Το Agony and ecstacy για μενα μεσα στα καλυτερα κομματια των Savatage…
Η πορωση και οι στιχοι του κομματιου αυτου το κατι αλλο…
Υπαρχει και ενα video στο youtube απο Αθηνα που γινεται της π**τανας!Γιατι να μη τα ζησω εγω αυτα ατιμη ζωη??
Γενικα οπως εχω ξαναπει το Streets ειναι μαλλον το αγαπημενο μου απο αυτη την τεραστια μπαντα!8)
Αν και για πολλούς είναι κομματάρα, το Ghost in the Ruins δε με ενθουσιάζει και τόσο :-s
Μπανταρα τι να λεμε τωρα. Οτι και να ειπωθει γι’αυτην την μπαντα ειναι λιγα. Super μπαντα με ολες τις εννοιες κια ενας κιθαριστας που εκαιγε την ταστιερα σαν το βουτηρο που λιωνει στην ζεστη. Παρα πολυ αγνοημενος, υποτιμημενος οσο δεν παει o Chris Oliva, απο πολλα ‘‘καφρικα’’ περιοδικα που βαζουν σε πρωτες θεσεις η γενικοτερα και μεσα στις λιστες των καλυτερων κιθαριστων τυπους σαν το Nigel Tufnel (Spinal Tap) η για παραδειγμα τον Cobain και αλλους κουλους τυπους που νομιζουν οτι παιζουν κιθαρα και αγνοουν παραδειγματικα αυτο το μεγαλο ταλεντο. Ειναι πραγματα που σε κανουν να αναρωτιεσαι.Ελεος.
εχεις απολυτο δικιο φιλε…ο Criss ειναι πρωσοπικα ο αγαπημενος μου κιθαριστας και ειδωολο μου.! τι να λεμε τωρα…παρα πολυ υποτιμιημενος…
freedom…για μενα το ghost in the ruins ειναι το απογειο του criss στο streets…και γενικα σαν κομματι ειναι ωρεο…αλλα το σολο δεν παιζεται!!!
Savatage?Ποια ειναι η γνωμη μου?Ακουστε απλα το ALL THAT I BLEED…Ακουστε απλα το A LITTLE TOO FAR…
Ακουστε απλα το GUTTER BALLET…Ακουστε απλα το BELIEVE…Και θεε μου ποσα αλλα…Ακουστε τα και μετα μη φτιαχνετε τετοια αχρηστα threads…Ακους εκει ποια η γνωμη σας για τους Savatage…
To A Little Too Far πχ το θεωρώ πολύ μέτριο.
Το Can You Hear Me Now έχει ένα απίστευτα κλισέ ρεφραίν, ενώ και το A & E προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.
οκ. γνωμη σου…
Για να το λέω εγώ προφανώς και είναι γνώμη μου.
τωρα ακουω το morphine child κ σκεφτομαι πως ειναι να το ακους live…
Με τον πονο μας παιζεις ρε φιλε ?
Ρε παιδια, θυμαμαι που ελεγαν καποιοι οτι ισως κανουν μια επανασυνδεση για περιοδεια την ανοιξη…Δεν παιζει τελικα ? :-s
o Jon Oliva μεχρι και πριν λιγες βδομαδες διεψευσε καθε φημη για επανασυνδεση των Savatage…καθως με τους JOP δουλευουν το 4ο τους αλμπουμ…
παιδιά λοιπόν από savatage έχω ακούσει μόνο το Edge Of Thorns και το θεωρώ από τα καλύτερα albums που έχει κάνει το ανθρώπινο είδος.Θα ήθελα από τους ειδικούς να μου πουν τι άλλο πρέπει να ακούσω…
ευχαριστώ!
Now playing: Savatage - Conversation Piece
via FoxyTunes
Edge of Thorns
Wake Of Magellan
Gutter Ballet
Streets
Handful Of Rain
Hall of The Mountain King
Dead Winter Dead
Power of the Night
Gutter Ballet, Hall Of The Mountain King, Dead Winter Dead, Streets και μετά όλα τα άλλα.
Gutter Ballet και Hall of the mountain king. Αν και ειμαι σιγουρος οτι αν απαντησει καποιος αλλος τοτε θα γραψει αλλα αλμπουμς. Ειναι ειδικη περιπτωση οι Savatage.
Edit: Τι καναμε ρε οι αισχροι!
:lol:
Τεσπα τζορτζ, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια μπάντα που ο χειρότερος της δίσκος είναι απλά καλός και οι λίστες με το καλύτερο άλμπουμ αλλάζουν ανα βδομάδα:p
ναι έπιασα το feeling…
οπότε αρχίζω χρονολογικά και βαδίζω προς τα εμπρός…
ο Criss Oliva μετά το '93 δεν πέθανε?
Now playing: Savatage - Miles Away
via FoxyTunes
17/10/1993
Nαι αλλά η σωστή απάντηση ήταν η δικιά σου =)