Sanctuary@Gagarin 205 21/7/2017

Το ξεραμε εδω και καιρο…πλεον ειναι και επισημο οπως ανακοινωσαν στη σελιδα τους στο Facebook
Περιμενουμε περισσοτερες πληροφοριες

με support Diviner

1 Like

Τους είδα πριν 2 χρόνια, πέρασα πολύ ωραία αλλά δεν νομίζω να πάω φέτος

Παρατηρώ πάντως ότι οι διοργανωτές τελευταία αποφεύγουν να φέρνουν τα συγκροτήματα για δύο βράδια στην χώρα μας. Μπάντες που όχι πολύ παλιότερα τις βλέπαμε και στη Θεσσαλονίκη (π.χ. Fates Warning, Sanctuary) πλέον έρχονται για “ένα και μοναδικό live” στην Αθήνα.
Και μην πεταχτεί κανείς να μου πει για τον Blaze!

Με λιγότερα απο 100 άτομα, πώς να βγούν ? Εκτός απο 5-10 τα άλλα μπαίνανε μεσα με τα μπούνια. Στα μπαράκια πρώτοι και πάνω και κάτω στις συναυλίες όμως υπεράνω. Νταξ.

Δεν ξέρω τι γίνεται στα μπαράκια πάνω και κάτω, εγώ κατοικοεδρεύω… δίπλα!
Το σκεπτικό μου είναι το εξής: πρόκειται για σχήματα που έχουν κοινό στην Ελλάδα και όταν είχαν έλθει στη Θεσσαλονίκη (2011 οι Sanctuary, 2013 οι Fates Warning μέσα στην κρίση δηλαδή) είχαν μαζέψει κόσμο. Αφού τους φέρνεις που τους φέρνεις, κανόνισε κι ένα live ακόμη. Όταν δεν μεσολαβεί και “χαμένη ημέρα” μετακίνησης συμφέρει και τα συγκροτήματα.

Κοσμος = πόσα άτομα ? Γιατι συχνά λενε “είχε κόσμο” για διαφορες συναυλίες και έχουν μπει μέσα 100-200 εισητήρια, όπως συχνά λένε απ έξω, παίζουν και φόροι και διάφορα. Για να μην τους ξαναφέρνουν, μάλλον θα το κρίνανε ασύμφορο.

1 Like

Στους Fates Warning το Eightball ήταν υπερπλήρες, άρα δεν διαψεύστηκαν οι προσδοκίες των διοργανωτών. Και στους Sanctuary το οπωσδήποτε μεγαλύτερης χωρητικότητας παλιό Principal (το οποίο ειρήσθω εν παρόδω έχει γίνει αίθουσα δεξιώσεων για γάμους κλπ) είχε πολύ ικανοποιητική πληρότητα.

Κοίτα, ανόητοι (φαντάζομαι) δεν είναι οι διοργανωτές, αν τους συνέφερε οικονομικά θα τους έφερναν. Δεν ξέρω όμως αν έχουν γίνει υπερεπιφυλακτικοί. Απλώς εγώ εξέφρασα μια ευχή γιατί η Θεσσαλονίκη με βολεύει πολύ, άνετα ξεκινάς να πας πριν το live κι επιστρέφεις κατ’ ευθείαν μετά. Για Αθήνα τα έξοδα είναι πολύ μεγαλύτερα, συν την υποχρεωτική διανυκτέρευση.
Στην Αθήνα θα κατέβαινα για κάτι εξαιρετικό, από Maiden και πάνω ας πούμε – δηλαδή μόνο για τους Maiden!

3 Likes

το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες και έχεις δίκιο απ την πλευρά σου

Για να κάνει εκδρομή κάποιος πρέπει να είναι πολύ δελεαστικό ένα λαηβ. Και ιδανικά κάποιο φεστιβαλ με μπόλικες μπάντες που θα τον ενδιαφέρουν

Άλλο να κατέβεις για Sonisphere ή Big 4 και άλλο για ένα μεγάλο λαηβ με τεράστια μπαντα + σαπορτ

3 Likes

Συνέντευξη με Rutledge για όποιον ενδιαφέρεται, εν αναμονή της εμφάνισης της άλλης Παρασκευής.

6 Likes

Ωραια συνέντευξη αλλά θα ήθελα να μάθω και τι παίζει με την υγεία του Jim

πήγα να το γράψω πριν, αλλά με έπιασαν εξ απροόπτου (φαντάσου ήμουν στη δουλειά και ξαφνικά βλέπω αίτημα στο σκάιπ από τον Len χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση από τους διοργανωτές της συναυλίας που μιλούσαμε για την συνέντευξη) και δεν είχα προλάβει να ψαχτώ για τις ερωτήσεις, οπότε ούτε καν ήξερα πως ο Sheppard δεν είναι στην μπάντα

Ωραία η συνέντευξη και ενδιαφέρουσες οι απαντήσεις του Rutledge! Ειδικά όσα αναφέρει για τις επιρροές του με κάνουν να τον συμπαθήσω ακόμα περισσότερο.

Επίσης, προσωπικά - και ξέρω ότι αυτό είναι κάπως “αιρετικό” - θεωρώ το “The year the sun died” το καλύτερό τους album. Ακόμα κι αν δεν είναι πάντως “το καλύτερο”, είναι μία ποιοτικότατη επιστροφή και ΔΕΝ ακούγεται σαν Nevermore. Η φωνή είναι η ίδια κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τέτοια συμπεράσματα, αλλά ο Rutledge δεν έχει καμία σχέση με τον Loomis συνθετικά και “solo-ιστικά” :slight_smile:

Για τον Jim Sheppard διαβάζω ότι έχει την ίδια αρρώστια που είχε κι ο μακαρίτης ο Mark Reale… Κρίμα, ελπίζω να την καθυστερήσει όσο μπορεί…

Εγώ θα πήγαινα τρέχοντας στο live στο Gagarin, αλλά δυστυχώς θα είμαι στο Βερολίνο τότε. Αλλά τσέκαρα και για καλή μου τύχη παίζουν κι εκεί. Τώρα γιατί έρχονται metal μπάντες σε αυτή την πανάθλια αντι-rock πόλη, δεν έχω καταλάβει αλλά προφανώς θα πάω να τους δω. Ελπίζω να μην είμαι μόνος :grin:

2 Likes

Το Βερολίνο είναι η πανάθλια πόλη;

Μεγάλη αλήθεια ότι δεν μοιάζει με Nevermore, όπως επίσης ότι είναι ένας αξιοπρεπέστατος δίσκος που ακούγεται και σήμερα ευχάριστα

Ναι. Ξέρω, δε θα συμφωνήσουν πολλοί με αυτό, αλλά μένω εκεί 2 χρόνια και τη μισώ θανάσιμα. :smiling_imp:

1 Like

Για 5 μέρες που 'χα πάει μια χαρά ροκ πόλη (η πάνκ βασικά, χεχε) μου φάνηκε! :sunglasses:

1 Like

Ωραια συνεντευξη οντως. Ειδε ο Ακιλλης τα Uli John Roth και χαρηκε :wink: Δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα παω και μεγαλο ρολο παιζει και το οικονομικο. Δεν μ αρεσει και πολυ το σετλιστ. Ειμαι απο αυτους που δεν ενθουσιαστηκαν με το comeback τους. Οχι γιατι μου θυμιζαν Nevermore. Ισα ισα. Απλα συνθετικα δεν με αγγιξε πολυ. Αντιθετως το Inception με ενθουσιασε και περιμενα να πεσει βαρος εκει στα live τωρα αλλα μαλλον δεν παιζει κατι τετοιο.

1 Like

με τι φώνη ? με αυτή που σκούζει και δεν του βγαίνουν και τρέχει σε μπαρακια για ακουστικά ?

Εχεις ενα δικιο, αλλα τις δυο προηγουμενες φορες τις προσφατες δεν με ενοχλησε. Ισα ισα