καλα μωρε χαμμενε και ποιο να βγαλω?
το ένα λ από το handful of rain
τι δουλειά έχει το poets and madmen στο poll?
επίσης ποιός προβοκάτορας το ψήφισε?
Aν θέλω να είμαι δίκαιος απέναντι στην ιστορία της μπάντας, σε αυτούς που την έφτιαξαν κλπ. θα πρέπει να πώ το Gutter Ballet.
Aν θέλω να γράψω με βάση τα προσωπικά μου κολλήματα (και να στηρίξω και μία δισκάρα που έχει πάρει ελάχιστες ψήφους στο πολλ) θα πώ Handful of Rain
γιατι τι δεν σου αρεσει στο Poets?το morphine chld ειναι δισκος απο μονο του
trampakoulas ντροπή ε.
έλα σαχλαμάρες. κανένα τραγούδι δεν είναι δίσκος από μόνος του. και το wake of Magellan που είναι όντως δίσκος με πολλά τραγούδια που αξίζουν και όχι μόνο ένα γιατί δεν είναι στο πολλ? ή και το fight for the rock ακόμα.
καλά, εννοείται ότι έπρεπε να είναι το wake of magellan στο πολλ (σύμφωνα με το γούστο μου πάντα), αλλά, ένα τραγούδι?!?!
surrender, back to a reason, ηναφ σεντ.
το fight for the rock στη θεση ποιου ρε?
καλά, να το θέσω διαφορετικά
είναι το χειρότερο Savatage άλμπουμ τουλάχιστον γιά μένα που αλλιώς έμαθα την μπάντα και αλλιώς την είδα να καταλήγει.
ή το wake of Magellan ή το fight for the rock στη θέση του poets and madmen από τη στιγμή που οι επιλογές είναι περιορισμένες και δεν χωράνε όλα
για το wake οκ…αλλα το poets το βρισκω τουλαχιστον καλυτερο απτο fight for the rock.
μεταλχαμερισμοί…
εγώ το fight for the rock δεν το χω ακούσει ακόμα, οπότε σας αφήνω να τσακωθείτε μόνοι σας :p.
και δε θα το ακούσω για πολύ καιρό ακόμα καθώς φαίνεται… σνιφ, the last frontier.
γιατί δεν το έχεις ακούσει? το fight for the rock είναι η κλασσική περίπτωση άλμπουμ που μνημονεύεται ως κακό επειδή κάποιος που είχε τη δυνατότητα να διαμορφώνει απόψεις μέσω ενός περιοδικού το χαρακτήρισε έτσι
δεν ειναι κακο το αλμπουμ…ισα ισα…απλα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που ακολουθησαν…το poets το θεωρω επισης πολυ καλο αλμπουμ…εχει κομματαρες μεσα…τωρα εαν δν σ αρεσει οκ…
δεν το χω ακούσει ακόμα (όπως και τα μισά τραγούδια του sirens) γιατί θέλω να χω τραγούδια των savatage για να ακούσω στο μέλλον
τι να σου πω. εγώ που αγαπάω τη μπάντα δεν μπορώ καν να το βάλω στην ίδια πρόταση με κάποια από τις προηγούμενες δουλειές τους. η διαφορά είναι χαώδης
έγραψες :lol:
Τραμπάκουλα είσαι εμπαθής γιατί σου θάβουν τα album:D
Oi ίδιοι οι Savatage το εχουν αποκηρυξει το ‘fight for the rock’, δεν το ξέρεις αυτό;
Οι ίδιοι λένε πως είναι μέτριο και δημιουργήθηκε μετά από πιέσεις της εταιρίας τους.
Δεν σε είχα για τόσο αδιάβαστο…
τ’ειν τούτο πάλι? το τι λένε οι ίδιοι οι Savatage μου είναι παντελώς αδιάφορο. πρέπει οι οπαδοί να συντάσσονται πάντα με τις θέσεις της μπάντας? από πότε αυτό που λέει ο κάθε μουσικός πρέπει να είναι και η πάγια θέση του ακροατή? πόσα θες να μας τρελάνεις? σημασία στην προκειμένη περίπτωση έχει τι πιστεύω ΕΓΩ. δική μου είναι η άποψη, ευτυχώς έχω δικά μου αυτιά και δική μου κρίση.
μη μαλωνετε…οι ΣΑΒΑΤΑΖ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
this is the night.touuuch me,touch mee.i wanna feeeel your body