Η αξιολογική σειρά των δίσκων που τραγουδάει ο Ζαχαρίας πάει κάπως έτσι: Edge>DWD>Magellan>Rain
Βάλε το Rain πάνω από το Magellan και συμφωνώ απόλυτα…γενικά το βρίσκω πολύ φορτωμένο και δύσκολα το βάζω πλέον να το ακούσω, ειδικά τα πολυφωνικά σημεία εδώ έχουν γίνει μανιέρα και μάλιστα κουραστική
Ακου Λαξητερνα εσυ
Το Wake Of Magellan ειναι ο πιο ολοκληρωμενος τους δισκος, που συνδυαζει ολα τα στοιχεια που εκαναν τους Savatage τεραστιους. Απο τα εξαιρετικα instrumentals, τα heavy τραγουδια τυπου Turns To Me και Blackjack Guillotine, τα θεατρικα οπως το Welcome και το Complaint In The System με τις ριφφαρες, τις πιο mellow στιγμες οπως το Anymore και το Another Way, και τα πολυπλοκα με τα πολυφωνικα οπως το ομωνυμο και το Hourglass. Ουτε μετριο δευτερολεπτο στον δισκο, προχωραμε. Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, ο καθενας ας προτιμαει οποιο θελει. Για μενα ηταν το peak τους οσον αφορα το songwriting αυτος ο δισκος.
Τωρα να συγκρινω τους 4 δισκους με τον Ζακ ειναι ανουσιο, για τεσσερα δεκαρια μιλαμε.
Όλα όσα λες τα έχουν κάνει καλύτερα στο παρελθόν.
Συμφωνώ όμως ότι ακόμα και οι “μέτριοι” Savatage έχουν σπουδαία κομμάτια
Έχει το Power of the night 13 κομμάτια;;;
Καλυτερο ειπα, οχι χειροτερο!
Πότε λέτε να έχουμε κάποιο πρώτο δειγμα απο καινούριο υλικό;
Ζηλευω τον ενθουσιασμο σας. Κλασικα θα τρωγα απειρο downvoting σε ρεντιτ πχ, αλλα ο αερας που βγαζουν μου φανηκε λιγο ξενερωτος. Σαν να βλεπω προβα. Το σετλιστ σιγουρα θα το προτιμουσα πολυ διαφορετικο. Ειδικα το ριξιμο που τρωει ο καλυτερος τους δισκος για μενα, μαζι με το Hall, το Edge of Thorns, με ξενερωνει.
Λογικα θα παω κ θα περασω καλα κ η σκηνικη παρουσια κ ο “αερας” θα μου φανουν πολυ καλυτερα, αλλα θα μου λειψουν πολλα τραγουδια.
Αναπαντεχα ευχαριστη η παρουσια του Strange Wings
Κοίτα κ εγω τους βρήκα πολύ χαλαρούς κ κουλ κ όσο νάναι όταν απουσιάζει η ηγετική μορφή απο την σκηνή, ε οπως κ να το κάνουμε παίζει κάποιο ρόλο στην συνολική εικόνα.
Ας μην ξεχνάμε ομως οτι σιγουρα παίζει ρόλο και το κοινό απο κάτω.
Δλδ δεν πιστεύω οτι σε καμια περίπτωση θα ειναι ετσι εδω το καλοκαίρι. Βλεπω τα ελάχιστα βίντεο απο τα λαιβ σε θεσσαλονίκη κ Αθήνα το 02 και δεν μπορώ να χωνέψω τί ζήσαμε τότε. Κάναμε να συνέλθουμε πολλές μέρες μετά το λάιβ.
Ηθελα προσωπικά λιιοογο διαφορετικο σετλιστ αλλα κ με το συγκεκριμένο ειμαι ευχαριστημένος, ειδικά που είμαι φαν της Zακ εποχής.
…καλυτερος δισκος που δεν εβγαλαν οι TSO.
Αφήνω αυτό εδώ που ανέβηκε σήμερα
α, ναι. κι αυτό πριν λίγο καιρό.
Τωρα το ειδα αυτο
Δεν εχω ακουσει ουτε τους μισους δισκους απο TSO (ουτε το ενα τριτο λογικα), αλλα το WoM ειναι ο καλυτερος δισκος που εβγαλαν οι Savatage, τα υπολοιπα ειναι περιττα.
Συμφωνώ