Santana, 8 Ιουλίου, Ολυμπιακό Στάδιο, κοινώς ΟΑΚΑ!

τελος τα εισητηρια δηλαδη??#-o

endiaferetai kaneis gia 1 eisithrio arena 50 eurw?kati mou tyxe kai de tha paw .msg me

blackout πόσταρε το ίδιο στις αγγελίες κ σίγουρα θα βρεις αγοραστή

στα ελληνικά όμως

ναι παιδιά το είπε κ το ράδιο, sold out o σαντάνας

sold out? μπράβο, τέτοια χρειάζονται!!!
Καλή διασκέδαση σε όσους πάνε, τον έχω δει πριν κάποια χρόνια εξωτερικό κ σπέρνει

Σολντάουτ Σαντάνα με 25 χιλιάρικα τίκετα μόνο όμως είναι η ξεφίλα του διοργανωτή. Κρίμα και ήθελα να πάω. Δε γίνεται να στηρίζεις και τα μικρά και τα μεγάλα event …

O CARLOS μας μαγεψε με την κιθαρα και την μπαντα του και απεδειξε
γιατι ειναι και θα ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους κιθαριστες ολων των εποχων
XAMOΣ στο maria-maria ,black magic woman ,smooth,coraso Espinado,jingo
Ατμοσφαιρα και χορος απο τον κοσμο αλα RIO de janeiro
Φοβερη βραδια!!!
Κριμα που δεν εκμεταλευτηκαν ολο τον χωρο του ΟΑΚΑ
Θα ερχονταν ακομα περισσοτερος κοσμος

Παιδες παρα πολυ ομορφη συναυλια. Πολυς κοσμος, κεφι και παρτυ feeling και μια μπαντα που τα εδωσε ολα! 2 ωρες γεματες επαιξε ο Carlos…Στην πρωτη ωρα ειχε κυριως πιο blues και λαου λαου κομματια (Black Magic Woman πχ) και την επομενη ωρα εχωσε τα πιο χιτακια (Smooth κτλ.). Πολυ καλη αποδοση απο ολους και πιστευω πως κανεις δεν εμεινε ανικανοποιητος!

Υ.Σ. First live ρεεεε:D

Ωραιο live…το καλυτερο ηταν πως πηγα μπανιο και στα καπακια μας την βαρεσε,ηρθαμε,μπηκαμε τζαμπε και ολα κυριλε…θεος ο Καρλος,αυτο το ξεραμε,τρομεροι μουσικοι και τα παλικαρια που τον πλαισιωναν και ο κοσμος γουσταρε απειρα…αλλα σιγουρα,θα μπορουσαν να κοψουν κι αλλα εισητηρια και να διαμορφωσουν αλλιως τη σκηνη ωστε να ειχε και περισσοτερο κοσμο και πιο ανεση…αλλα και παλι σουπερ λαιβ…

Ποση ωρα ειδατε συναυλια εσεις που μπηκατε τσαμπε?

πανω απο μια…κατα 10 κ κατι ψιλα μπηκα εγω…(στην τυχη ηρθα,στο δρομο μας ηταν,λεμε δεν περναμε μπας κ κατσει…)…

Ο Santana έπαιξε “κάτι για τον καθένα”.
Για διαφορετικούς λόγους ο κάθε θεατής της χθεσινής συναυλίας, δεν πιστεύω πως μπορεί να ευχαριστήθηκε το 100% όσων άκουσε. Αλλά σίγουρα όλοι θα έχουν να πουν για κάποιες στιγμές που βρήκαν από πολύ καλές ως και εξαιρετικές.
Εντελώς λάθος η θέση της σκηνής.
Ο ήχος γενικά καλός αλλά πολύ κακός στα Drums που φαίνεται να τους είχε προστεθεί reverb από την κονσόλα με τραγικά αποτελέσματα.
Η μπάντα δεμένη, καμία σχέση με το '91, τεράστια η συνεισφορά του Chambers σε αυτό.
Ετερόκλητο κοινό -όπως αναμενόταν- με αποτέλεσμα να είναι σε γενικές γραμμές ξενέρωτο.

υπέρτατη συναυλία!! ευκολα είναι απο τις καλύτερες του καλοκαιριού αυτού. ο carlos απίστευτος όπως και όλοι, δεν με χάλασε τιποτα στην συναυλία αυτή.

Παιδια φοβερη συναυλια!Παντως ντροπη στην οργανωση!Στην εισοδο δεν αφηναν και ‘καλα’ τσαμπα,αλλα ηταν κατι τυποι απο τους σεκιουριτη,που με ενα 20 ευρω σε εβαζαν μεσα!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Πρεπει να τσεπωσαν πολυ χαρτι!Σε καποια φαση ηρθαν και σε μενα και μου λενε:φιλε με ενα 20ευρω σε βαζω μεσα,ειμαι απο την ασφαλεια!ΕΛΕΟΣ!ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ?Για μενα αυτο που εγινε με την brinks security πρεπει να μαθευτει!Ηταν και ζωα στην συμπεριφορα τους!ΟΥΣΤ!

και στα rockwave γινονται αυτα με τους σεκιουριταδες.Δεν ειναι πρωτογνωρο.Ισως να ειναι και βολικο για καποιους.

πολυ καλη η συναυλια αλλα ειναι κριμα σε τοσο μεγαλο χωρο να μενει κοσμος απ’εξω και οι απο μεσα να ειναι τοσο στριμοκωλα…ελεος…εκανε και φοβερη ζεστη και στις κερκιδες ειμασταν ο ενας πανω στον αλλο…ουτε να κουνηθουμε…αλλο να μη χωρας εκ των πραγματων …ας εδιναν αλλη μια κερκιδα…και επιπλεον μου φανηκε πολυ λιγο. 11:20 ειχε τελειωσει…:(:frowning:

Παιδιά, μην το ψάχνετε. Αυτό είναι σύστημα και το ξέρουν όλοι. Εικοσάευρο ή μισό εισιτήριο, παίζει πάντα το σκηνικό…

Δεν την βρήκα και λίγη που ειδα πιο πανω,2μιση ωρες έπαιζε ο ανθρωπος,Να γινουν πουρε τα δαχτυλά του πια ?!?Πάντως απο οργάνωση έχει να μάθει αρκετά ο Ντέμης!!Οργίαζε και η μαυρη αγορά!1Ε το μπουκαλακι νερο και 3μιση η μπύρα?!? χαχαχα ελεος.// Ακομη τους Rosebleed ΓΙΑΤΙ?!? Ειναι μπαντα για να παιζει σε ΟΑΚΑ ?!? :-k
Τεσπα,πολυ καλα ήταν και ας μείνουμε στον Carlos!!! :stuck_out_tongue:

Ομορφο λαηβακι, πολυ κεφι.

Η αληθεια ειναι πως μαζευτηκε πραγματικα καθε καρυδιας καρυδι, και ρησπεκτια στον πιτσιρικα διπλα μου που ηξερε ολα τα λογια (και στα ισπανικα |: )

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα απο τη διοργανωση, και ο Ντεμης γενικα δεν φαινεται να τσιγουνευτηκε καθολου (ειδικα απο αποψη προσωπικου, απειρα ατομα της Μπρινκ Σεκιουριτη, αλλα μυριζομαι και δακτυλο συνδεσμιτων). Στα μπονους η εξαιρετικη σκηνοθετικη επιμελεια στις τρεις γιγαντοθονες (που κατα πασα πιθανοτητα γινονταν απο το κρου του Σαντανα γιατι ξερανε ακριβως ποτε να το γυρισουν πχ στον πιανιστα οταν θακανε καποιο κουλο γυρισμα ή σολο)

Ο ηχος επισης ηταν ικανοποιητικος,και αυτο που λεει ο Mule δεν το καταλαβα, αλλα οκ, δεν το αμφισβητω.

Ο Σαντανας ηταν αψογος, και η κλισε ομιλια λαβ, πης :hippy: ομιλια ειχε την φαση του.

Η μπαντα επισης αριστη, αν και μετα το κλαρινο, ο ηχος του χαμμοντ πραγματικα με εκνευριζει αφανταστα, εδιναν καταπληκτικο ρυθμο, και ο κανανακαρης του Σαντανα, αν και ψιλογλαστρα επαιξε πανεμορφο πιανο.

Για το σαππορτ δεν εχω πολλα να πω. Πραγματικα στην ηλικια που ειναι, θα εκανα φονο για ναμουν τοσο , εχμ φτασμενος να το πω?, αυτο. Αν και η επιρροη των Muse πανω τους κανει μπαμ απο μακρια, φιλοτιμη προσπαθεια παντως, και καλυτερο θαταν να κοβανε κανενα δικο τους και να παιζανε καμια διασκευη ακομη.
Παντρευομαι την πληκτρου :oops:

ΥΓ. ο καρλιτο μας χρωστα ενα γιουροπα ξερω γω

Nαι ρε γαμωτο δεν παιξανε το Europa…Ερωτηση: http://www.youtube.com/watch?v=EdrPNK3P6jU Το τραγουδι στο βιντεο πιο ειναι ρε σεις?

παρα μα παρα πολυ καλο λαηβ…οι μουσικοι απιστευτοι…ο σαντανα εδωσε ρεστα…εγω προσωπικα ημουνα αρενα αλλα πηδηξα μολις αρχισε ο σαντανα στην ντιαμοντ και περνωντας αναμεσα απο τον κοσμο μιλωντας αγγλικα :lol::lol::lol::lol: μπηκα καγγελο και επιασα και ενα πλειλιστ…χαχα…παρα πολυ καλο λαηβ…το σαπορτ χαλι μαυρο…