Ρε σεις, λετε να παιχτει κανα reunion?? Τωρα που μαλλον θα ανεβει το Gutter Ballet στο Broadway. Δεν ξερω, φλασια μου ηρθε και δεν το βρισκω απιθανο.
Mακαρι…Θα ηταν πραγματικα πολυ γαματη εξελιξη.:roll:
Εγώ δεν έχω καταλάβει το σόι reunion θα γίνει αφού δεν θα είναι έτσι και αλλιώς ο ένας Oliva…:-s
Now playing: Broilers - Meine Sache
via FoxyTunes
Για επαναδρστηριοποίηση μιλάμε, όχι reunion.
ε ναι δεν αντιλέγω, επειδή συνέχεια βλέπω για reunion και reunion και ήθελα να πω κάτι πάνω σε αυτό…
Now playing: Delain - Virtue And Vice
via FoxyTunes
Βασικα δεν νομιζω να υπηρξε ποτέ επίσημη διάλυση του συγκροτηματος. Απλα όλοι άρχισαν ξαφνικά να ασχολουνται με τα διάφορα project που ειχαν και τους άφησαν στον πάγο.
Βασικα αυτο. Και Αngel_Death υπηρχαν Savatage και χωρις τον Oliva. Σιγουρα ηταν ο καταλληλοτερος κιθαριστας για το γκρουπ και ταλενταρα αλλα βγηκαν δισκοι (και μεγαλοι) μετα το θανατο του.
Μόλις έλαβα το πιο όμορφο δώρο που μου έχει γίνει!
Promo LP του Gutter Ballet (When The Crowds Are Gone, Summer’s Rain, Temptation Revelation, Gutter Ballet) υπογεγραμμένο από τον Caffery!
Eεεεε αδικια… Απο που το βρηκες ?
Στο Sirens Records μου είπαν, κάπου στην Ακαδημίας. Ακουστά το έχω, δεν έχω πάει ποτέ.
Still The Orchestra Plays: Greatest Hits Vol. 1 & 2 ονομάζεται το best of που θα κυκλοφορήσει το Μάρτη, η limited έκδοση θα συνοδεύεται από το Live in Japan του '94 σε DVD.
Το tracklist:
CD1: Greatest Hits Vol.1:
- Power Of The Night
- Hall Of The Mountain King
- 24 Hours Ago
- Legions
- Gutter Ballet
- Summers Rain
- When The Crowds Are Gone
- Ghost In The Ruins
- If I Go Away
- NYC Don’t Mean Nothing
- Edge Of Thorns
- All That I Bleed
CD2: Greatest Hits Vol.2:
- Handful Of Rain
- Chance
- One Child
- I Am
- Anymore
- Hourglass
- The Wake Of Magellan
- Morphine Child
Bonus tracks (recorded by Jon Oliva in 2009):
- Anymore (acoustic)
- Not What You See (acoustic)
- Out On The Streets (acoustic)
DVD - “Japan Live 94”:
- Taunting Cobras
- Edge Of Thorns
- Chance
- Conversation Piece
- Nothing Going On
- He Carves His Stone
- Jesus Saves
- Watching You Fall
- Castles Burning
- All That I Bleed
- Stare Into The Sun
- Damien
- Handful Of Rain
- Sirens
- Gutter Ballet
- Hall Of The Mountain King
Best-of, broadway, remasters… πολύ κινητικότητα βλέπω και κάτι μου μυρίζει :roll:
τι remasters? link.
ποοοοο
αυτα ειναι…! επιτελους θα εχω DVD των θεων!!!
SAVATAGE REEEEEEEEEE!
οχι απλως μυριζει…βρωμαει το πραμα…με την καλη εννοια βεβαιως βεβαιως…χε χε
ω θεε μου…
Απ’ ότι καταλαβαίνω από το tracklist του Best-of, τα νέα remasters της γερμανικής εταιρείας δε θα περιλαμβάνουν τα Sirens & Dungeons are calling… Η SPV μπορεί να είχε χαμηλή ποιότητα στα εξώφυλλα, αλλά από ήχο ήταν μια χαρά. θέλω να πω πως είναι λίγο ανούσιο, να επανακυκλοφορούν εκτός κι αν έχουν ΤΑ πρόσθετα τραγουδια…
Εμένα κομπλέ μου φαίνονται τα εξώφυλλα της SPV ρε παιδιά, κι αυτό γιατί το έχω και ακούσει και από άλλους αυτό το σχόλιο. Anyway, to best of για να μείνουν στο προσκήνιο είναι περισσότερο, εξάλλου δεν νοείται μουσικόφιλος που να μην έχει δισκογραφία Savatage (:p)
Εγώ έχω μια απορία. Γιατί το υπερέπος “Desiree” να υπάρχει μόνο ως bonus track σε μια επανακυκλοφορία του Streets??
Αν και στην αρχη τους ειχα προσπερασει τελικα ειναι ωραια μπαντα.ειδικα το μπαλλετο ειναι δισκαρα.στανταρ θα τ αγορασω.ολος ο δισκος ειναι ωραιος αλλα το ομοτιτλο κ το κραουντσ αρ γκον ειναι σκετη καβλα.
Δεν έχω λόγια, συγκλονιστικοί. Αυτό μόνο.
Το Fight for the rock, που έχει φάει κάμποσο κράξιμο και σε άλλα τόπικ, πολλές μπάντες όπως έχω ξαναπεί θα ήθελαν να το έχουν highlight στη δισκογραφία τους, αυτοί το έχουν ως το χειρότερο τους.
Καιρός να ακούσω περισσότερο και το Poets and Madmen, να δώσω μεγαλύερη βάση.
Καιρός να βγάλουν καινουριο αλμπουμ επίσης…