μάλλον θα τους δούμε Up the hammers ε…
Παντως εχω ακουσει παρα πολυ metal στη ζωη μου και αυτον εδω τον δισκο τον θεωρω “προσωπικο” διαμαντι.
Επειδη με εξεπληξε ευχαριστα-λογω του οτι οι περισσοτεροι δισκοι πλεον ειναι αναλωσιμοι και για ελαχιστα ακουσματα-εψαξα ο,τι review υπηρχε.
Ε,κακο λογο δεν εχω διαβασει…οι περισσοτεροι γραφουν απο απλως καλες κριτικες,μεχρι διθυραμβους.
Βλεποντας μαλιστα και το αυξημενο ενδιαφερον που υπηρχε στο φορουμ,πιστευα οτι θα υπαρχει μια τουλαχιστον αντικειμενικη κριτικη.
Αντιθετως το review ηταν στην καλυτερη για να βγαλουμε την υποχρεωση.
Και κλεινοντας θα κανω μια παρενθεση:Αν αυτον τον δισκο τον ειχαν βγαλει οι Mercyful Fate ή οι Judas Priest πχ,τι θα λεγαμε?
Πάντως εντάξει παρατράβηξε, ΟΚ, τ’ άκουσε τα γαμησιάτικά του το ρόκιν και καλά να πάθει δηλαδή, αλλά λέω να το κόψουμε κάπου εδώ. Είναι φανερό ότι ΝΙΚΑΜΕ.
ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΕ ΜΟΥ!
εεεε… αμα ειχανε βγαλει οι Priest αυτο το δισκο… μαλλον κατι δεν θα πηγαινε καλα!!!:-s
Παρομοίως Outshined δεν μπορώ καν να καταλάβω από που βγάζεις τα συμπεράσματά σου (τα οποία είναι αστεία).
Εσύ νομίζεις ότι έχουν γίνειι τόσα posts γιατί απλά διαφωνούμε με μια κριτική? Αυτή την εντύπωση έχεις? Δεν κατάλαβες ότι κάποιοι συντάκτες ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ τους αναγνώστες του rocking γράφωντας ένα συνοθύλευμα παπαρολογίας και προσωπική εμπάθειας για διάφορα άλμπουμ και το πασάρουν για review πίσω από το ΕΓΚΥΡΟ όνομα του rocking.gr? Δες και το review των Ghost από άλλο συντάκτη το οποίο είναι ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από αυτό τον Satan’s Hοst, ΜΗΔΕΝΙΚΟ review ενός ακόμη δίσκου διαμάντι αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, μπορεί να μην του άρεσε του κυρίου, αλλά με την ίδια ή/και χειρότερη επιχειρηματολογία τον θάβει πρίν κάν μπεί στον κόπο να τον ακούσει, δεν είμαστε παιδάκια φίλε Outshined, ξέρουμε να διακρίνουμε πότε κάποιος φέρεται σα ΑΓΝΩΜΩΝ μ@λ@κ@ς εντελώς απροκάλυπτα, δεν είναι θέμα το θετικό ή αρνητικό review, πόσες φορές πρέπει να το πούμε. Το ότι αφήνεις και εσύ και οι υπόλοιποι mods να περνάνε τέτοια ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΑ reviews στην πρώτη σελίδα από τον κάθε τυχάρπαστο σας καθιστά και εσας υπεύθυνους για αυτή την κατάντια…και κρίμα γιατί γίνεται πραγματικά προσπάθεια από πολλούς εδώ μέσα για σωστή ενημέρωση και κάτι τέτοια εκτρώματα σας πάνε πίσω.
νομιζω οτι ο καθενας εχει βγαλει τα συμπερασματα του αν τελικα ειναι καλο η οχι το αλμπουμ η σημασια ειναι οτι ευχαριστουμε τον Κ.tyrant και τους αλλους φυσικα που μας χαρισαν ενα τετοιο αλμπουμ μεσα στην καθημερινη κονσερβα συγκροτηματων που τρωμε στην μαπα…ειχα να ευχαριστηθω αλμπουμ ετσι αν θυμαμαι καλα απο το insurrection των nightmare(αλλη οαση κι αυτο)!!τωρα οι υπολοιποι ας καθονται να ακουνε τα αναμασηματα των maiden,metallica,judas,stratovarius,iced earth κλπ κλπ κλπ και οταν ολοι οι παραπανω εχουν τα αρχ… να μας αποδειξουν οτι δεν εχουν στερεψει και εχουν να μας προσφερουν διαμαντια σαν παλια εδω ειμαστε εμεις φυσικα!!!οχι απλα να βγαζουμε οτι ναναι για να πουλαμε
Deckard τελικα ευτυχως που μεσολαβησε το ριβιου και δε χρειαστηκε να κανω αλλα bumps:p
Revivaaaaaaaaaaaaaaaaal
Revivaaaaaaaaaaaaaaaaal
Revivaaaaaaaaaaaaaaaaal
Revivaaaaaaaaaaaaaaaaal
Seven Towers of Saaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Εκπληκτικα κλεισιματα κομματιων γενικα στο αλμπουμ.
ένα -στην καλύτερη των περιπτώσεων- μέτριο album
Ψ,για να μη νομιζει οτι παιζουν εμπαθειες και τετοια,εκει για τη παραγωγη/μιξη που λεει ο ριβιουερ δεν εχει πολυ αδικο με την εννοια οτι θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη.
Εμενα με αποτελειωσε το
συνθέσεις που δεν έχουν καμία συνοχή
:blink:#-o:wacko:
Μαλλον το οτι σκανε οι ΡΙΦΦΑΡΕΣ η μια μετα την αλλη χωρις να μενει ουτε δευτερολεπτο ασκοπο, τον ενοχλησε τον ριβιουερ, τρομαρα του… :dunno:
Το Black Hilted Knife (έπος) δε μοιάζει με κάτι που θα μπορούσε να ήταν στο ντεμπούτο των Forbidden;
Το λοιπον. Ακουσα το Before The Flame και πορωθηκα την ζωη μου. Κατεβαινει λιαν συντομως ο δισκος. Εχω καποιες ερωτησεις ομως, επειδη τους Satan’s Host δεν τους ηξερα. Πρωτον, κατι καφριλιες που ακουσα ο Tyrant της κανει?!?!?!? Και δευτερον, παντα ετσι επαιζαν? Χεβυ μεταλ παντρεμενο με μπλακ? Τι αλλο να ακουσω? Ευχαριστω!
- Ναι.
- Ναι (βασικά ντάξει, στα 80’s το στυλ τους ήταν κάπως διαφορετικό, και τότε έπαιζαν την πιο ακραία εκδοχή του heavy που υπάρχει, απλά ο παρονομαστής ήταν ο πρώιμος ακραίος ήχος τύπου Venom/Celtic Frost/Bathory -στο περίπου, ενώ σήμερα πλέον έχουν τα στοιχεία από καθαρόαιμο black/death που ακούς).
- Το Metal From Hell του '86.
Θενξ Γρακχε! Ειδα στο μεταλ αρκαηβς οτι εχουν και αρκετα ενδιαμεσα αλμπουμς. Τι ειναι αυτα?
Είναι κάτι δίσκοι που δεν παίζει να τους έχει ακούσει άνθρωπος, γιατί πολύ απλά δεν έχουν Tyrant.
Έχω ακούσει κανα-δυο κομμάτια αυτής της μεσαίας περιόδου και ήταν καθαρά ακραία μουσική, με brutal φωνητικά κτλ. Ήταν αρκετό σοκαριστικό μπορώ να πω.
Τι εννοείς σοκαριστικό?
Είχαν πολλά μπλάστμπητς ρε γαμώτο?
Ήταν σοκαριστικό να ακούς ένα γκρουπ που είχες μάθει με τη φωνή του Tyrant να παίζει καθαρόαιμο black/death. Αυτό.
Ρε τι κάνουν οι αϋπνίες. Αυτό το θρεντ δεν το είχα δει καθόλου και βλέπω πως είναι ότι πιο hot στο φόρουμ αυτές τις μέρες. Τους Satan’s Host μόνο σαν όνομα τους είχα συναντήσει (αν δεν κάνω λάθος σε συνέντευξη του Tyrant) και δεν είχα ακούσει ούτε νότα μέχρι σήμερα. Εννοείται πως μετά από όλα όσα διάβασα στο προηγούμενες σελίδες ψήθηκα άγρια, έβαλα 2 κομμάτια στο youtube (fallen angels, before the flame) και μπορώ να πω μου άρεσαν πολύ. Ακολουθεί κατέβασμα του άλμπουμ.
ωραιος δισκος το metal from hell αλλα πολυ σκατενια παραγωγη… δηλαδη, πολυ χαλια λεμε!!!
Χωρίς να μου αρεσουν ούτε οι jag panzer ούτε οι titan force (και άρα χωρίς να είμαι κανένας κολλημένος με τον conclin), έχω να πω ότι ο δίσκος είναι διαμάντι και το review είναι τόσο λάθος που του αξίζει μήνυση για δυσφήμιση :Ρ
SATAN’S HOST will release “Celebration For The Love Of Satan” on November 22 via Moribund Records. The disc is a collection of re-recorded versions of songs spanning the band’s entire career
[B]Celebration For The Love Of Satan[/B]
- For the Love of Satan ([B]new song[/B])
- Hell Fire (from “Metal From Hell”)
- Metal From Hell (from “Metal From Hell”)
- Witches Return (from “Midnight Wind”)
- Cauldron Of The Ancients (from “In Articulo Mortis”)
- Nightside Of Eden (from “Archidoxes of Evil”)
- Ecliptic Equinox (from “Burning The Born Again [A New Philosophy]”)
- H.E.L.L. (from “Burning The Born Again [A New Philosophy]”)
- Satanic Grimoire (from “Satanic Grimoire: A Greater Black Magick”)
- “The Cursing” Vampyric Evil-Eye (from “Great American Scapegoat?666”)
- Dark Priest “Lord Ahriman” (from “Power~Purity~Perfection?999”)
- Convictions ([B]new song[/B])
[B]
Satan’s Host: Nightside of Eden[/B]
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=164717