MADNESS REIGNS!!! IN THE HOLE OF DAVIDIAN’s MIND!
Βρηκα εναν να του αρεσει αυτο το αλμπουμ! όλε!
Για να μην πω επίσης οτι τα turns to me και το ομώνυμο ειναι τα καλύτερα κομμάτια που έχουν συνθέσει ποτέ…:-s
Το turns to me σιγουρα ειναι.
[FONT=“Garamond”]ΤΟ STRANGE WINGS ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΣ.[/FONT]
Και το strange wings ειναι επος και το καλυτερο του δισκου για μενα αλλα αν αρχισουμε να λεμε απο ενα τραγουδι εδω μεσα δεν θα εχει τελος. Ειπαμε… για Savatage μιλαμε!!
Ρε, Alone You Breathe λέμε ρε ρε!!!
Γιατί κράξιμο?? Δισκάρα με τα όλα της. Α, και το The Storm παίζει να είναι και το καλύτερο ορχηστρικό στην ιστορία της μουσικής (ναι, αντικειμενικότητα:p)
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ!!!
Άποψή μου είναι πως αν τους είχαν προμοτάρει περισσότερο θα έκαναν πργματικά τεράστια επιτυχία και έξω από τη μεταλική σηνή. Δεν ακούγονται καθόλου άσχημα ακόμα και σε έναν μη μεταλά, και μην παραξηγηθεί αυτό. Εννοώ πως είναι τόσο καλοί και τόσο μελωδικοί που μπορώ να τους ιξισώσω ακόμα και με τους καλούς Μετάλικα και Μέιντεν. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απ’ αυτούς ούτε μουσικά ούτε στιχουργικά και οι παραγωγές τους ήταν σχεδόν όλες εξαιρετικές.
H αριστουργηματικη μουσικη ειναι αριστουργηματικη μουσικη. Οποιοσδηποτε και αν την βαλει να την ακουσει.
Τωρα αν δεν αρεσουν οι Θεοι Savatage σε εναν ‘‘μη-μεταλα’’ , φταινε τα καμμενα αυτια αυτου και μονο…
:!: Kαι τη λεξη ‘‘Θεοι’’ την χρησιμοποιω ελαχιστα και μονο για πολυ λιγους που κατεμε πραγματικα την αξιζουν.
Ωραία τα λέμε και χαίρομαι που σε όλους μας αρέσουν. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τη γνωμη σας για το poems? Το βρήκα αρκετά φρέσκο αλλά ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ έχει χάσει τη φωνή του ή μου φαίνεται? Εκτός κι αν ήθελε να αντιγράψει τον Zack…
Poems? Αναφέρεσαι σε κάποιον καινούργιο δίσκο? :-s
Μαλλον το Poets And Madmen εννοει…
Μετριος εως κακος δισκος δυστυχως… Μονο το Morhine Child αξιζει απο τα τραγουδια…
Απίστευτο8O Επιτέλους συμφωνούμε:!:
Poets ηθελα να πω, σορυ. Βιασυνη στο πληκτρολογιο…#-o
Η εισαγωγη γιατι μου θυμιζει scorpions?? Το καλυτερο παντως εκει μεσα…
Αν και μαλλον εγω θα επρεπε να απορω που σου αρεσουν οι Savatage…:lol:
Poets and Madmen… έγραψα και πίσω τη γνώμη μου, γενικά μου αρέσει σαν δίσκος, τον θεωρώ αξιοπρεπέστατο. Βέβαια είχαν αρχίσει να επαναλαμβάνονται και ίσως είναι καλύτερο που δεν συνέχισαν. Αλλά ακόμα και αν δεν φτάνει στο ίδιο επίπεδο με τα παλιότερα τους άλμπουμ, σε γενικές γραμμές τον βρίσκω πολύ, πολύ καλό…
Δεν το ειχα δει. Παντως θα συμφωνισω κι εγω μαζι σου. Τουλαχιστον δεν ειμαι ο μονος που το λεω οτι επρεπε να σταματησουν…κλαψ…
Δε θυμάμαι αν έχω ξαναγράψει τη γνώμη μου αλλά προσωπικά θεωρώ φοβερό δίσκο το Poets & Madmen και το Morphine Child ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχει γράψει το group ποτέ.
Και όποιος δε συμφωνεί μαζί μου, φταίνε τα καμμένα του αυτιά