To Wasting Love, Strange World σε χαλάνε? Μην το παίρνεις επιθετικά απλά είναι εξίσου καλά όσο αυτά που ανάφερες…
Eλατε ρε παιδια σοβαρευτειτε.
Δεν συγκρινονται οι μπαλαντουλες των Maiden με τις μπαλαντες-υμνους των Savatage !
Βασικα καμιας μπαντας δεν συγκρινονται οι μπαλαντες με αυτες των Savatage.
Aντικειμενικα.
Γνώμη σου για της μπαλάντες αλλά ως προς τι έκανες quote το Wasting Love? Δεν είναι “σοβαρό” κομμάτι?
Ως προς τo οτι ειναι μια απλη μπαλαντα χωρις κατι το ιδιαιτερο, που σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να το συγκρινεις με τις αντιστοιχες των Savatage. Προφανες.
Μια απλή μπαλάντα που βγάζει τα λαρύγγια του ο Bruce… Ok δεκτή η γνώμη σου για το κομμάτι… Να μου έλεγες το Summer’s Rain θα το συζητάγαμε…
δεν ειναι μπαλαντουλες τον μαιντεν αλλα καμια μπαντα δεν μπορει να συγριθει σtο θεμα μπαλαντα με τους savatage! απλα κ ωραια…
κ βασικα ο ορος τραγουδια αδικει τους υπερυμνους τον savatage…
Ok αφου το θέλετε έτσι… Εμένα οι μπαλάντες των Helloween μου αρέσουν πιο πολύ. Και καμία μπάντα δεν μπορεί να συγκριθεί στο θέμα μπαλάντας μαζί τους.:lol:
μπαλαντες σαν το Believe και το Summers Rain δεν εχουν γραφτει ξανα …και δεν θα γραφτουν ποτε.
Να σου πω την αλήθεια έχουν γραφτει αλλά εσυ φαίνεται δεν το έχεις πάρει πρέφα ακόμα…
Ωραία απάντηση, αλλά όχι, το Believe είναι με διαφορά η μεγαλύτερη μπαλάντα όλων τον εποχών, οπότε λίγο άτοπο αυτό που λες AngelCry. (Κι άλλο Gr, Godscmack είστε 2 !)
Ναι ρε man συμφωνώ με την γνώμη σου αλλά το θέμα μπαλάντας είναι λίγο ευαίσθητο και ο καθένας έχει την γνώμη του. Εγώ πχ την βρίσκω περισσότερο με μπαλάντες απο '70… Soldier of Fortune, When I blind man cries, Since I’ve been loving you, Babe I’m Gonna Leave You, Changes, Wish You Were Here κα. Δεν μπορείς να γενικεύεις τόσο πολύί τον ορισμό μπαλάντα μόνο με το Believe και να λες ότι είναι η καλύτερη όλων των εποχών, εκτός αν μιλάς μόνο για Savatage… (όσο για το Gr έχω σηνηθίσει απο άλλα site που δεν είναι ελληνικά και συνήθως το έχουν φάει το nick)
δεν εχουν γραφτει…αλλα και να ειχαν ναι δεν θα το παιρνα πρεφα.
μακαρι ν μπορουσα ν εξηγησω στον κοσμο τι νιωθω οταν ακουω τ summers rain h t believe h t when the crowds are gone η οποιοδηποτε τραγουδι savatage…
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ Ν ΤΟΥΣ ΔΩ LIVE…
σε νιοθω απολυτα φιλε μου…
Λοιπον παιδες…τωρα στις γιορτες…εχω μια συναυλια απτο 1991 απο την περιοδια του Streets με ολα τα καλουδια live εννοειται με criss oliva και jon στα φωνητικα…θα την ανεβασω youtube …
μπαν το φεηκ ακαουντ του SavatageOrDeath αμεσα!
αντε με το καλο να ανοιξει λιγο το ματι μας και το αυτι μας…
γιατι το λες αυτο?
δεν μπορει να συλλαβει την αγαπη μας για Σαβαταζ…
να σας πω…ξερει κανεις αν πρωτο lady in disguise ειναι αυτο του fight for the rock η το bonus που κυκλοφορησε με sirens?
εχω την εντυπωση οτι βγηκε στο fight…
μαθατε που θα βγουν ολα τα σιντι των θεων ξανα με bonus k τ λοιπα???
τα εχω ολα αλλα μερικα μαλλον μ βλεπω να τα ξαναπαιρνω…
πεφτω θυμα αλλα savatage ειναι δεν μπορω να αντισταθω!!!
εγω θα λεγα να ξεκολλατε…Δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα στα μουσικα γουστα.Για μενα η κορυφαια μπαλαντα ισως ειναι το space-dye vest απο Dream Theater πχ.
Επισης ανουσιο να συγκρινετε μπαντες…
Πανω στο θεμα τωρα,τεράστια μπαντα οι Savatage με πολυ σημαντικους δισκους