Sanctuary Σαλόνικα [24/9/2011] + Αθήνα [25/9/2011]

Παντα!!!

Ρε παιδιά, δεν ήταν κακοί οι Disharmony, καλό prog με ολίγο από power έπαιξαν, και ειδικά το πρώτο που παίξανε βρώμαγε Sanctuary κάργα. Συν το φοβερό λαρύγγι που είχανε, στον οποίο (ιδέα μου;) διέκρινα μια Mallicoatική τρέλα στην φωνή. Προσωπικά θα τους τσεκάρω.

Επίσης, ποιους σεκιουριτάδες είδατε να βοηθάνε έτσι στο άκυρο τον κόσμο; Κόσμος ανέβαινε μόνο αν έδινε το οκ ο Dane, τουλάχιστον μέχρι να φτάσει κοντά στο τέλος. Στους άλλους, σπρωξίδι και στο διάλο. Και καλά κάνανε σε αυτή την φάση.

Α, και τώρα που το είδα.

Αυτό πάνω κάτω.

Γιατι??? Αν και δεν εχει πολυ νοημα καθως στο gagarin ισχυει αυτο σε ολες σχεδον τις συναυλιες (νταξει θεος Biafra).

Γιατί εντάξει, έχει τη φάση του να ανεβαίνει κόσμος στην σκηνή, αλλά αν δεν υπήρχε και κάποιος να εμποδίζει να ανεβαίνει όποτε θέλει ο καθένας θα γινόταν ένα μπουρδέλο από κόσμο εκεί πάνω. Και μπορεί κάποιος κόσμος να το γουστάρει να γίνει έτσι, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που απλά θέλουν να δουν την συναυλία και να γουστάρουν. Δεν μιλάω απαραίτητα για μένα ε.

Καλα δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα. Εδω χθες γαμησανε οι Sanctuary, δε θα τα χαλασουμε σ αυτο :stuck_out_tongue:

Termination force ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Hailz σε παπαρδέλα. την επόμενη φορά (crimson glory?) θα σε εντοπίσω πιο νωρίς :stuck_out_tongue:

καλά ρε αλήτη…πήγες Sanctuary ? αίσχος.!!

*ζήλια/ψώρα

ναι μεν, αλλά νο μάνεϋ για cathedral τώρα :frowning:

μαλακία…εγώ θα διάλεγα cathedral (αν και οχι τόσο εύκολα)

Άμα γυρίσει κάποιος στο παρελθόν θα διαπιστώσει ότι τις καλύτερες του ερμηνείες ο Warrel της κάνει λιώμα και ας μην καταλαβαίνει τι λέει! Καταθέτει πάντα ψυχή!

Τιμιο live αν και μπορουσαν κανα τραγουδακι παραπανω…anyway ηταν και γκολ ο ξανθος καπελοφορος απο τα ξυδια οποτε…:stuck_out_tongue:

Πολυ καλη αποδοση αν και θα ηθελα τον ηχο πιο δυνατο…καποιες στιγμες χανοταν και η φωνη…γενικα ομως περασαμε γαμω…

Ειδαμε manimal που τον ειχαμε χασει εδψ και καιρο, kaiser απο μακρια κατακουρασμενο να παιρνει νερο απτο μπαρ, tatsoman καταπορωμενη πανω στη σκηνη να ανεμιζει το κοκκινο μαλλι της και πολλα αλλα φιλαρακια που τα περασαμε τελεια!

Μονο elric δεν πετυχα…next time swordbrother…

http://www.youtube.com/watch?v=l8jRhJAD97M&feature=player_embedded [SIZE=“5”]everybody on stage.[/SIZE]α ρε Warrel ατομαρα.

ο καραφλοχαιτης τα σπαει αχαχαχααχ :lol:

νταξει επικο σκηνικο

//στο 0.24 τι ακριβως γινεται με το κιθαριστα και τον τυπα ρε σεις;; στην αρχη τον τραβαει να κατσει στη σκηνη και μετα τον πεταει; :stuck_out_tongue:

http://www.youtube.com/watch?v=DH4u1-OdkXA&feature=channel_video_title ρε ποιος κανει headbanging μαζι με τον warrel;επικες καταστασεις.

Μαζί με Battle Angels, τα απόλυτα χάιλαιτς της βραδιάς για μένα.

συγκινηση…

Λοιπον να καταθεσω κι εγω την αποψη μου για το χθεσινο λαιβ.
Απο πλευρας συγκινησης (κλαψ κλαψ) και γενικοτερης διαθεσης ολα ηταν τελεια!!!

μπραβο στο κοσμο για την ατμοσφαιρα που δημιουργησε κατι το οποιο εκτιμησε η μπαντα και βοηθησε στο να βαλουν το κατι παραπανω. Σαν feeling ηταν γαμω!!!
Κομματια που ολοι οσοι παρευρεθηκαμε θελαμε εδω και πολλα χρονια ν ακουσουμε/δουμε ζωντανα.

Ο Warrel εκλεψε τη παρασταση για μενα ηταν περα καθε προσδοκιας γαματη η συνολικη παρουσια του.Ειδικα στα Veil of Disguise, Future Tense τι να πω… Οσοι ηταν εκει καταλαβαινουν τι εννοω.

Τωρα εκτελεστικα…η μπαντα δεν εχει βγει ακομα εντελως απο τη ναφθαλινη και νομιζω φανηκε σε αρκετα σημεια αυτο.Ειδικα το μπαχαλο που εγινε λιγο πριν το σολο του Die For My Sins μεταξυ των 2 κιθαριστων δεν υπηρχε.Δε ξερω ποσοι το πηραν χαμπαρι αλλα γενικως ηταν απ τ αρνητικα (τα λιγα αρνητικα) του λαιβ.

Επισης θα προτιμουσα οπως ειχα πει και σ ενα προηγουμενο ποστ ενα Communion η’ ενα Epitaph κι οχι τη διασκευη στους Σκορπιους.

Σε γενικες γραμμες ολα καλα:)

από που να ξεκινήσω…μεγάλο highlight για μένα ήταν το soldiers of steel. απλά έπος.
taste revenge, termination force, die for my sins, battle angels…θέλω να το ξαναζήσω κάποια στιγμή στην ζωή μου αυτό το πράγμα…

Γενικά, από τα live που έχω ευχαριστηθεί περισσότερο. Πολύ καλός ήχος και απόδοση του συγκροτήματος (και του Dane), φοβερό setlist (εδώ που τα λέμε, δε θα μπορούσε και να μην ήταν σε αυτό το συγκρότημα) και, με κάποιες εξαιρέσεις, πολύ καλό κοινό (αν και δεν κατάλαβα γιατί κανένας δε φώναξε ρυθμικά το όνομα του συγκροτήματος). Ενθουσιασμός με το Veil of Disguise, το οποίο νόμιζα ότι δεν παίζουν γενικά.

Επίσης, η σχετικά χαμηλή τιμή και ο αριθμός του πλήθους από κάτω (όσοι χρειάζεται για να μην ξεφτιλιστούμε ως κοινό, αλλά όχι τόσοι ώστε να είμαστε άβολα) έπαιξαν το ρόλο τους.

Στα αρνητικά, η υπερβολική “συμμετοχή” του κόσμου στα κομμάτια του encore. Προσωπικά, δεν το ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα όταν στο Taste Revenge βλέπω καμιά 10-αριά μαντραχαλαίους και 1-2 γκόμενες να το παίζουν παρέα. Αν πλακωνόντουσαν μεταξύ τους, θα ήτο πιο ταιριαστό.

Τέλος, ο κιθαρίστας στα αριστερά, ο πρώην των Forced Entry δε θυμίζει το Χίτλερ με μακρύ ξανθό μαλλί; Ή τον Πόλντο από το Ποπάϋ, επίσης με μακρύ, ξανθό μαλλί;

ΧΑΧΑΧΑΧΑ απο τους πιο ασχημους κιθαριστες που εχω δει!!! χαχαχαχαχα!!
αλλα ηταν γαματος!!

παιδια αληθεια εχω παθει πλακα με το live ελαχιστες φορες μου συμβαινει να ενθουσιαζομαι τοσο πολυ αλλα αληθεια το μυαλο μου ειναι ακομα εκει!!!
:bow2::bow2::respect::respect::bounce: