Πάμε πάλι, τι θα έπρεπε να γίνει για να θεωρηθεί diy ο δίσκος?
Ή καλύτερα πως ορίζεται το diy?
self-release; η Southern Lord ειναι major label => η κυκλοφορία δεν είναι diy.
Πάντως νομίζω, ότι από την επνασύνδεση ήδη, ήταν γνωστό πως η μπάντα επέστρεψε με διαφορετική νοοτροπία, οπότε προσωπικά ούτε κάποια απαίτηση τρελή έχω στο diy θέμα, ούτε και κάποιο πρόβλημα… Ευτυχώς μέχρι τώρα τους απολαμβάνουμε ζωντανά στο τζάμπα, άντε το πολύ με κανά 5ευρω τικέτο, ενώ το δισκάκι θα το αγοράσουμε σε βυνιλιάκι το οποίο είναι/θα είναι self released απ’ όσο ξέρουμε, οπότε ούτε στη s.lord θα τα σκάσουμε. Για μένα πάντα μιλώ.
Σχετικά τώρα με την s.lord. Ένα πιθανό σενάριο φαντάζομαι πως είναι το εξής. Η εταιρία χώθηκε στο crust σιγά σιγά, οι sarabante γράψαν δισκάρα σε παραγωγή του brad-κάτι από from ashes rise (στους οποιους όλή η σκηνή κάνει τεμενάδες), οπότε είτε η ιδιά η μπάντα απευθύνθηκε κάπως στην εταιρία (απλά έστειλε το υλικό της), είτε με μεσολάβηση του παραγωγού (ο τυπάς τους πρότεινε στον σ.λορδο και γουσταρε ο λορδος), είτε και τα 2, κι έγινε το deal… Αυτά είναι λεπτομέρειες γενικά. [B]Μπροστα μας εχουμε μια ελληνικη πρωτογνωρη δισκαρα κι εκει τελειωνουν ολα[/B]
Πω, οι κιθάρες γαμεύουν σύμπαντα σ’ αυτό το δίσκο ε.
Σωστος
Λεω παλι το ιδιο, δισκαρος. Και σκισανε την Παρασκευη στην Πατρα
Quoted for truth.
Οχι επειδη ακουσα το δισκο (αν και θα γινει) ουτε επειδη εχω καποια σχεση με το ειδος.
Απλα επειδη στις 2 φορες που ειχα την τυχη να τους δω οσον αφορα το θεμα ενεργεια,
πιο σοκολατα γαλακτος, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.-
Εγω σε ποια κατηγορια μπαινω;;;
Eπικο ξυλικι προχτες, παντως. 8)
τους εχω δει 2 φορες λαιβ και ειδικα την δευτερη ηταν απιστευτοι!
το αλμπουμ δεν με πορωσε τοσο (στις 2 πρωτες ακροασεις), οπως και πολλα θρας, πανκ, HC οταν τα βλεπεις λαιβ ειναι πολυ καλυτερα.
οπως και να’χει, θα πανε πολυ μπροστα!
Ναι, μα δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο πουθενά. Tα live τους ειναι diy μεχρι στιγμής, εκτος αν παίξουν σε χώρο που θα ενοικιαστεί. Αυτό που λέει ο Destroyer ισχυεί στο 50 τοις εκατό, καθώς απ’ τη μια δε σου σκάει ο ιδρώτας του μουσικόφιλου πάνω σου όταν πατας play, αλλα σου σκάει μια άλου τυπου αμεσότητα επεξεργασμένη από ενα σπουδαίο παραγωγό. Ωστόσο το έχω στηρίξει κι εγώ αυτό με το demo των como esta loco, που ντάξει, τα live τους είναι απογείωση σκέτη.
Πωωω πρέπει να τους ξαναδώ και κανονικά αυτή τη φορά ρε πούστημ, τη μία φορά μέχρι τώρα στη Νέα Μάκρη είχαν παίξει ελάχιστη ώρα, είχα μείνει με την ψωλή στο χέρι.
Όποιος ξέρει για επερχόμενα lives ας μας λέει και μας.
DIY δεν είναι από τη στιγμή που μπαίνει οποιοσδήποτε μεσάζοντας ανάμεσα στη μπάντα και τον κόσμο, εταιρία διοργανωτής whatever, ο οποίος αποσκοπεί στο κέρδος …
τώρα crust punk hxc και εισιτήριο σε συναυλία δεν κάθονται καλά … ελπίζω να μην τους δούμε support σε τίποτα hatebreed στο Gagarin γιατί θα πέσω από βράχο ακρόπολης
Ξανα στη Νεα Μακρη ρε παλτο.
bump ρε στη δισκάρα… δύο μέρες και κανείς δεν το χει αποθεώσει πάλι…
Nαι, οκ, μπαμπ στη δισκάρα αλλά πάλι 60 άτομα θα μαστε σήμερα σε hardcore συναυλία. Για περάστε από εδώ
εχουμε δει locked in και ειναι υπερτιμιοι και αγαπητοι … αν δεν παμε deus σίγουρα θα τιμησουμε …γκρινιαρη τυφλοποντικα
συνεχίστε με το Sarabante …
πάω κάθε φορά να γράψω τρία αγαπημένα στο θρεντ, αλλά μετά συνηδητοποιώ ότι μ’ αρέσουν όλα τα κομμάτια του δίσκου, εξίσου. Κάθε ένα έχει τη σημειάρα του. Θέλω όμως και στίχους σύντομα
Πότε πρόλαβε ο Μάνθος να πάει στους Σαραμπάντε; Στο Satan upon new long άλλο μπασίστα είχαν.
πρέπει να παιξε προσωρινά, για εκείνο το λαιβ. με επιφύλαξη
για το βυνίλιο έχουμε κανά νεότερο?