ποιός μαλώνει? εγώ πάντως γελάω
Αρχικά θα συμφωνήσω με τραμπάκουλα, ότι το fight for the rock μόνο για πέταμα δεν είναι και ας προσπαθούν κάμποσοι να μας πείσουν για το αντίθετο (και ο jon Oliva μεταξύ αυτών, το είχε χαρακτηρίσει μάλιστα fight for the …shit).
Στην συνέχεια θα διαφωνίσω, γιατί και το poets είναι ένας καλός δίσκος.
Γενικά ότι κι αν έχει κάνει αυτή η μπάντα μ’ αρέσει.
Βέβαια, έχω και γω τις προτιμήσεις μου. Θεωρώ κορυφαίο το streets, με τα wake, sirens, hall, gutter να ακολουθούν.
για μενα πρωτο το mountain king με μεγαλη διαφορα απο τα υπολοιπα… μετα sirens, dungeons are calling, power of the night και fight for the rock αν και ειναι πιο light σε σχεση με τα υπολοιπα εχει ομως κομματαρες με αγαπημενο μου το Hyde… οπως εχω ξαναπει μετα απο το mountain king μου αρεσουν καποια κομματια διασπαρτα +οτι δεν μου αρεσει καθολου η φωνη του Zachary Stevens…
Ακριβώς! Αν και το Poets μαζί με όλο το concept του είναι εκπληκτικό. Αν και είναι το χειρότερο τους.
Επίσης ο Dickinson απεχθάνεται τον καλύτερο Maiden δίσκο, οπότε το τι λέει ένας μουσικός σχετικά με τη μουσική τους δε μας αφορά:p
Και το Fight For The Rock είναι υπέροχος δίσκος ε.
Hall - Power - Gutter - Sirens - Streets
Αν και όλα ειναι αλμπουμαρες!
Κι εμενα μου αρεσει αρκετα το fight for the rock, αλλα οταν το συγκρινω με οποιοδηποτε απο τα αλλα (εκτος ισως του poets and madmen), ε το βρισκω αρκετα κατωτερο. Αλλα οι κομματαρες, κομματαρες. Edge of midnight, Hyde, Lady in disguise, Red light paradise επη (μην υπολογιζοντας το out on the streets που ηταν στο sirens και τα day after day, wishing well που ειναι διασκευες).
Ευχαριστω τον συναδελφο ΤΡΑΜΠ για τις απολυτως ευστοχες απαντησεις, με εβγαλε απο τον κοπο.
Να βαλετε να φενεται ποιος ψηφισε τι για να ξερουμε ποιον/ποιους να λιθοβολησουμε.
χαλαρωστε με το ποετς ΔΙΣΚΑΡΑ ειναι!!!
πες τε μου ρε παιδια ποσες μπαντες εχουν βγαλει δισκο με morphine child,surrender και commisar μεσα???
μπορει να ειναι κατωτερο απο τα αλλα ομως δεν χρειαζετε τοση λασπη…κ ολο το concept…
μόνο μία απόσο ξέρω. οι Savatage!
Μα ναι ρε, εννοειται οτι το ποετς ειναι δισκαρος. Οταν ο χειροτερος τους δισκος (ή ενας απο τους χειροτερους τελος παντων) ειναι ετσι, ενταξει…μετα τι κακο μπορεις να πεις για το συγκροτημα;
πολυ λυπηρα αυτα που ειπε ο jon στο χαμμερ…
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΠΟΤΕ LIVE…:(:(:(:([-X[-X
τι ειπε?
1.Το Still The Orchestra Plays ειναι κατι σαν αποχαιρετιστηριο δώρο…
2.Δεν υπαρχει κανενα πλανο για επανενωση των Savatage τουλαχιστον σε οριζοντα 5 ετων…
3.Αν προεκυπτε κατι απο τους Savatage πιθανοτερο θα ηταν μια studio δουλεια παρα live…
Γιατι μας πικραινεις ρε Jon…
Τι αποχαιρετηστήρια δώρα και παπαριές. Πάω να αγοράσω το χαμμερ, κάποιος να πει στο χοντρό να σοβαρευτεί.
Να σεβαστει τους οπαδους λεω γω να αποχαιρετησει με κανα live…
:(
Κριμα… ξεκινησα να ακουω πριν καποιο καιρο και ειναι κριμα τοσο καταπληκτικες μπαντες να μην κανουν Live…(για να τις δουμε και απο κοντα)
Διαφωνώ στο σημείο που λέει οτι οι Savatage πέθαναν με τον Criss, αλλά συμφωνώ στο ότι οι μετέπειτα δίσκοι οδήγησαν στους TSO. Σέβομαι τις αποφάσεις του, απλά το 'χω καημό μεγάλο να δω και τους 5 πάνω στη σκηνή:(
ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ!!! ΧΩΣΤΕ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΤΕΡ!
Το κακό είναι ότι για να τους δούμε τους 5, μεγάλο ρόλο (ίσως τον μεγαλύτερο κιόλας) παίζει ο 6ος (ο O’Neill). Και με ξενερώνει πολύ αυτό… Μπορεί και τον Oliva, και γι’αυτό να έφτιαξε τους Pain, at the first place. Για νά’ναι αυτός ο μόνος υπεύθυνος, ο αρχηγός, όπως θά’πρεπε να είναι και στους Savatage. Δε διαφωνώ για το ποιός είναι ο Paul O’Neill και τί έχει προσφέρει στους Savatage από τότε που “μπήκε”, αλλά από τότε μέχρι το Poets έχει εξελιχθεί από παραγωγό τους σε γενικό δερβέναγα και με χαλάει αυτό…
Πάντως εγώ πρόλαβα και τους είδα 2 φορές, οπότε κι ένας καινούριος δίσκος μόνο, μου φτάνει…
Σωστό αυτό, αλλα όσον αφορά τα λαιβ πόση επιρροή να έχει?