χμμμ εγω δεν ξερω κατι παντως…αλλα οτι θα βγει θα βγει…
Έσκασε το πρώτο tshirt
http://www.bluecollardistro.com/southernlord/product_info.php?products_id=5554
Για όποιον θέλει να το αγοράσει μπορεί να χρησιμοποιήσει το κουπόνι SUMMER20 για να έχει 20% έκπτωση.
Ισχύει μέχρι την Δευτέρα βέβαια.
oποιοι απαραδεκτοι νεανιες (ακα [B]ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ[/B]) αγνοουν την υπαρξη αυτου του δισκου, ή αναβάλλουν την ακροασή του, να αυτομπαναριστούν τώρα ή να μετανοήσουν.
Πλέον περιμένω λυσσασμενα το γαμω βυνιλιο. Εχω προσπαθησει να ακουσω οσο πιο λιγο γινεται, τον δισκο ιντερνετικα, αλλα μετα απο ενα σημειο ειναι ανεφικτο κατι τετοιο.
Πολύ μεγάλη δισκάρα πρέπει να ομολογήσω… Άντε πάμε New Long Bay Area να ξαναπορωθούμε!
μπράβο μπράβο μπράβοοοοοο 8)
μαρεσε το σιντι
To ότι το “Those that break, those that hold” είναι το καλύτερο κομμάτι του δίσκου το χουμε ξαναπεί στην κουβέντα για τα Μουσικά Κύματα. Αυτό που δεν έχει αναφερθεί είναι πως στην ουσία βασίζεται στο ακόλουθο ποίημα της Κατερίνας Γώγου.
[U][B]Σ’ ΟΣΟΥΣ ΣΠΑΣΑΝΕ[/B][/U]
[U][B]Σ’ ΟΣΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ[/B][/U]
[I]
Κουρελιασμένοι απ’ τ’ αγριεμένα κύματα
πεταμένα υπολείμματα για πάντα από δω και μπρος
στο σκοτεινό θάλαμο της γης
με ισκιωμένο το μυαλό
απ’ το ξέφρενο κυνηγητό
τις ασάλευτης πορείας των άστρων
οι τελευταίοι
απόθεσαν το κουρασμένο κεφάλι τους
θυσία
στην τελετουργία των ανεμοστρόβιλων καιρών.
Κι άνθρωποι δεν υπήρχανε.
κι ένα άσπρο χιόνι σιωπής
σκέπασε οριστικά τις βυθισμένες πόλεις…[/I]
Ακούω και ξανακούω το δίσκο και κάθε φορά τον ευχαριστιέμαι και περισσότερο. Πρέπει να τον ακούσουν όλοι οι πάνκηδες, και όποιος ψάχνει για ωμή και ακατέργαστη, επιθετική και μελωδική μουσική από τους Sarabante που με το καλημέρα δείχνουν ικανότατοι για μεγάλα πράματα.
Κρέντιτ στο Bleedin, τα συνοψίζει πανέμορφα στο μπλογκ του:
Εδώ μέσα ακούμε παγκοσμίου κλάσης neocrust, σκοτεινό, λασπωμένο, έντονο, εμπνευσμένο. Δύο κομμάτια με τίτλους στα ελληνικά, τα υπόλοιπα αγγλόφωνα, [I]όλα [/I]καταπληκτικά όμως. Από ένα σημείο και πέρα τα λόγια απλά περιττεύουν, εδώ γράφεται ιστορία.
bump γαμωτι …
A, δωθε δεν εχω γραψει…
Ναι, δισκαρα οντως, απειρα συγχαρητηρια στα παιδια. Επισης, το πρωτο κομματι που ακουσα απο αυτους ειναι ενα επος ονοματι Unveiling The Truth. Υπαρχει σε καμια κυκλοφορια?
Το παρηγγειλα πριν 2 μερες και ακομα εχω κολλησει στα 6 πρωτα τραγουδια, δεν παω παρακατω.
Τι να λεμε τωρα, ο δισκος ειναι αυτο που λεω η μουσικη της επαναστασης. Αυτι ακριβως το συναισθημα.
μου ηρθε κ εμενα το cdακι πριν καμια βδομαδα κ απο τοτε εχει λιωσει!
ΔΙΣΚΑΡΑ με τα ολα της!
Δυστυχώς όχι, και δε το παίζουν και πλέον λαιβ, ανήκει στο παλιό λαιν-απ, στους παλιούς σαραμπάντε. Αν και πιστεύω/έλπιζω ότι κάποια στιγμή θα κάνουν το μπάμ και θα το ξαναγράψουν.
Παρεπιπτόντως χθες αγόρασα επιτέλους -μετά από μήνες- το βυνίλιο, και άκουσα την αλμπουμάρα όπως της αξίζει (όσο μπορούσα προσπαθούσα τόσο καιρό να μη το ακούω στο πι-σι). Ντάξει τι να λέμε…
Δίσκος της χρονιάς μέχρι τώρα(?), πολύ πιθανά.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΗΛΕ ΜΟΥ …
κι εγώ το πιστεύω χαλαρά. Επίσης το πρώτο επικείμενο ευρωπαικο τουρ είναι γεγόνος:)
03/10 Graz @ Sub AU
02/10 Wiener Neustadt AU
01/10 Wien @ EKH squat AU
30/09 Krakow @ T.B.A. PL
29/09 Wroclaw @ T.B.A. PL
28/09 Litvinov @ Ponorka CZ
27/09 Prague @ Cafe Na Pul Cesty CZ
26/09 Bratislava @ T.B.A SK
25/09 Gyor @ T.B.A HU
24/09 Budapest @ Sza Bad az A HU
23/09 Cluj Napoca @ Irish Music Pub RO
22/09 Timisoara @ T.B.A. RO
21/09 Belgrade @ T.B.A. SB
20/9 Kumanovo @ CK BINGO MA
Μάλλον πιο διευρυμένο βαλκανικό θα το έλεγες παρά ευρωπαϊκό. Αν μπορούσαν θα έπαιζαν και σε περισσότερες χώρες/πόλεις.
Για πρωτο τουρ ειναι μια χαρα. Και υπενθυμιζουμε οτι ακομα η μπαντα (new era) δεν εχει παιξει στο κεντρο της Αθηνας. Δε μπορω να φανταστω τι λαιβ-δυναμιτης θα ειναι οταν θα παιξουν.
Μιας και το ανεφερε ο worst, εχουν ηχογραφησει τιποτα οι παλιοι Sarabante (περα απο το ‘‘Unveiling the truth’’ που βρισκεται στο Youtube);
άλλα 2 κομμάτια, το remnants (παλιά έκδοση και διαφορετική), κι άλλο ένα του οποίου μου διαφεύγει το όνομα. Τουλάχιστον αυτά θυμάμαι εγώ.
κι ο Ingmar Bergman λιγο πριν το τέλος της ζωής του γύρισε το Saraband, να το δούμε όλοι παρέα παιδιά.