Savatage

Τί να σου πω, δεν ξέρω… μπορεί και να μην έχει…
Όσο αφορά στην επαναδραστηριοποίηση όμως, σίγουρα έχει.
Λέει και ο λατρεμένος Jon κατά καιρούς ότι αν τους επαναδραστηριοποιήσει θα μπει μέσα (από λεφτά), δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Μου τη σπάνε οι TSO, και μου τη σπάει πολύ η επιτυχία τους…:evil:

Από TSO το ντεμπούτο έχω ακούσει μόνο και μ’ αρέσει αρκετά :oops:

Με τους Savatage ποτέ δεν έβγαζαν τα λεφτά, οπότε το καταλαβαίνω να θέλει να τους σταματήσει. Αλλά τώρα? Κάνε μια αποχαιρετηστήρια περιοδεία βρε αδερφέ!

Οντως μια αποχαιρετιστηρια περιοδεια ειναι αυτο που πρεπει να γινει… Για να τους δουμε οσοι δεν τους εχουμε δει και να το τελειωσουν οπως τους αξιζει και μας αξιζει… Ενα αποχαιρετιστηριο παρτι και οργιο ποιοτικης metal μουσικης…

Δεν είμαι υπέρ των συμβιβασμών και μία περιοδεία Savatage, θα ήταν όνειρο (αν και δεν ξέρω με ποια σύνθεση), αλλά στην παρούσα φάση, ζω και με τους JOLP…

μια συναυλεια savatage ρε παιδι μου να δωσουμε τη ψυχη μας να πεθανουμε και μεις και να λεμε οτι κατι καναμε σ’αυτη τη ζωη…

αναθεωρω οσα εχω πει για την μετα Κρισ εποχη…ευχαριστω τον θεο(κρισ) που με φωτισε να μην ασχοληθω με το handfull of rain μεχρι προχθες…και τωρα ομορφαινει η ζωη μου

γεια σου ελ παπαρδελορ.

έγινα ο 2ος που ψήφισε το Poets, δεν είναι το καλύτερό τους αλλά είναι από τα πιο αγαπημένα μου αλμπουμς έβερ, όλα τα τραγούδια είναι μια ομορφία, και επίσης
Give me one final bow
If the moment allows
While he stares at the scars
Saying just who you are.

αν είχα 2η φήφο θα την έριχνα στο Handful.

μόλις σήμερα άκουσα το fight for the rock (γιατί όταν ήμουν μικρός μου έλεγαν όλοι πόσο μάπα είναι και τέτοια, και εγώ καθόμουν και τους άκουγα…[-X)
συμπέρασμα: το άλμπουμ είναι διαφορετικό μεν, αλλά για κανένα λόγο άσχημο ούτε καν μέτριο…(ίσως πιο ελαφρύ αλλά παραμένει savatage…αν και φέρνει λίγο και σε armored saint…:roll:)

το μέταλ χάμμερ έχει κάνει πολύ μεγάλο κακό στην μέταλ σκηνή και στον τρόπο με τον οποίο γαλουχούνται οι νέοι μεταλλάδες…:expressionless:

εμενα το fight for the rock δεν μου αρεσε πολυ
αν και παλι ειναι ευχαριστο στο ακουσμα του, αναμεσα στα επη χανεται

Gutter Ballet νομίζω.

Καλύτερο Savatage αλμπουμ ?

Έλα ντε…

το αιωνίως αναπάντητο ερώτημα.

τα μυαλα μου ποναν ακομα με το handfull…και να πω ως τεραστιος οπαδος του κρις ολιβα,οτι τα σολος στο handfull θα μπορουσε ευκολα να ναι γραμμενα και απτον ιδιο…σεβασμο στον caffery!

άκου ξανά τώρα και τα 2 επόμενα και ΠΡΟΣΚΥΝΑ άπιστε.

Φίλος ο Caffery δεν έπαιζε σ’αυτό το δίσκο. Όλα τα solo είναι του Scolnick.

Εντωμεταξύ το ενδιαφέρον είναι ότι ο Jon (που δεν έχει καθόλου credit στον δίσκο) έχει αναλάβει τα πλήκτρα (φυσικά), τις περισσότερες ρυθμικές κιθάρες, το μπάσο, αλλά και τα drums! FUCK??? :o

Όσο ζω μαθαίνω… :dunno:

δυσκολη αποφαση…
μαλλον streets απο εμενα…

δεν μπορω να διαλεξω

ιδιαιτερα

hall of the mountain king
streets
gutter ballet
edge of thorns

ειναι τρομερη αδυναμια
απλησιαστα αλμπουμ

These Streets glitter in the dark κ.ο.κ.

Interestingly enough, όμως, κυρίως για τις πιο “μη Streets” (βλ. μεγαλεπήβολες/συμφωνικές) και περισσότερο “classic Savatage” στιγμές. Agony and Ecstasy, Sammy and Tex, New York City Don’t Mean Nothing. Εντάξει ΟΚ και κάτι Believe, Somewhere in Time, ομώνυμο, Jesus Saves κτλ, “κααααααλά” είναι. :roll::stuck_out_tongue:

Τώρα υπάρχει κάτι για Hall of the Mountain King / Gutter Ballet / Dead Winter Dead που να μην έχει ειπωθεί;