Bισση να φερουν που γουσταρει και ροκ εν ρολλ οπως αναφερει στο τελευταιο μεγαλο ασμα της.
Οχι απλα ειναι σιγουρο, αλλα το πληρες ονομα της εταιρειας ειναι Group 11 και (λεει) θελει να κανει ενα παρτι στο μικρο (κλειστο) ΟΑΚΑ με ελληνες καλλιτεχνες (μπουχαχαχα) κλπ. ως “παρτι εγκαινιων” της εταιρειας! Εντελως νουμερο ο κυριος Θεμιστοκλης, ομως… Και οι πληροφοριες μου αναφερουν οτι με τοσα χρονια στο κουρμπετι, ναι εχει ακρες στο ΟΑΚΑ γι’ αυτο επελεξε τον συγκεκριμενο χωρο. Προφανως στο κλειστο θα εκανε πολυ ζεστη για να γινει εκει η συναυλια του Σαντανα.
Οff Topic: Ρε μπας και νομιζει οτι ειναι ο Τελε Σαντανα, ο βραζιλιανος προπονητης κι αποφασισε να τον καλεσει στην Ελλαδα; Υποτιθεται οτι (καποτε) ο κυριος Θεμιστοκλης ακουγε ροκ, αλλα απο τοτε που το εριξε στα ξενυχτια για την Ντεπη μαλλον εχασε το δρομου του.
Φοβερα μουσικα κριτηρια.
Ναι ρε, γιατι θελει να κανει παρτυ εγκαινιων… Μπραβοοοοο. Και σε τελικη αναλυση οι promoters μας πρεπει να ειναι ΤΣΡΟΥ. Δεν μπορει τωρα ο ιδιος που φερνει τον Santana να κανει συναυλια με Ελληνες τραγουδιστες αλλου ειδους.
Και στο εξωτερικο αυτος ο promoter που κλεινει και τους Metallica, AC/DC, Iron Maiden αλλα και την Madonna, Britney Spears τρωει ντοματες.
Ναι ρε, σας λεω τον μποϋκοταρουν.
Ρε, μονο για Βανδη, Βισση και Θωδη ειμαστε. Γινεται να μην ξαναφερουν ονομα της προκοπης??
Μουσικοφιλοι του καναπε…
Συ είπας… :–
Εγω θα παω και ας παιξει και σαπορτ ο Γαιτανος και ο Σαντικαϊ…
Ελπιζω και σε Μαζοο and the zoo…(με τα 2 μωρα με σορτσακια…θανατος!)
Ρε’συ, αυτα που σας ειπαν οι αλλοι εγω σας τα 'πα πρωτος. Μην ακουτε τωρα τον Καισαρη και ολους τους αλλους τους αμπαλους τωρα να 'ουμε. Το 'να τ’αλλο ξερω ρε 'σεις…
Σαντανάς, τιτανοτεραστιος μαντουμαδορος σου λεω…
Ε,ε, αθεμιτος ανταγωνισμος. Παλιοτερα τα μικρα βαρουσαν μ***κια βλεποντας Alter μετα τις 12 το βραδυ, τωρα κανουν το ιδιο αλλα πριν τις 12 το πρωι.
επαναλαμβάνω, καλοδεχούμενη η νέα εταιρία αν πρόκειται να ανέβει ο πήχυς και ο ανταγωνισμός…
:roll:
:lol::lol:
Αυτά που έπαιξε στο Woodstock τα είχε μάθει από τον Χάπελ; :lol:
Koίτα, πέρα από την πλάκα και χωρίς να θέλω να ποδοσφαιροποιήσω το θέμα, πραγματικά δεν τον μπορώ με τπτ τον Ντέμη και δεν είναι πως το βλέπω με ποδοσφαιρικά/οπαδικά κριτήρια το πράγμα. Στο παρελθόν έχω δεί τόσες συναυλίες (μερικές από τις καλύτερες-ιστορικότερες που έχουμε δεί στην Ελλάδα σε Λεωφόρο-Φιλαδέλφεια) και δεν μου πέρασε καν από το μυαλό πως “παίρνουν λεφτά αντίπαλοι σύλλογοι” κλπ. Αυτό θα ήταν γραφικότητα όντως.
Αλλά ο Ντέμης με την γενικότερη συμπεριφορά-νοοτροπία-χαρακτήρα του και η γυναίκα του με την “πολιτιστική της προσφορά” αντιπροσωπεύουν όλο τον νεοπλουτισμό και τη κενότητα που με χαλάνε…
Άλλωστε και πολλοί ΑΕΚτζήδες τον σιχαίνονται.
Τώρα να καπελώσουν και τη διοργάνωση ροκ συναυλιών μου κάθεται κάπως, δεν μου πάει να τους ενισχύσω στο νέο “πρότζεκτ”…
Mπορείς βέβαια να μου πεις: Toν Λώρη τον γουστάρεις δηλαδή;
Και δεν θα έχεις άδικο…:roll:
Ε ναι ρε παιδακι μου. Να πεις οτι ειναι ενα λαμογιο (που δεν τον θεωρω τετοιο αλλα τεσπα) σε εναν ασπιλο κοσμο να πω οκ. Σε τελικη αναλυση αν καταφερει με την εταιρια του να προσφερει ποιοτικες (σε σχεση με τους εν Ελλαδι ανταγωνιστες του φυσικα) υπηρεσιες τοτε γιατι να κανουμε τους περιεργους???
Τοσους νταβατζηδες εχουμε στην ζωη μας και τους πληρωνουμε και λεμε και ευχαριστω. Να πανε πχ. οσοι αντιπαθουν τον Κοκκαλη (η μιση Ελλαδα) και να διακοψουν καθε παρτιδα με την Vodafone. Ε, ενταξει.
Την γυναικα του την θεωρω καλλιτεχνικα υπο του μηδεν αλλα ενταξει, δεν τον κατηγορω που την εχει γυναικα, δεν την ξερω και προσωπικα σε τελικη αναλυση. (παρεπιπτωντως εννοειται οτι θα ειναι καλλιτεχνικα καργα αστοχη κινηση το να ανοιξει την συναυλια του Santana η Βανδη)
Και το καλυτερο το αφησες για το τελος. Ο Λωρης καλυτερος ειναι???
Eπειδή βαριέμαι να διαβάσω, στο ανοιχτό ΟΑΚΑ??? Καλά πόσο κόσμο περιμένουν να μαζέψει? Ξέρω ότι ο τύπος έχει πουλήσει εκατομμύρια κτλ. αλλά πόσο κόσμο μπορεί να μαζέψει στην Ελλάδα? Ελπίζω να μην πέσει έξω η εταιρεία γιατί είναι μεγάλο ρίσκο, με τόσες συναυλίες φέτος. Σεβασμός στο παππουHammett
εχει κανεις playlist προσφατο???
δεν θα είναι to stage σαν τους acdc π.χ Θα <<κοιτάει>> στα πλαϊνά του γηπέδου άρα λιγότερος κόσμος
Kαταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά πληροφοριακά και μόνο το παράδειγμα σου δεν ισχύει γιατί η Vodafone εξαγόρασε τις μετοχές του Κόκκαλη στην Panafon κάπου εκεί στις αρχές της δεκαετίας που άλλαξε και το όνομα από Panafon σε Vodafone.
Γάμησε τα, εφιάλτης θα είναι! #-o
Και θα δώσει και στον Santana το μήνυμα πως εδώ το κοινό τέτοιο είναι, γουστάρει σουξεδάκια, άσε τα jams για αλλού θείε.
οπως ειπε ο φιλος hokam
θα παω να προσκινησω τον Θειο κ ας παιξει support κ ο Καρρας να ουμε!
ΑΛΛΑ αμα ανεβει καμια Βανδη θα εχω μια σακουλα ντοματες να τις πεταξω!
παντως το τικετιριο θεωρω οτι εχει πολυ καλη τιμη!
μην ξεχνατε θα δουμε 10 μελη μπαντα!
Που πήγε ο Robert Johnson?
Στην ουσια ειναι η χωρητικοτητα του κλειστου ΟΑΚΑ (περιπου 20.000) σε ανοιχτο χωρο.8)
Aυτό δεν είναι απαραίτητα καλό! Για την ακρίβεια το '91 ήταν ένας από τους κύριους λόγους που δεν τον είχα ευχαριστηθεί: Πολύς κόσμος στη σκηνή αλλά από δέσιμο… [-X
Και ανέβηκαν μετά στη σκηνή και οι Tull που ήταν δεμένοι σαν πρωταγωνίστρια σε bondage ταινία και οι συγκρίσεις ήταν αναπόφευκτες…
Στη Γερμανία τώρα τελευταία… :lol::lol:
Με την αδεια σου να το χρησιμοποιησω signature:lol: Tα εσπασε
Για πάμε σιγά σιγά…Oye como va!
Eλεύθερα! 8)