τελικα support ειναι
http://www.rocking.gr/article5993.php
το φουτσο κλαιγανε δλδ δεν πειραζει θα ειναι μια καλη ευκαιρια να μιλησω με οσους γνωστους συναντησω στο Live
τελικα support ειναι
http://www.rocking.gr/article5993.php
το φουτσο κλαιγανε δλδ δεν πειραζει θα ειναι μια καλη ευκαιρια να μιλησω με οσους γνωστους συναντησω στο Live
τσιμπησα εισητηριο!θα μαι εκει!
νταξ εδω μιλαμε για βισμα…
Για που πήρες εισητήριο?εγω λέω για Diamond arena…
Είναι κανείς που θέλει να μου κάνει παρέα?μονη θα πάω…:-s
Πόσο κάνουν τα τίκετς ;
ελπιζω να βοηθησα…
Arena: 45 euro ? Για τα πρώτα 2,000 εισιτήρια
? Arena: 50 euro
? Diamond Arena: 70 euro
? Καθήμενοι: 60 euro
? Premium: 120 euro
? VIP: 200 euro
Να κ ενα καλο που εκανε ο Ντεμης…εφερε τον Santana…:lol:
παιδια ας μου εξηγησει καποιος την διαφορα αρενα με ντιαμοντ αρενα
Λογικά η Diamond είναι το μπροστινό κομμάτι της αρένας. Περιφραγμένο από την υπόλοιπη που είναι φθηνότερη.
οχι ρε @@@@@@ τι ηλιθιοτητες ειναι αυτες ρε???δηλαδη εγω που πηρα 50αρι αρενα θα μαι πιο πισω απο τους diamond arena???ελεος…
Ε, ας πληρωνες παραπανω να 'σαι μπροστα.
Ψαξ’ το και ισως αμα δωσεις τη διαφορα να μπορεις να παρεις εισητηριο για τη diamond arena.
πως μπορω να το μαθω αυτο???..πειτε παιδες με ενδιαφερει…
Χου νοουζ ρε συ…
Παρε κανα τηλεφωνο στην εταιρεια που βγαζει τα εισητηρια και θα σε πουν ξερωγω.
ε καποιος δεν θα ξερει?
Πήγαινε σε ενα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ρώτα, εγώ απο εκεί πήρα το εισητήριο…
εσύ απο που πήρες το εισητήριο???
σου ποστάρω και την φωτο για να δεις που είναι η diamond arena…
θα παω να ρωτησω…και εγω απο εκει το πηρα το εισητηριο…
ποση ωρα να παιζουν αραγε? το σετ λιστ που βλεπω σε διαφορες συναυλιες απο το official site ειναι πολυ μικρο… μονο 1,5 ωρα δεν ειναι λιγο?
Δυστυχως εκανα μεγαλη μαλακια και πηγα να παρω τελευταια στιγμη εισητηριο ο βλακας,λογο αφραγκιας.Τελικα πληροφορηθηκα πως εγινε σολντ αουτ η συναυλια και δεν βρηκα καποια αγγελια που να πουλαει καποιος εισητηριο.Απ’οτι φενεται τον χανω τον Σαντανα.
Μακαρι να εβρισκα καποιον που δεν θα μπορεσει να παει στην συναυλια και εχει εισητηριο,αλλα σιγα μην χασουν τον Σαντανα.Παντως αν ξερει καποιος κατι σχετικο ας ενημερωσει πληζ.