Savatage

πω! σημερα ακουσα το live ghost in the ruins μιλαμε εχω παθει τι πλακα μου!
και ενα ακομη με καποια χαμενα τραγουδια και accoustics songs!
αυτη η μπαντα οτι εβγαλε ειναι τελειο!

Eεεεεε??? Info!

EINAI ALBUM ME TITLO LOST TRACS AND ACCOUSTICS SONGS…
1 FILOS MOU,MOU TO EDOSE

τσεκαρε lady in disguise απο την επανακυκλοφορια του sirens το 1994…

Α γεια σου.Αυτο ακριβως.

εγω γμτ αν και ψηφησα το gutter…δεν μπορω να τα ξεχωρισω…παει αναλογα με την εποχη!!! αλλο λιωσιμο ριχνεις στο devastation π.χ. και αλλο στο gutter ballet…!!! ειναι για διαφορετικες ωρες!!

Μάλλον είμαι από τους λίγους που θεωρούν ως κορυφαίο album το Wake Of Magellan!
Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βρίσκεται στην λίστα!

Γιατί είναι εκτός συναγωνισμού προφανώς:P

το ξεχασα!..βσκ δεν συμπαθω ΚΑΘΟΛΟΥ την μετα -criss era …γιατι για μενα savatage χωρις criss και jon δεν ειναι savatage…παρολαυτα δν λεω εχουν βγει καλα αλμπουμς μετα τα 1993…

Τότε το poll θα έπρεπε να έχει τον τίτλο: Καλύτερο Savatage album μετά το Wake Of Magellan!!!

:p:p:p

Στο Wake… είναι ο Jon.

ναι ρε…αλλα ειναι μετα-criss era…δεν αναφερομουν αποκλειστικα στο wake…

Γιατι τοσους λιγους ψηφους το streets?Για παμε γιγαντες να ριξουμε καμια ψηφο στην δισκαρα.

σωστος!!! μακαρι να μπορουσα να τα ψηφισω ολα!!!

Το poll έπρεπε να έχει μόνο την επιλογή “Όλα” και εκεί τελείωνε το παραμυθι:p

χαχα σωστος…!!!..jon oliva πηγες freedom?

Όχι, γ*μημένο proficiency!

Και παίζει να παιχτεί μαλακία και να χάσω Stevens φέτος, αλλά θα το παλέψω μέχρι τέλος.

Γκαντεμιά με κυνηγάει με αυτή τη μπάντα:(

καλα δεν πηγες ΟΛΙΒΑ για το proficiency?και εγω δινω τον ΜΑΙΟ αλλα και Στιβενσ θα παω και δεν διαβαζω τπτ…:lol:

Έδινα την επόμενη μέρα, και επειδή το έδινα για δεύτερη φορά δεν ήθελα να το χάσω. Ευτυχώς που το πήρα να λες, γιατί να έχανα και λαιβ και το πτυχίο ήταν πολύ:P

Τώρα περι Stevens, δεν είναι θέμα διαβάσματος, απλά θα λείπω εκτος Αττικής με τη σχολή και θα γυρίζω στις 9-10 το βράδυ κάθε μέρα. Ευτυχώς που έχει και 2 support bands και ίσως προλάβω.

Πότε έρχεται ο Stevens?