Savatage

αυτο…το gutter ballet ξερω γω σαν δισκος ριχνει σκονη σε δισκους που βρηκαν τεραστια επιτυχια…βλ.master of puppets ξερω γω…γιατι να μην ειναι οι Savatage στην θεση των metallica η των maiden?

Γιατί είναι ένα σκαλί παρακάτω, ρε Παπαρδέλα. Δεν λέω, χώνουν το σύμπαν, το Hall of the Mountain King, το Gutter Ballet, το Edge of Thorns & το Dead Winter Dead είναι μέσα στα πολυαγαπημένα μου άλμπουμς, αλλά… δεν είναι ούτε Maiden ούτε Metallica. Σημειωτέον, ο Zach Stevens είναι μέσα στους 20 αγαπημένους μου βόκαλιστς σίγουρα.

Δε νομίζω πως είναι έτσι, απλά η τύχη/μοίρα όπως θες τα ήθελε αλλιώς τα πράγματα.

δεν ειναι maiden…ουτε metallica.απο αποψη δημοσιοτητας…αν ηταν οι savatage στην θεση τους…τωρα θα λεγατε οι μεταλλικα δεν ειναι savatage…και αυτο ειναι που με ενοχλει…μουσικα χωνουν καθε maiden και καθε metallica…δεν υπαρχει αλμπουμ savatage Που να μην ειναι διαμαντι…οι μεταλικα τι ειναι?3-4 αλμπουμ?

Με ρωτάς προσωπικά; Εμένα από Metallica τα μόνα που με τρελαίνουν είναι Kill Them All & Ride the Lightning. Ωστόσο, δεν έχουν την ίδια επιτυχία οι Savatage, που ακούω με ευχαρίστηση σχεδόν όλα τα άλμπουμ τους. Δυστυχώς όμως, δεν είμαι εγώ ο κόσμος ολάκερος. Η πλειοψηφία των απόψεων προτιμά να προσκυνά τους Maiden, Metallica, λόγου χάρη, παρά Savatage. (Δεύτερο) Σημειωτέον, ο Criss Oliva (rest in heaven ρε γίγαντα) μέσα στους 20 favourite κιθαρίστες.

καλα δεν το συζηταω καν για Κρισ…ειδωλο

ε οχι και οι savatage σκαλι κατω απο maiden k metallica…
και τους δυο ειδικα μεταλλικα τους χωνουν μουσικα…
πες τε μου ενα σολο που εχει το συναισθημα του criss
πες τε μου ΕΝΑ συγροτημα που εχει βγαλει δισκους ισαξιους με
gutter ballet
streets
edge of thorns
hall of the mountain king
the wake of magellan
handful of rain
dead winter dead
power of the night
the dungeons are calling

και μεσα σε ολα αυτα βρεστε ενα συγροτημα που εχει 2 τραγουδιστες σαν
jon oliva
zak stevens…

και ναι ειναι υποτιμιμενοι γιατι ειχαν απλα λιγοι διασημοτητα ενω αξιζαν ολο το συμπαν.

Οι Savatage διεπουν το συμπαν ρε!

σιγα ηρεμησε, δεν ειναι κι ο GG Allin.

ναι ρε οκ…αλλα ο τζον εκανε καταχρησεις…και ποτο πολυ…και το να ειναι τωρα 100+ κιλα δεν βοηθαει…

να κανει διαιτα ο χοντρος.

απο ολα αυτα τα προβληματα που ειχε,αυτο βρηκε να πει ο νομιστερακης :lol:

φανταζεσαι να τον κοροιδευουμε χοντρο και να κατεβει κλαιγοντας?

Συνεντευξη criss oliva,zak stevenes…καπου το 1993…

To oτι η συγκριση που κανετε αναμεσα σε Metallica/Maiden και Savatage ειναι τελειως ακυρη, σας εχει περασει καθολου απο το μυαλο?
Σε λιγο θα ακουσω οτι οι Maiden δεν βγαζουν τοσο καλες μπαλαντες οσο oι Savatage.

[SIZE=“6”]ΟH REALLY? YOU THINK SO?[/SIZE]

Ειναι διαφορετικες μπαντες. Ξεκολλατε. Θα βαλεις διπλα διπλα το Kill em All με το Gutter Ballet να τα συγκρινεις να δεις ποιο γαμαει πιο πολυ?

Το κόμπλεξ μερικών με τους Metallica (και κάποιων αισθητά λιγότερων με τους Maiden) είναι τόσο μεγάλο που μέχρι και με τους Necros Christos θα τους συγκρίνουν.

Σε άλλα νέα, οι Savatage γαμάνε σύμπαντα… 8)

Αυτό και τέλος. Τα πάντα όλα…

+1. Αν κάποιος μπορεί να θεωρείται υποτιμημένος είναι ο Criss Oliva αφού έπαιζε γαμώ της κιθάρες και δεν είχε την αναγνώριση που θα έπρεπε απο media…

:lol: Γαμάς

δεν μου αρεσουν.

ναι παρολο που οι μαιντεν ειναι οι αγαπημενη μου μπαντα πιστευω οτι μπαλαντες σαν το
believe η το when the crowds are gone η το all that i bleed k to follow me δεν εχουν βγαλει…
γνωμη μου παντα…

και ναι η συγριση αναμεσα σε μαιντεν μεταλλικα και savatage ειναι ακυρη αλλα αφου καποιως ειπε οτι oi savatage υστερουν μουσικα σε σχεση μ’αυτους τους 2 να μην απαντησουμε?