Savatage

Λείπουν τρία από τα πολύ αγαπημένα μου.

when the crowds are gone
hourglass
morphine child

1 Like

Εγώ θα ήθελα ένα She’s in love αλλά χλωμό το κόβω.

Τα βιντεάκια που έχω δει μέχρι τώρα είναι ενθαρρυντικά, φαίνονται σε καλή κατάσταση για πρώτη συναυλία και μόλις τσεκαρα ότι η εκδρομή από Αθήνα είναι στα 45 ευρώ. Συν ότι θα ήθελα να δω μια φορά Michael Schenker με ψήνει αλλά θα δούμε μέχρι τότε. Περιμένουμε και άλλο ένα σαπορτ τουλάχιστον

Το headline set θα είναι μεγαλύτερο ούτως ή άλλως

Πάντως χωρίς διάθεση γκρίνιας καθώς δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα η πιθανότητα να τους δω φέτος , το σετλιστ έχει σοβαρές ελλείψεις και δεν ζητάω καν deep cuts , σε κλασικς αναφέρομαι

Βέβαια ο,τι και να παίξει αυτή η μπάντα …

1 Like

ας παιξουν το σετλιστ που ακούσαμε το 02 Ελλάδα να κλάψουν και τα χωράφια…

1 Like

Το 2002 παίξανε Beyond the doors of the dark… τι να λέμε τώρα. Αλλά παιδιά , μιλάμε για
Savatage, ας παίξουνε ότι γουστάρουν, για εμένα αρκεί.

3 Likes

Για εμένα το σετ ήταν όπως το περίμενα πάνω κάτω. Έμφαση στη Ζακ εποχή και μερικά κλασσικά ακόμη. Σήμερα παίζουν headline show με Opeth.

Μόνο που συμβαίνει έτσι όπως συμβαίνει αυτό είναι ωραία.

3 Likes

Θεωρώ ότι είναι σίγουρα η πιο τίμια συναυλία “ηλικιωμένων” από τις πολλές που θα γίνουν φέτος στην Ελλάδα κι απ’ αυτές που θα ανταμείψουν σίγουρα τους θεατές που θα παρακολουθήσουν.
Μια ερώτηση:
Αυτή τη στιγμή το line up είναι εξαμελές;

2 Likes

Σε τρομερή κατάσταση ο Stevens μπράβο του.

4 Likes

Χθεσινό setlist:

lotion-press

6 Likes

πωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπω

2 Likes

Πολύ καλό σετλιστ. Θα ήθελα κάνα ακόμη από Edge of thorns προσωπικα. Υπάρχει κάποιο βίντεο με το Chance ή/και το Wake of Magellan; Έχω περιέργεια αν τα παίζουν ολόκληρα.

:sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops: :ocean:

Και καθώς η δική μας είναι η τελευταία της περιοδείας, προβλέπω κλάματα πάνω και κάτω από τη σκηνή

2 Likes

Αντε γεια που λένε στο χωριό μου!

1 Like

ενα morphine child ρε γμτ…

2 Likes
6 Likes

ναι δυστυχώς παίζουν πολύ λιγότερα κομμάτια που έχει τραγουδήσει ο Τζον για να είναι άνετος ο Ζακ λογικά ( 8/20 ), χωρίς να μας χαλάει ότι τιμούν τόσο πολύ την περίοδο του με 7 κομμάτια κιόλας από το μέγιστο Wake of Magellan. Το βρίσκω λογικό κι ας λείπουν κάποια έπη

Θα μπορούσαν όμως να το μοίραζαν κάπως, ένα one child και ένα ακόμη από Edge of Thorns χρειαζόταν

1 Like

ΕΦΤΑ απο τα 13 τραγουδια απο τον καλυτερο τους δισκο?! Πω πω πω πω.
Και The Hourglass?! Και τα δυο γαμηστερα instrumentals? Τι γινεται ρε παιδια.
Και τρια απο το Handful Of Rain!? Μας πηγατε πισω 25 χρονια…

Ελατε στην πατριδα σας μωρε μετα απο τις Ευρωπαικες (!)

Απιστευτο setlist, το οποιο λογικο να στηριζεται στην εποχη Zack Stevens, αν και μου κανει εντυπωση η παντελης ελλειψη τραγουδιων απο το Poets & Madmen.

EDIT : Χμ, μαλακια… δεν ξερω γιατι ειχα μια μακρινη αναμνηση απο το παρελθον πως ο Ζακ ειχε συμμετασχει σε καποια τραγουδια του Poets and Madmen. Αρχισα να το διορθωνω πριν το επισημανεις @YoungAtlas , thanks. Τοτε βγαζει και απολυτο νοημα το σετλιστ.

3 Likes

Καμία εξαιρετική στιγμή δεν έχει ο Ζακ, μόνο ο Oliva τραγούδησε σε εκείνον τον δίσκο :upside_down_face:

2 Likes

Το κοιτάω το ξανακοιτάω αλλά δεν βλέπω 7 τραγούδια ούτε από το Hall…ούτε από το Gutter…
Τι καλύτερος δίσκος το Wake…μωρέ για όνομα του θεού πχια

6 Likes

and it’s not even close