Χωρίς καμμία σκέψη, το HALL OF THE MOUNTAIN KING!! Αν και τα περισσότερα albums των Savatage είναι θεϊκά!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
βασικα εχω την αποψη οτι αυτη η μπαντα κανει μεγαλη εντυπωση σε κοσμο που την ακουει σε νεαρη ηλικια…
καλοι παιχτες, θεατρικα στησιματα…αλλα καπου δεν την παλευω με ενα ολοκληρο δισκο τους…κατανοω τη προσυλωση και την αγαπη που υπαρχει για αυτη τη μπαντα αλλα σε αρκετες φασεις μου θυμιζουν τη φραση:
A bunch of fucking Fairies:lol:
ε οχι, κατι gutter ballet ακουγονται μονορουφι
και παλι ρε γμτ…
πρεπει να σου “λεει” κατι για να σε κρατησει να το ακουσεις…εκεινη την εποχη της τρελλας με το γκρουπ αυτο…με εψηνε πολυς κοσμος για να τους ακουσω…απλα δεν μου εκαναν αυτο το κατι παραπανω, ωστε να τους γουσταρω κι εγω…ασε που τα μελωδικα τους μου θυμιζαν ΤΡΕΛΛΑ Meat Loaf…
:ban::ban::ban::ban: τι να πω…εγω παντως δεν την παλευω με ενα κομματι τους…δεν υπαρχει περιπτωση να ακουσω ετσι στα σκετα ενα κομματι sava…πακετο παει μαζι κ ολοκληρος ο δισκος…
ε, δεν ειμαστε ολοι το ιδιο8)…
αλλα γουστα, μετρα και σταθμα… και ετσι οπως το εξεφρασες μου θυμισες το γεγονος οτι οντως μου αρεσουν 1-2 κομματια απο καθε δισκο τους.
βασικα…μονο το fight for the rock δεν με τρελανε…αν και το ομωνυμο κ καποια αλλα τα βρισκω αξιοπρεπη…δεν ειναι ομως κ ασχημο το αλμπουμ…απλα σε συγκριση με gutter ειναι απλα ανυπαρκτο…
Eμενα ρε παιδια, το μισο gutter με πορωνει, με τρελενει κτλ. αλλα το αλλο μισο το θεωρω απλα καλο/αξιοπρεπες και τπτ περισσοτερο…Δηλαδη Of Rage And War, Gutter Ballet,When The Crowds Are Gone,Silk And Steel, Summer’s Rain μου αρεσουν παρα πολυ…Τα αλλα απλα ακουγονται ευχαριστα…
Θα προσεθετα και το Hounds στις τραγουδαρες του δισκου.
Τα υπολοιπα ειναι ενα σκαλι κατω αλλα παλι πολυ καλα.
νταξ ρε σεις…λογικο καποια να ναι καλυτερα απτα αλλα…the unholy Ομως προσκυναω!!!
Το Unholy έχει ριφφάρα!
αμπαλοι, hounds, she is in love και thorazine shuffle μια χαρα χωνουν
αντε ρε βλακα ακουστικακεφαλιου,ρουφ.Οι σαβατατζ σε χωνουν.
αντε πεσε κοιμησου ρε μεθυσμενε
Τα ακουστικά πάντα είναι κεφαλιού. Εσύ μάλλον εννοείς τρανζιστορκεφαλιου ή ραδιοφωνοκεφαλιου.
Ειστε και οι 2 οφτοπικ.σπαμμερζ.
The Unholy (απο τα κορυφαία ριφ του Κρις), hounds (κόλαση!), thorazine shuffle, summer’s rain (κλαψ :P), έχει τόσες κομματάρες το Gutter ballet πέραν των γνωστών και αγαπημένων φυσικά…
Κάπως έπρεπε να προσφέρουν και οι U2 σε αυτή τη μουσική:p