Μεγάλη μπάντα, με έναν από τους καλύτερους δίσκους της συλλογής μου (Hall). Υποκλίνομαι.
Ψηνεται μου φαινεται το reunion.:papas:
Official site και πάλι τους TSO διαφημίζουν. Πόσο πάτος πια?
τι εννοείς πάτος?
οι ίδιοι δεν είναι? λεφτά δεν βγάζουν? τι κακό βλέπεις?
οι Savatage είναι λατρεία ζωής.
τελευταία θυμάμαι γιατί τους αγαπάω τόσο και τους έχω τόσο ψηλά.
όπως λέει και ένας καλός φίλος “2-3 φορές Savatage την εβδομάδα κάνει καλό στην υγεία”.
εκείνος εκεί ο εκπληκτικός τραγουδιστής που είχαν στην τελευταία περιοδεία τι έχει απογίνει ρε παίδες; τη συγκλονιστική φωνάρα; Στο κλειστό του Σπορτιγκ είναι από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει ποτέ μου. Το Videάκι στο youtube του All That I Bleed από αυτή τη συναυλία είναι ανατριχιαστικό
Γι αυτό είναι πάτος.
ντεθ μέταλ φίλε και στα αρχίδια σας τα φράγκα, αλλά δεν είναι όλοι έτσι!
Δεν πάει έτσι. Φράγκα όλοι χρειάζονται αλλά όταν μου πλασάρεις ανανεωμένη σελίδα για τους Savatage περιμένω να δω Savatage μέσα. Όχι τους TSO.
Μα είναι ένα και το αυτό…
επίσης, δεν το κάνουν για λόγους διαφήμισης προφανώς αλλά για ενημέρωση στους οπαδούς.
δεν έχουν ανάγκη οι TSO τους Savatage για να διαφημιστούν, αλλά το αντίθετο.
ενδεικτικά ότι τελευταία εμφανίστηκε ο Steven Tyler των Aerosmith σε συναυλία και τραγούδησε με τους TSO.
και από τη στιγμή που δεν υπάρχει εξέλιξη στους Savatage ας πούνε κάτι για τους TSO.
τέλος οι TSO τους κρατάνε ζωντανούς κατά μια έννοια τους Savatage αφου Oliva/O Neill/Caffery/Pitrelli/Middleton/Plate παίζουν μαζί.
Aυτο. Ασε που εγω σαν μεγαλος φαν των Σαβα γραφω μεσα στα φρυδια μου τον περιοδευον θιασο που παιζει χριστουγεννιατικα. Και να μην λεμε οτι θελουμε τωρα οτι οι TSO κραταν ζωντανους τους Σαβα γιατι αν δεν ειχαν την μηχανη δολαριων τωρα θα ηταν ενεργοι σαν Savatage. 100% αυτο.
εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δοκιμαζουν ενα savatage reunion??ολοι οι οπαδοι τους αυτο θελουν…τωρα που η φωνη του Τζον ειανι και σε τελεια κατασταση…να δουμε και εμεις σαβα λαιβ???
γιατι να κανουν reunion ρε παιδια? τοσα αλμπουμ εβγαλαν τι αλλο να βγαλουν πια? αν ειναι να ξαναβγαλουν κανα ποετς καλα κανουν και ασχολουνται με τους τσο. Αν ειναι reunion για κανα live τοτε θα ειναι καλη φαση θα γουσταρα πολυ να τους ξαναδω.
για live ρε φιλε…ετσι για τους φανς…
Ίσως να μη θέλουν?
Λέω εγώ τώρα…
τι θα πει ρε δε θελουν? αμα θελουν οι οπαδοι ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν αφου ως γνωστον οι μουσικοι δεν ειναι πραγματικοι ανθρωποι αλλα υπαρχουν μονο για να ικανοποιουν τις καυλες των οπαδων
ενα συγκροτημα γινεται αυτο που γινεται χαρη στους οπαδους τους…και νομιζω οτι οι savatage συγκεκρημενα οφειλουν στους οπαδους ενα reunion…
Ένα συγκρότημα γίνεται αυτό που είναι χάρη στην έμπνευσή των μελών του και δεν οφείλει σε κανέναν.
και ποιος θα τους ακουει ???
εγω παντος το ποετς το θεωρω δισκαρα!
1.morphine child
2.surrender
3.commisar
οσο για reunion prepei να γινει!
κ λεφτα θα βγαλουν κ θα πραγματοποιησουν το ονειρο πολλων!
τλχστον μαλλον θα ερθουν οι ciic φετος κ θα παρουμε μια γευση!