Sanctuary Σαλόνικα [24/9/2011] + Αθήνα [25/9/2011]

O Dane με αποζημιωσε και μονο που επιασε αυτη τη νοτα στο One More Murder.Κεντρο και μπροστα που ημουν σα να μου φανηκε οτι ηταν ενα κλικ κατω η φωνη(ενταση)απο οτι θα επρεπε και απο αποδοση σιγουρα καμια σχεση με αυτο που περιεγραψαν οι Σαλονικεις(’‘δεν εχασε νοτα’’ και τα ρεστα)αλλα μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλυτερος απο οτι περιμενα και σιγουρα σε αξιοπρεστετατα επιπεδα που δε σου χαλαγε το μυθο η κατι,ισα ισα.Ενιωθες οτι περναγες καλα και το ολο σκηνικο κατα τη γνωμη μου δεν εβγαζε καθολου τη μιζερια του γεροντικου ριγιουνιον-αρπαχτης.Ο Lenny καβλωτικος και επιβλητικη μορφη.Το τελος ηταν πανηγυρικο,οπως αρμοζει στις 2 αυτες τεραστιες δισκαρες(μα καλα ρε Dane,απορησες που ‘‘προτιμησαμε’’ ITMB οταν μας εβαλες να τα συγκρινουμε?:p).Ηταν μερα Sanctuary,ουτε αναφορα σε Nevermore(εκτος απο το μπασο του Sheppard=p). ουτε τιποτα.Refuge Denied,Into the Mirror Black και γεια μας.

(Προλογος με ‘‘But now,I will show you your fears’’.Tο The Mirror Black ηταν το συναυλιακο χαιλαιτ,απο που να το πιασεις το γαμιδι.Μαλακες ποση ανατριχιλα,ποση.Τσιρς σε ολα τα φορουμια!)

[SPOILER]

αν τσεκαρεις το πρωτο ποστ του θρεντ θα δεις οτι κι εγω το ιδιο μικρο παραπονακι ειχα.Αλλα οπως ειπες,δε γαμιεται.
[/SPOILER]

Ενα Communion το θελαμε, αλλα νταξει!

http://www.youtube.com/watch?v=V0W75UCzYus&feature=channel_video_title ερχοντε και αλλα στη συνεχεια.

Πες τα xρυσόστομε! Cult!

νιώθω σαν τον ανατολάκη. μπορώ να γυρίσω το κεφάλι μόνο δεξιά:p

Πολύ καλή η απόδοση της μπάντας, κ ο δικός μας μια χαρά στη φωνή και αξιοπρεπέστατος. Αν μη τι άλλο, ακούσαμε ύμνους.

Χαιρετίσματα σε όλους τους φορουμίτες, κ βέβαια στον Άνγκους που στο τέλος έκανε κ χρέη φωτογράφου για την αφεντιά μου.

Τα λέμε το Σάββατο τώρα, cheers! :stuck_out_tongue:

Ντακς… έλεγα να γράψω κι εγώ το κατιίς μου σήμερα για οτι ζήσαμε στο χτεσινό live αλλά δεν παίζει… τα μυαλά μου βρίσκονται χυμένα σε μια γωνία στο Gagarin

Βλεποντας αυτο ζηλεψα και συγκινηθηκα!Τυχεροι οσοι το ζησατε!Πιστευω ομως οτι του χρονου θα μας ξαναερθουν για να τους δουμε κι εμεις οι υπολοιποι!

Eνταξει γαμησε συνολικα και απο παντου…Προβλημα τουλαχιστον εκει που ημουν(κεντρο) ηταν οτι ο warrel ακουγοταν πολυ χαμηλα(Στα πιο φασαριοζικα δεν ακουγοταν καθολου) ενω και η αποδοση του οπως ειναι απολυτα ΛΟΓΙΚΟ δεν ηταν τελεια…Εκανε και κανα 2 λαθακια…Αλλα απεναντι στην συνολικη εκονα του λαιβ αυτα ειναι τιποτα…
Κομματαρες η μια πισω απο την αλλη…Καραγουσταρα με one more murder…
Πολυ ωραια φαση ηταν και η διασκευη στο animal’s instict με τα βλεματα στις κοπελιες μπροστα(ελα πειτε ηταν και φορουμιτισες?)…
Παρα πολυ crowd surfing(κυριως απο Πολωνο και Κουκο:lol:) αλλα και stage diving το οποιο δεν περιμενα να γινει…
Η φαση στο taste revenge δεν υπηρξε…Κοσμος και κοσμακις πανω να περναει καλα…
Μια χαρα…

[SPOILER]Και πολλες γυναικες γενικα ε…Ειδικα μια παρουσια που ηταν στον εξωστη ηταν ευκολο να σε αποσπασει απο τον καραφλοχαιτουλα…=P~[/SPOILER]

5 πράματα που έχω να σχολιάσω.

-Ξύπνησα τραγουδώντας Termination Force και με μία έντονη διάθεση για σοκολατούχο γαλα.
-Το κεφάλι κουνιέται μόνο πάνω και/ή αριστερά.
-Η ατμόσφαιρα χτες βρόμαγε old-school μέταλλο.
-Μεγαλειώδεις εκτελέσεις σε Mirror Black και Veil of Disguise.
-There’s power here… we shall join and…make a stand. Αυτό που ζήσαμε δεν ξέρω αν θα το ξαναζήσουμε. Οπότε savor the memory.

Kiratzos εννοείς Animal Magnetism.

Ναι fail8)

ΥΓ.Γαμω ειναι οταν δεν ειμαστε σαρδελες φισκα!

μονο καυλα και τιποτε αλλο!!!
Sanctuary και τα μυαλα στα καγγελα!!!
απιστευτο live, θεος ο Warrel, της πορνης απο κατω, μια χαρα ολα!!!

περιμενω το νεο αλμπουμ και κατι μου λεει οτι θα γαμησει ασχημα!!!

[SPOILER][B][SIZE=“4”]No more anger, I’ve had my revenge
Beg for mercy, I’ll take you down
No more hatred, I’ve had my revenge
Eye for an eye, taste my revenge[/SIZE][/B][/SPOILER]

Απίστευτη απόδοση, πολύ καλός ήχος, γαμηστερότατο live, τι άλλο να ζητήσει κανείς;;;

Aν και με έδωσε ο μουντσαηλντ αλλά…

ωραία ήτανε :stuck_out_tongue:

τα ιδια ρουχα φορουσε και σε μας ο βρωμυλος

^ αν δε σαρεσε να φύγεις, να πας αλλου :stuck_out_tongue:

πολύ ανώτεροι από τις προσδοκίες μου. ο ήχος στη Σαλονίκη ξεκίνησε άσχημα αλλά ευτυχώς έφτιαξε (το “προβληματικό” ταμπούρο όμως παρέμεινε). ο Dane με κάλυψε σε ποσοστό 80%. ειδικά σε στιγμές ήταν συγκινητικός. παιχτούρα ο ντράμερ. ο χώρος έμοιαζε όμως αχανής και τα 400 άτομα (που είναι εξαιρετική προσέλευση) έμοιαζαν λίγα. hailz σε Αστάλδο.

Λοίπον σειρά μου τώρα. Έφτασα Gagarin κατά τις 12:20 και είδα πως δεν θα περίμενα μόνος μου το συγκρότημα αφού ήταν ήδη άλλα δύο άτομα (αν είστε από το φόρουμ χαιρετίσματα). Έτσι φύλαγα εγώ την πίσω πόρτα και τα παιδιά περίμεναν από μπροστά. Δυστυχώς εκτός από τον καινούριο κιθαρίστα οι υπόλοιποι βγήκαν μόνο για φαγητό :stuck_out_tongue: . Ώρα του live. Οι Disharmony μέτριοι με ένα 7.5/10 για 'μένα απλά μεγάλωναν την ανυπομονησία μου για τους ύμνους που θα ακολουθούσαν. Βέβαια έπιασα μια πένα και ένα σέτλιστ από τον κιθαρίστα με τα κοντά μαλλιά. Ωραίος τύπος και φαινόταν ότι όλοι ευχαριστιόντουσαν αυτό που έκαναν (με 7χορδες κιθάρες βγήκαν τα παλικάρια). Η ώρα των Θεών. Κλασσική αρχή με ‘Eden Lide Obscured’ και συνέχεια με ‘Die For My Sins’. 1ο Highlight για 'μένα το ‘Battle Angels’. Δεν ξέρω μου άρεσε τρελά. Ο Dane μας τρέλανε (εδώ να σημειώσω πως ήμουν κάγκελο μπροστά στον ξανθομάλλη κιθαρίστα του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή) με τα φωνητικά, πραγματικά πολύ καλός και όποιος λέει για λάθη δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί, ήταν απλά τέλειος… Με συνοπτικές διαδικασίες ένα από τα καλύτερα (ίσως το καλύτερο-το συγκρίνω μόνο με Blind Guardian) της (μέχρι τώρα) ζωής μου!! Μόλις τελείωσε η συναυλία μέχρι να γυρίσω σπίτι ήμουνα σαν ζόμπι προσπαθώντα να συνειδητοποιήσω τι έγινε. Είχα χάσει κάθε επαφή με τον κόσμο και στο μετρό μου ερχόταν να δακρύσω από τη συγκίνηση για αυτά που είδα. Το encore (‘Long Since Dark’ και ‘Taste Revenge’) το έβγαλα πάνω στη σκηνή μαζί με άλλους 5-6 καμένους όπως εγώ… Τι πάρτυ ήταν αυτό. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα. Αλήθεια Θεσσαλονίκη από περιέργεια, έγινε κάτι τέτοιο; Ένα μεγάλο ,πράβο στους Σεκιουριτάδες από 'μένα, που όχι μόνο δεν εμπόδιζαν τον κόσμο να ανέβει στη σκηνή αλλά τον βοηθούσαν κιόλας!! Μπράβο!! Τώρα εγώ φόραγα μπλούζα Blind Guardian ‘At The Edge Of Time’ και πιστευώ ότι είδα πολλούς από το φόρουμ αλλά δεν ξέρω ονόματα. Αν είναι από εδώ ένα παιδί που με είδε στη σκηνή και βγήκαμε με τη φωτογραφική του φωτογραφία με Dane Warell πάνω στη σκηνή τον παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα στο rocking.gr αν μπορεί να μου στείλει και εμένα τη φωτογραφία. Τώρα αν δεν κατάλαβε ποιος είμαι ανέμιζα μία μπλούζα ‘Refuge Denied’ πάνω στη σκηνή. Α ξέχασα, μετά το live πήγα στο κιθαρίστα και του ζήτησα πένα και μου είπε ότι τις πέταξε όλες και με πήγε πίσω από τη σκηνή και μου άνοιξε καινούριο πακέτο και μου έδωσε… Απίστευτα ευγενικοί όλοι τους και ελπίζω αυτά που έλεγε ο Dane για το κοινό μας και λοιπά να τα εννοούσε και να μην ήταν απλά γλύψιμο :lol: !! Αυτά από 'μένα!! Και πάλι χαιρετώ όποιν συμφορουμιότη/τισσα είδα και δεν τον ήξερα. Τα λέμε Candlemass.

Οκ, τα είπαν σχεδόν όλα οι προλαλήσαντες…

Καταρχήν, οι Disharmony αδικήθηκαν απίστευτα. ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΗΧΟΣ. Έχω ακούσει κομμάτια τους και τους έχω δει live άλλες 2 φορές, αυτό ήταν μια μαλακία και μισή. Σίγουρα δεν κέρδισαν ούτε ένα άτομο από εκεί μέσα. Ψάξτε τους πάντως, είναι ωραία μπάντα και έχουν και αρκετές επιρροές από Nevermore.

Όσο για τους Sanctuary…ΟΚ, καύλα. Κέφια, party time, ο ένας ύμνος μετά τον άλλο και πολύ καλός ήχος.
Ο αξιότιμος κύριος Warrel, αν δεν έβγαινε μια φορά πιωμένος καλά θα ήτανε…αλλά και πάλι έσπειρε.
Respect και στον τρόπο με τον οποίο δείχνει ότι είναι κοντά στον κόσμο και δεν κάνει rockstar-ιλίκια.
Και τα άτομα που ανέβηκαν πάνω στη σκηνή το παράκαναν…οι άλλοι προσπαθούσαν να παίξουν μουσική ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ. Αφήστε τα ποζεριλίκια και τις αγκαλιές όταν τελειώσει το κομμάτι.

Highlight 1: Το αξιαγάπητο καραφλοχεταίο ΟΡΚ που νόμιζε ότι αυτός έπαιζε live και όχι οι Sanctuary.

Highlight 2: Οι κυράτσες που μπαστακώθηκαν μπροστά μου με ενδυμασία για μπουζούκια και έκλειναν τα αυτιά τους όταν ξελαρρυγιαζόμουν. Τη μία από αυτές την έψαχνε ο Warrel, είπε ότι είναι φίλη του, αλλά ή αυτός ήταν τόσο κουφός ή αυτή τόσο ανάπηρη που δεν μπορούσε να φωνάξει σωστά για να την εντοπίσει.

κάτι ήξερε μάλλον ο γουόρελ που ήταν λιομίδης πριν το live, είχε ευεργετικες συνέπειες το αλκόολ :lol::lol: