Sanctuary-The Year The Sun Died 29.9.2014

Sanctuary’s “The Year The Sun Died” will be released Sept. 30th in the US; Sept. 29th in Europe on Century Media Records. Recorded in Seattle at Soundhouse Studios with Zeuss (Whitechapel, Hatebreed), the album will feature 11 tracks and a bonus track, a cover of the Doors classic, Waiting for the Sun.

:yahoo::metal:

ελπιζω να ειναι δισκαρα8)

Δειγματάκι απ’ τα λάιβ τους…ενδιαφέρον ακούγεται με τη σκατένια ποιότητα του βίντεο…οι προσδοκίες όμως είναι χαμηλά. https://www.youtube.com/watch?v=ULv1UxYy07M

Αυτό το άλμπουμ θα άξιζε να κυκλοφορήσει και μόνο για το ομώνυμο τραγούδι.

Το ακουσες ολοκληρο?

Βεβαίως.

Θα αρκεστώ μόνο στο ότι είναι καλύτερο από αυτό που περίμενα, κάτι που μπορώ να πω με σχετική ασφάλεια.

Το θέμα είναι πώς το περίμενες αρχικά =Ρ

Ε, δεν περίμενα και τίποτα το ιδιαίτερο να είμαι ειλικρινής. Λίγο τα χρόνια, της απουσίας, λίγο το ότι το τελευταίο Nevermore το θεωρώ απογοητευτικά μέτριο (όση σχέση μπορεί να έχει αυτό για τον Warrel), λίγο μια κουβέντα που είχα κάνει με τον Andy Sneap προ αρκετού καιρού όταν είχε αρνηθεί να κάνει την παραγωγή (από ότι μου είχε πει) με έκαναν λίγο επιφυλακτικό.

σωστό και αυτό που λέει ο bastard

Να είναι αντάξιο των προκατόχων του δεν περιμένουμε αλλά θέλουμε μια τίμια προσπάθεια γιατί το όνομα είναι τεράστιο (για κάποιους έστω) :stuck_out_tongue:

Καταλαβαίνεις ελπίζω ότι με αυτή σου την κουβέντα βάζεις φωτιές προς όλους ημάς που δεν περιμέναμε κάτι δυνατό.
Πόσες τσιρίδες έχει μέσα; Διάβασα σε δήλωση του Γουόλι ότι έβαλε κάμποσες μέσα στον δίσκο.

εχμ, σχεδόν καμία; τουλάχιστον όχι κάποια που να συγκράτησα τουλάχιστον…

τώρα αν σε κάποια διπλή φωνητική γραμμή (π.χ. σε ένα refrain) η μια από τις 2 φωνές είναι στις παλιές ψηλές του, ε αυτό δεν σημαίνει καμία επιστροφή στις τσιρίδες.

Οκ, μικρό το πταίσμα. Θα περιμένουμε να δούμε (να ακούσουμε).

Σαν φηλινγκ φέρνει σε sanctuary ή είναι κάτι σαν nevermore?

Ο Sneap γιατί αρνήθηκε;

ούτε το ένα, ούτε το άλλο απαραίτητα. ή λίγο από το ένα και λίγο από το άλλο. ανάλογα πως θα το δείς. οι δεύτεροι έρχονται στο μυαλό κυρίως λόγω της φωνής του Dane.

να σου πω, δε θυμάμαι ακριβώς αν ήταν λόγω του υλικού που τον είχε ενθουσιάσει ή λόγω προσωπικών σχέσεων. ή και για τα δύο. πάει και καιρός.

Όπως και να’ χει αναμένουμε.

Το 2011 τους είχα δει στο Γκαγκάριν και είχα ενθουσιαστεί. Πολύ καλό live.

Το νέο άλμπουμ θα το ήθελα καθαρό Sanctuary χωρίς Nevermore μέσα. Μάλλον δύσκολο το κόβω…

Αυτό είναι σχετικό πάντως. Γιατί αν ας πούμε θυμίζει το πρώτο Nevermore, τότε πιο πολύ σε Sanctuary θα φέρνει, παρά σε Nevermore :!:

Κι ενώ είμαι σε φουλ denial mode στις παλιές δόξες μετά το κάζο με Darkness in a Different Light και 13 (σε φάση άκουσα δυο τραγούδια από το νεο Priest στο αμάξι ενός φίλου, και μόνο) εδώ κάτι νιώθω σαν να μη μπορώ να του αντισταθώ.

Με μηδέν προσδοκίες εννοείται.

Γιατι δεν σου αρεσαν τα Darkness In A Different Light και 13? Περιμενες κατι αλλο ή απλα σε χαλασαν σαν δισκοι? Με την περιπτωση των Sanctuary που μιλαμε για μια μπαντα που ειχε διαλυθει απο το 1992 μεχρι το 2010 και η τελευταια της κυκλοφορια ηταν το 1989 δεν ξερεις τι να περιμενεις, τι θα εχει μεινει ιδιο σαν feeling και σαν παιξιμο απο τοτε, τι θα εχει αλλαξει… Εχω προσδοκιες αλλα δεν ξερω τι να περιμενω.

Πρέπει να ήταν τα μεγαλύτερα κάζα της καριέρας μου ως ακροατής. Εν μέρει ίσως φταίω κι εγώ με υπερβολικές προσδοκίες, αλλά στα αυτιά μου οι συγκεκριμένοι δίσκοι θα ήταν κάκιστοι ακόμα και για ντεμπούτα από μπάντες.

[SPOILER]Για το μεν Darkness οι προσδοκίες μου δεν ήταν τόσο αδίκως υψηλές. Μπορεί να είχαν μια δεκαετία να βγάλουν δίσκο αλλά ήταν γενικά ενεργοί είτε ως μπάντα, είτε ως καλλιτέχνες ξέχωρα. Και τελικά, άγκα άγκα στις κιθάρες, δικασίδια και μόνο ψήγματα γνήσιου λυρισμού σε ένα δίσκο τόσο επίπεδο που περνάς και λέηζερ από πάνω του. Θέλω να ξεχάσω ότι συνέβη.

Για το 13 το λάθος είναι μάλλον εξ ολοκλήρου δικό μου. Περίμενα τα πάντα από τον Iommi, κι όμως ίσως κι εκείνος δεν μπορεί πλέον να αντέξει το βάρος που έχει από τον κόσμο μια Mk.I Sabbath κυκλοφορία. Γιατί στο Devil You Know μας έβγαλε τα μάτια και μας τα έβαλε ανάποδα, ενώ στο περσινό είχαμε κάτι God Is Dead και πωσταλένε και ουφ ξυπνάνε οι εφιάλτες της περσινής χρονιάς ενώ υπάρχουν τόσο ωραίοι δίσκοι φέτος. Αφήκετε με [/SPOILER]

Εδώ ας το προσεγγίσουμε διαφορετικά. Οι προσδοκίες είναι ούτως ή άλλως στα τάρταρα, η ψυχρολουσία έχει προηγηθεί (με τον ισοπεδωτικά μέτριο τελευταίο δίσκο αλλά και τη διάλυση Nevermore), οπότε τίποτα δεν μπορεί να πάει ΠΟΛΥ στραβά.