακόμη κι αν ίσχυε αυτο, για μενα ο warrel είναι ένας από τους μουσικούς πατεράδες μου οπότε, nah.
Αλλα επειδη με πρασύρει και ξεκατινιαζομαστε, αγνοήστε μας.

:respect::respect::drunk::drunk:παιδες δεν μπορω ακομα να χωνεψω το ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!
δεν μπορει να υπηρχε αυτη η συναυλεια περασαν σχεδον 2 μερες και το μυαλο μου ειναι ακομα εκει…!!
ολο σιγοτραγουδαω αυτα τα επη που ακουσαμε και τρελενομαι!!

μα τοσο θεοι??? δε μπορω αλλο εχω παθει ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ με αυτο το live εχω χασει τα λογικα μου…!!!
απλα :respect::bow2: :yahoo:

ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΛΛΟΥ ΛΕΜΕ!!!:bye::vibrate::dizzy:

Για παμε:

Καταρχας θα πω οτι το λαιβ υπεραξιζε τον κοπο να πεταξω απο το Καταρ! Γι’αυτα ζουμε τελεια και -

Ημουν μπροστα καγκελο με μπλουζακι scanner (κλασσικα) και ειχα 4-5 κοπελες γυρω μου που χτυπιονταν σαν τρελες, μαλιστα μια απο αυτες ηταν τοσο ευγενικη ωστε να μου υποσχεθει πως θα μου στειλει φωτος, αφου της το ζητησα.

Σε καποια στιγμη ο Γουρελ μου την ειπε καθως του φωναξα να πει το taste revenge και εβαλε τα γελια απαντωντας πως πρεπει να περιμενουμε ως το τελος. Ο τυπος ειναι ακρως επικοινωνιακος και χαβαλες αν και με καποιες δηλωσει το παρακανε το σλουρπ σλουρπ, προσωπικη μου αποψη ετσι.

Η φωνη του ακουγοταν καλα, δεδομενου πως ειμασταν διπλα στα ηχεια, και παραπισω που ειχα 2 αλλους φιλους μου ειπαν πως ηταν κομπλε. Τι κιθαρες τι ακουγα πεντακαθαρα και το μπασο το ιδιο. Ο μπασιστας by the way πρεπει να κανει κατι με την ποζερια του, ισως βεβαια ηταν λογω των κοριτσιων εκει διπλα.

Τα κομματια γαμω, και σε εκτελεσεις και σε αποδοση της φωνης του Γουορελ. Δεν περιμενα ποιοτητα σιντι, αλλα λεμε αποζημιωθηκα και με το παραπανω. Το παρτυ στο τελος ολα τα λεφτα, μαγεια σκετη, πρειπει να σηκωθηκαν πανω απο 15 ατομα. Για το φιλι δεν λεω τιποτα, απλα σοκ και δεος.

Μου αρεσε που το κλαμπ δεν ηταν τιγκα να ειμαστε σα σαρδελες, δεν ξερω αν γι’αυτο εφταιγε που δεν ηταν σολντ ουτ ή που ειχαν βαλει “κοφτη” στον αριθμο των εισιτηριων ωστε να αποφυγουν παρατραγουδα. Οπως και να εχει εμενα μου αρεσε.

Τελος, 1 πραγμα με ενοχλησε. Ο τυπος ο ξυρισμενος ηταν τραγικος. Προφανως και εκανε την καβλα του και περασε απιστευτα ομως θεωρω πως ξεπερασε τα ορια ενοχλωντας με, ειδικα εκει που επαιρνε το μικροφωνο απο το Ντειν και τραγουδουσε, οχι τους σωστους στιχους.

γιαυτο αγαπαμε πολωνο :stuck_out_tongue: