Savatage

:thinking: :neutral_face: :frowning_with_open_mouth:

8 Likes

Βάστα γερά ρε Τζον :cry:

3 Likes

Τι σκληρυνση ρε συ…

1 Like

Να συμπληρώσω ότι δεν βλέπω κάπου αλλού κάτι σχετικό (εννοώ να υπάρχει η ίδια είδηση σε άλλο σαιτ είτε ελληνικό είτε εξωτερικού), οπότε δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος . Από την άλλη λίγο χοντρό να είναι μούφα. Δεν λέγονται έτσι εύκολα αυτά τα πράγματα

Τί να πω ρε παιδιά… είναι σοκαριστικό αν όντως ισχύει

ΥΓ: Το ατύχημα με τη μέση του ήταν ήδη γνωστό από πέρυσι

Αυτή η τύπισσα μιλάει με τον Jon όντως και μεταφέρει λόγια του στο Savatage Legion sto fb ανά διαστήματα.

Δυστυχώς ο Jon είναι άσχημα…

1 Like

Ναι , ξέραμε ότι έχει σοβαρό τραυματισμό στη μέση , αλλά φαίνεται ότι έχει και άλλα θέματα υγείας :disappointed_relieved:

Θα είχε βγάλει θεωρητικά και τον δίσκο τον Απρίλιο αν δεν είχε τα θέματα του

δλδ έχει θέματα με τ’αυτιά/ισορροπίας και σκλήρυνση κατά πλάκας που ντάξ, με 3000 το μήνα την κρατάς “σταθερή”. αλλά στην Αμερική αντί για 3000 που είναι εδώ μπορεί να ναι 30000 ξέρω γω, γιατί καπιταλισμός.
Δεν νομίζω οτι θα ξαναεμφανιστεί, με όλα αυτά που λέει.

Η σκληρυνση κατα πλακας ειναι πολυ ιδιαιτερη κ σοβαρη ασθενεια, αλλα εχει καποιες διαφορετικες εκφανσεις. Δεν μπορουμε να εχουμε σαφη εικονα για τον Τζον χωρις πολλες πληροφοριες.
Εχω μια κολλητη κ μια συναδελφο που εχουν διαγνωστει με μια μορφη σκληρυνσης κατα πλακας σχεδον 15 χρονια τωρα κ ζουνε πολυ κανονικα την ζωη τους προσεχοντας να αποφευγουν καποια πραματα, τροφες κτλ. Επ ουδενι δεν πληρωνουν 3 χιλιαρικα τον μηνα. Ελπιζω να εχει κατι αντιστοιχο κ ο Ολιβα

7 Likes

Οι σοβαρές μορφές της ασθενείας, και ειδικά αν εμφανιστούν σε νεαρό άτομο, δεν έχουν καμία θεραπεία που θα μπορούσε να κάνει φυσιολογική την ζωή του ατόμου.

Ένας συμφοιτητής μου διαγνώσθηκε με αυτήν όταν ήμασταν 20, και μέσα σε 5 χρόνια είχε αναγκαστεί να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του σε καροτσάκι. Δεν υπήρχε καμία θεραπεία για αυτόν. Δεν είμαι σίγουρος πόσο έχει προχωρήσει η ιατρική και η τεχνολογία σε αυτόν τον τομέα στα τελευταία 25 χρόνια, αλλά με λίγη έρευνα στο google μπορεί να δει κανείς ότι δεν είναι κάθε περίπτωση ίδια αφενός, αφετέρου δεν είναι τόσο απλό όσο το έγραψες.

Ο Τζον Ολίβα με την περιβόητη ζωή που κάνει εδώ και δεκαετίες, που δεν είναι ακριβώς και η πιο υγιής, ίσως να έχει πολλά προβλήματα υγείας πλέον, τα οποία μόνο χειρότερα θα γίνονται όσο μεγαλώνει. Μόνο όσοι κάνουν δραστικές αλλαγές στο lifestyle τους μπορούν να βελτιώσουν δραματικά την υγεία τους, βλέπε Kevin Smith.

Οι περισσότεροι έχουν την μοίρα του Di’Anno, που τέλος πάντων ταλαιπωρήθηκε από διάφορα κι αυτός.

5 Likes

ε ναι. υπάρχουν ακραίες περιπτώσεις. απλά αν ειναι αρκετές στα πρώτα στάδια, ίσως να μπορείς να το διατηρήσεις σε διαχειρίσιμο επίπεδο. απλά, αμα είναι με σπασμένη μέση, προβλήματα ακοής/ισορροπίας και σκλήρυνση και - κάνει τη ζωή που κάνει (που ίσως κάνει τον παυλάρα να φαίνεται αματσουρ) ε, δεν το κόβω να ναι για περιοδείες, αντε κανα σπεσιαλ γκεστ σε κάνα φεστιβαλ, χρυσοπληρωμένο.

Εχω μια θεια που ειχε σκληρυνση εδω και καμια 40 χρονια, οσο την θυμαμαι. Μικρος την θυμαμαι με μπαστουνι, μετα με Π, μετα σε καροτσακι και πλεον ειναι σχεδον σαν τετραπληγικη, κουναει τα χερια της μονο αλλα και με αυτα τα δακτυλα της δεν πιανουν. Μια ζωη φαγανε να ψαχνονται με πειραματικες θεωριες μεχρι και μαντζουνια αλλα τιποτα δεν δουλευει…

Απο τις χειροτερες γαμωαρρωστιες εκει εξω, μακαρι να ειναι πιο ελαφρια μορφη του Τζον.

3 Likes