Savatage

σπεύσε. για μένα είναι μάλλον το καλύτερο της μετά oliva εποχής.

συμφωνω!
ειναι δυνατον να ξεχωρισουμε μονο 15???

με τιποτα!

το poets ηταν απο τα πρωτα metal cd Που αγορασα:respect:

το παιδι της μορφινης:D

ωραια μπαντα

και τωρα που κατεβασα δισκογραφια θ ακουσω και το dead winter dead που ηθελα να τ αγορασω στα νιατα μου αλλα ηταν πολυ ακριβο:lol: (τα περισσοτερα αλλα τα χε ο bro οποτε τ απαλλοτριωνα)

αααααααααχ εποχεεεεεεεες

στη μιση περιοδεια οι ciic ειναι μαζι με jop!
γιατι πρεπει εδω στην ελλαδα να ερχονται χωρια?

βρε ας ερθουν και οι jop και ας ειναι χωρια

Έτσι, έτσι…

εχει κανεις σετλιστ απο τις φετινες εμφανισεις των ciic?

[FONT=“Trebuchet MS”]Savatage. Hell yeah!

Άμα μου λέγατε το όνομα “Savatage” πριν 4 μήνες, θα σας έλεγα ότι ήταν αγρότες. 1η Ιανουαρίου 2009: Καλή χρονιά και οι λοιπές ευχές. Κάθομαι το μεσημέρι στο PC μου. Ψάχνω να βρω να ακούσω κάτι, και έψαχνα για Metal Groups σε Live εμφανίσεις στην χώρα μας. Βρίσκω τυχαία τους Savatage, με το Morphine Child Live στην Αθήνα (λογικά) το 2002. Το ακούω. Ψάχνω τα χάπια μου. Πριν τα ψάξω, βρίσκω το Believe, το When The Crowds Are Gone, το Hall Of The Mountain King, και το Tonight He Grins Again. Αυτό ήταν. Από τότε, λιώνω αυτά τα τρία μόνο. Δεν θέλω να ψάξω για περισσότερα τραγούδια, αφού δεν τα έχω βαρεθεί αυτά. Άμα έχετε όμως καμιά πρόταση, καλοδεχούμενη…

Πάμε στις απορίες τώρα. ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΘΑΝΕ Ο CRISS (γιατί είδα κάτι τέτοια σε προηγούμενες σελίδες), (αυτός δεν ήταν ο Θεός ο κιθαρίστας;); ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ SAVATAGE, ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΗΜΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ; Οι τρείς μεγάλες μου ερωτήσεις. Α ξέχασα την τέταρτη. ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΠΑΝΤΑ; Τι να πω ρε παιδιά. Τέτοια πώρωση τελευταία φορά ήταν με τους Maiden.

Έχω διαβάσει αυτό το τόπικ ολόκληρο 2 φορές από τον Ιανουάριο. Και για να μην ξεχνάμε ένα Link που ήταν στην σελίδα 15 αν θυμάμαι καλά, ορίστε: http://www.betology.net/snake.php?article_id=3317.

Απαντήστε μου λίγο αυτές τις ερωτήσεις, και μετά έχω και άλλες (σόρρυ αν γίνομαι κουραστικός).[/FONT]

1 - Σκοτωθηκε σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα το 1993 σε ηλικια 30 ετων. Τον τρακαρε ενας μεθυσμενος.

2 - Δεν απεκτησαν ποτε την τεραστια φημη αλλων συγκροτηματων γιατι πολυ απλα ηταν πανω απ’ολα Μουσικοι, και οχι ψωνισμενοι rockstars που κυνηγουσαν τη φημη με καθε τροπο.

3 - Ε, περασαν τα χρονια, η απωλεια του Criss φανηκε να ειναι καθοριστικο πληγμα για την μπαντα, αν και εβγαλαν δισκαρες και μετα το θανατο του, και συνεπως χωρισαν οι δρομοι των μελων και τωρα εχουν διαφορα παρεμφερη projects. Κατι πιο συγκεκριμενο δεν γνωριζω.

4 - Οπως εχω ξαναπει: ‘‘Σε εναν δικαιο κοσμο οι Savatage θα ηταν κατα γενικη ομολογια το κορυφαιο συγκροτημα ολων των εποχων.’’

Τωρα για περισσοτερα τραγουδια τους, σε περιπου 60 σελιδες εχουν γραφτει απο ολους μας, απειρες αποψεις για δισκους και τραγουδια, οποτε ξαναπαρτο απο την αρχη και σημειωνε τιτλους.
Αμα βαριεσαι δες, μια-δυο σελιδες πριν, το ποστ του Παπαρδελα που, ε, πανω-κατω αν και εχει ξεχασει μερικες τραγουδαρες, εχει τα κορυφαια τους απο καθε δισκο μαζεμενα.

Ελπιζω να σε βοηθησα.:slight_smile:

Συμπληρώνω:

Η γυναίκα του που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο έζησε, αλλά πέθανε μερικά χρόνια αργότερα από ψυχολογικά (από καρδιά δλδ).

Το πρόσωπο της κοσμούσε μια κιθάρα του Criss, και επίσης τη βλέπουμε στο εξώφυλλο του Edge of Thorns.

Καλά έκανες και τους έψαξες φίλε, σε κάθε δίσκο υπάρχουν τα άπειρα διαμάντια, τεράστιοι μουσικοί, τόνοι συναισθήματος ξεχειλίζουν από τα κομμάτια τους, φοβερές συνθέσεις, ακόμα και μετά το χαμό του Criss, και περμένουμε πως και πως το reunion!

φαντάζομαι εννοείς με Stevens ε?

Yep!!

Α μπράβο. Γιατί ο τελευταίος που είχαν πριν το σπάσουν ήταν ένας ψιλο-τιποτένιος τυπίσκος.
Μ’αυτόν τους είχα δει στο ροκγουέηβ το 2001 (και νομίζω είχαν ξανάρθει και λίγο μετά).

Άμα παίξει ριγιούνιον με Στήβενς κι έρθουν έχω φύγει τρέχοντας.

Ναι, ο Damond Jiniya. Μόνο για τη τελευταία περιοδεία τον είχαν, αν και έχει καλή φωνή το παληκάρι [από bootlegs πάντα].

Φωνή μια χαρά.
Αλλά από σκηνική παρουσία βράστα!
Ακόμη και οι Poison θα τον απέρριπταν ως too poser
(οκ, υπερβάλλω, αλλά έπιασες το νόημα)

Είχαν έρθει το 2002 φλεβάρη, στο Σπόρτιγκ. Αν και είχαν αυτόν για τραγουδιστή, η εμφάνισή τους ήταν συγκλονιστική (κι αυτός ήταν καλύτερος από το RW).

Απο τις συναυλίες που είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν εκεί…

με show must go on στο ξεκινημα… αξεχαστο!! ο χωρος για τοσο κοσμο βεβαια ηταν ενα θεμα… αλλα αξιζε!

Καλά ο χώρος ήταν απαράδεκτος… Αλλά έχουμε δει και χειρότερα…