Από τα πιο αδικημένα κομμάτια νομίζω.
Εγω θα συμφωνησω με το topic opener.Το edge δε μου εκατσε ποτε σα δισκος (ειδικα μετα το Hall και το Gutter που γενικα τα θεωρω αλλης κλασης) και μαλιστα πολυς κοσμος με κοροιδευει που δε μαρεσει το “Ετζ οφ Θορνς” (Ouch).Η ψηφος μου παει στο “Wake of…” γτ περα οτι το θεωρω αψεγαδιαστο μαρεσει το concept,το χοντρο βιβλιαρακι (αμφιβαλω αν δεν εχει χαλασει σε καποιον,μιλαμε το βγαζες μια φορα και μετα δε ξαναμπαινε),artwork και θεωρω οτι εχει τις καλυτερες ερμηνεις του Zaxaria…συν οτι το λιωνα κατα τη διαρκεια των μεγαλων καταληψεων επι Αρσενη, οποτε ειμαι και συναισθηματικα δεμενος :lol::lol:
σωστός. ακούς και όμεν εσύ, ξέρεις μπαλίτσα.
Ρε μαζέψτε τον…
Ποια είναι αυτά τα 2 κομμάτια???:-k
κατσε ρε λερη, μια κουβεντα ειπα.
τα ομοτιτλο και το φαλοου μι λεω.
Και τα άλλα; :(:(
Σοβαρα, δεν σ αρεσει το Carves; =\
Παρεπιπτοντως, τo Follow Me ειναι ο μονος λογος για τον οποιο αποδεχομαι τον Ζαχαρια. Τα χω ξαναπει, δε μ αρεσει το στυλ του για τους Savatage. :? Επειδη θελουμε τσιριδα, χεβυμεταλ κι αγιος ο Θεος. Αυτο ξερουμε, αυτο εμπιστευομαστε.
“Wake Of…” γιατί με συνόδευσε στα περίπολα και στις ενέδρες στον Έβρο.
Καθαρά συναισθηματικό κριτήριο όμως
Εντάξει όλα καλά είναι αλλά Edge of Thorns είναι μόνο ένα…
αυτο!
το ολ δατ άη βληδ, δεν? η γρίπη της αμπαλίασης θα ναι.
Kαι εγώ φαντάρος το πήρα αυτό
Ψήφισα Handful γιατί είδα πως δεν παίρνει αρκετές ψήφους ενώ είναι δισκάρα και λόγω προσωπικής αδυναμίας σε Skolnick.
παρακαλώ να απαντήσουν όσοι έχουν γνήσια τα dead winter dead και the wake of magellan, ποιάς εταιρείας είναι η έκδοση που έχουνε. ευχαριστώ πολύ.
ρε ντουντε οκ σ αρεσει το ντεντ winter…πως μπορεις να το θεωρεις ανωτερο των επων Gutter και Hall?μονο που τα αναφερω ανατριχιαζω…αν δεν υπηρχαν αυτα δεν θα υπηρχε ντεντ
φίλε παπαρδέλα, θα σου μαδήσω τα αμπίντας.
οι σαβαταγκε έχουνε τουλάχιστον 5 δίσκους (hall of the mountain king, gutter ballet, streets, dead winter dead, the wake of magellan) που όταν ακούω τον κάθε ένα απ αυτούς με κάνουν να νιώθω πως είναι ο καλύτερός τους. μη με κάνεις να πω τπτ παραπάνω
από κει και πέρα ασχολούμε με τα 2 τελευταία απ τα 5 γιατί απλούστατα, ΔΕΝ τα έχω σε cd :p. το hall είναι απ τα πρώτα (μη μέηδεν κ μετάλλικα) cds που χα πάρει. είχα κάνει και κοπάνα μάλιστα, κλαψ, τι μου θύμισες τώρα.
Παρομοίως για Hall. Κλαψ, λυγμ. Και το 'χα πάρει και από super market.
Εxcuse me…
…Mister?..
…and what about…
[SIZE=“3”]POWER ΟF THE NIGHΤ [/SIZE] ???
καθένας με τα βίτσια του.
btw, οι εκδόσεις από atlantic & edel δεν κυκλοφορούν πλέον, η spv κλείνει, μήπως ήρθε η ώρα να βγούν επανεκδόσεις?
αντε βαζουμε κι αυτο, θεωρειται καλο το αλμπουμ δλδ αμα απαρτιζεται απο 3 καλα κομματια, τα υπολοιπα να ειναι βουτιγμενα στη μετριοτητα και η ροη να ειναι λες και φτιαχνεις συλλογη;
εχω δισκογραφια savatage απο γυμνασιο και 5-6 απ’ αυτα(ακομα και το fight for the rock)φερστ πρεσεις, παρακαλω ανακαλεσει τη γριπη, το αμπαλος εννοειται.
Άν σου πω πως ήταν το πρώτο από Savatage που αγόρασα και με είχε ξετρελάνει; Τελείως στην τύχη κιολας, χωρίς να ξέρω ούτε ένα κομμάτι… Έτσι αγόραζα τότε, ούτε internet έπαιζε ούτε τίποτα…
(Μετά επίσης στην τύχη πήρα το “Gutter Ballet” και ξετρελάθηκα ακόμα περισσότερο! :D)