Δεν ξέρω αν το λες σαρκαστικά (κι επομένως αχρείαστη η απάντησή μου) ή όχι αλλά είναι τέλεια η ειρωνία του να λες ότι θυμάσαι στιγμές μιας παλιάς/χωρισμένης σχέσης ενώ πίνεις το απογευματινό σου τσάι σαν να είναι αυτό (το να επαναφέρεις επίπονες αναμνήσεις) μέρος της (πολλές φορές ασυνείδητης) καθημερινής σου ρουτίνας…
Σαρκαστικά το είπα, κομματάρα απίστευτη είναι, ειδικά το ρεφρεν είναι από τα καλύτερα τους.
Εθιστικά το είπε, έχει θέμα με την μπύρα
Δεν ξέρω κανέναν που να πίνει τσάι κάθε μέρα, μπύρα όμως πολλούς!
Να πατε ολοι στους ΑΑ!
To “Miles Away” είναι το καλύτερο tribute to Rush από την καλύτερη power metal μπάντα. Αυτό.
Αυτούς εννοούσα ότι ξέρω
Επίσης να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τους στίχους του επόμενου τραγουδιού το all that I bleed τελικα ισως το γράμμα το έστειλε ο τύπος του conversation piece.
And all is well
Until the heart betrays.
Κομμάτι για να κόψεις φλέβα…έπος
Τι είναι αυτό το έπος; πρώτη φορά το βλέπω. Μάλλον συλλογή με ακυκλοφόρητα. Το εξώφυλλο τα σπάει πάντως!
https://www.youtube.com/watch?v=wfUDmyTJIb0
Περιττό να πω ότι τα Lost Tracks παίζουν εδώ και δύο ημέρες στο repeat. Τι μπαντάρα, ρε πούστη!
Τσεκάρετε το κανάλι του τύπου από το link που έβαλε παραπάνω ο @stammargg_v2. Ο τύπος (αυτός που έχει το κανάλι, όχι ο φίλος συμφορουμίτης) τρολάρει ασύστολα, μπλέκοντας κυκλοφορίες (όπως και στην περίπτωση των Savatage) και δημιουργώντας “full album” από το πουθενά. “Nordic Killing” και “41” οι Maiden… Κοίτα να δεις!
“This is the thing: there is no official thing that we’re going to do a SAVATAGE album; there’s nothing official. Because you know what? As soon as I say, ‘Yeah, we’re gonna do a new SAVATAGE album,’ something will happen to fuck it up. And then I look like a liar. So all I’m gonna say is there are many surprises in the future.”
λέει και άλλα ενδιαφέροντα μέσα…
Έρχονται επανεκδόσεις όλων των άλμπουμ σε βινύλιο…
κάτι που δεν ξέραμε ? να ναι κάλα ο υπερσιβηρικό$. βσκ πως και δεν έχει πεθάνει απο το πιώμα είναι το θαύμα.