Πέστα χρυσόστομε!!!
SPV will celebrate it’s 25th anniversary in 2009 and will be re-releasing various savatage albums on LP. These re-releases include Power of the Night, Hall of the Mountain King, Gutter Baller and Streets. The release dates are as follows:
March 2, 2009 (Europe) / March 24, 2009 (USA) - Hall Of The Mountain King
March 30, 2009 (Europe) / March 24, 2009 (USA) - Gutter Ballet
April 27, 2009 - Streets
June 2, 2009 -Power Of The Night
Κάτι είναι και αυτό.
γαμώτο πάλι,πάλι,πάλι την γκαντεμιά μου,γιατί να ζω στο ελλαντιστάν???κρίμα,#-o
και τυχεροί αυτοί που θα τους δουν…
Now playing: Edguy - Heart of Twilight
via FoxyTunes
Δε κάνουν τουρ ρε, ηρέμησε:p
πραγματικά με το που είδα ημερομηνίες λέω τώρα θα πω την κακία μου για την ελλάδα πάλι…:D:tomato:
Now playing: Empyrium - Lover’s Grief
via FoxyTunes
White witch,white whitch poison on you
white which, which which coming for you!
Θεοι!:bow2::bow2::bow2:
Εγώ θεωρώ λίιιγο υπερτιμημένο το Streets πάντως. Έχει ύμνους (Streets, Jesus Saves, Sammy & Tex, Believe, If I Go Away, NYC Don’t Mean Nothing) αλλά έχει και μπόλικα φίλλερς (άσε δε τις 8 μπαλάντες).
Πάντως θεωρώ προς τιμήν τους που δεν κάνουν ριγιούνιον.
Ποιά είναι τα fillers?
Οι Savatage είναι και γαμώ τα συγκροτήματα!!! Πολύ καλοί!!! …
Leris,
Βαλε μεσα στους υμνους του δισκου και τα Tonight He Grins Again και St.Patricks.
Επίσης για όσους δε ξέρουνε την ιστορία με το Streets. Τα κομμάτια είναι διπλά διότι η δισκογραφική ήθελε να τα κυκλοφορήσει σε δύο δίσκους αντί για έναν, ενώ οι Savatage ήταν αντίθετοι σε αυτό καθώς δε θέλανε να επιβαρύνουνε τον οπαδό με παραπάνω έξοδα.
Μέγιστη μπάντα, τι να λέμε τώρα.
τα παντα ολα να λεμε!
savatage=gods
Λατρεύω Dead winter dead και Gutter ballet.
Το καλοκαίρι που έβλεπα τις επιδείξεις του ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς οι δικές μας είχαν βάλει το Christmas Eve (Sarajevo 12/24). Θεϊλες!
Listening to: Hibria - Millennium Quest
via FoxyTunes
το ειχα δει κ εγω αυτο στους ολυμιακους αγωνες!
παντως το dead winter dead το θεωρω το λιγοτερο καλο απο τα καλα τους γιατι μου φαινετε λιγο αργο αν και εχει τραγουδαρες!
Strange Reality
A Little Too Far
Somewhere In Time
Can You Hear Me Now
You’re Alive
Agony And Ecstacy
Heal My Soul
Δεν λέω ότι δεν είναι καλό άλμπουμ, απλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάλογης ποιότητας με τα Hall / Gutter / Edge.
Ναι κατάλαβα.
Τα μπολνταρισμένα τα θεωρώ φοβερά κομμάτια. Τα υπόλοιπα οκ, είναι πιο μέτρια, απλά μου έκανε εντύπωση ο όρος filler:P
τεραστιοι!
δε θα ξεχασω ποτε τις ωραιες βραδιες στο
rockwave 2001
και το 2002 στο γηπεδο του σπορτινγκ.
απολυτο :respect:
filler to Agony and ecstasy to a Little too far k to can you hear me now???:ban::ban::ban::ban::ban::ban::ban::ban::ban:
θεωρεις φιλλερσ καποια απτα πιο ομορφα τραγουδια που εγω προσωπικα εχω ακουσει στη ζωη μου…τ agony and ecstasy?can you hear me now,somewhere in time φιλλερς?ελεος ρε φιλε…ειπαμε…να μου πεις για Maiden και φιλλερς οκ…Αλλα οχι Savatage…και οσο για αυτο με τις 8 μπαλαντες…υποτιθεται πως το streets ηταν Concept αλμπουμ…και εννοειτε πως δεν θα εμοιαζε με τα προηγουμενα…εγω πιστευω πως ηταν ο καλυτερος τροπος για να τελειωσει φωνητικα ο Τζον με τους Savatage εως τ 2001…