Savatage

κατεβασα εγω παντως και τα 3 λινκσ…και ενω εχω 3 αρχεια βιντεο…παιζει μονο το 1ο…καπου 28 λεπτα συναυλιας δηλαδη…:confused: τι παιζει? :confused:

Κατέβασε το hjsplit για να τα ενώσει

Eγω παντως εχω κατεβασμενα και τα 3 και απλα ανοιγω το πρωτο με VLC και παιζει ολη η συναυλια…

χιλια ευχαριστω!:smiley:

φοβερο Live που ανεβηκε προσφατα…να τσεκαρετε οπωσδηποτε και το Unusual…ανατριχιλες

Ααααααααααααααχ Jon…

μπραβο ρε papardelas . . .

εαν ψαχτειτε λιγο στα related του δευτερου…εχει και το if i go away…και ο τζον αναφερει αυτο που νομιζω καθε φαν των σαβαταζ εχει σκεφτει…οτι το τραγουδι αυτο γραφτηκε σαν να ηξερε οτι καποιος απο αυτους θα πεθανει… r.i.p ΤΙΤΑΝΑ CRISS

επισης στα related εχει και το Hall Of The Mountain King
βαλτε το στο 3:30 και προσοχη μην λερωσετε τιποτα…

ή και λιγο πριν

Ο Jon δείχνει σε καλή κατάσταση πάντως.

πω ρε ΘΕΕ http://www.youtube.com/watch?v=Uq1XAYSbjtE&feature=related

τελοιοτητα γαμωτο.οτι ειχε να κανει με ΚΡΙΣ ηταν και ειναι τελειοτητα…το σολο ειναι τοσο τελεια παιγμενο που με κανει να θελω να κλαψω

http://www.youtube.com/watch?v=ifg4RJZdTXA&feature=related

εδω δες!

Ωωωωωω έλα ρε φίλε… Τα σπάει!!!

και μια διαφορετικη εκδοχη του forever after Που τωρα ακουσα πρωτη φορα. http://www.youtube.com/watch?v=87x5UJafCNo

πρεπει αν υπαρχει στην ιαπωνικη εκδοση.η σε κανα μπονους.

Στην έκδοση που έχω είναι πάντως!

έλα ρε…
ψηφίστε ακόμη 3-4 το Hall of The Mountain King να βγει πρώτο…
άντε…

Streets.
Και για συναισθηματικούς λόγους μια και ήταν το πρώτο τους που αγόρασα - και μάλιστα την εποχή που βγήκε.*
Νομίζω συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τους “παλιούς” metal και τους “νέους” πιο arty Savatage, και όλα τα τραγούδια είναι κορυφαία (ενώ το Gutter πχ μου φαίνεται λίγο άνισο). Γαμάτο εξώφυλλο και οπισθόφυλλο, και το concept με τον DT Jesus αν και κλισέ δεν είναι κι άσχημο. Jesus saves! :smiley:

*Εκείνη την εποχή (τέλη 80ς - αρχές 90ς) οι εταιρίες “πολεμούσαν” το βινύλιο για να προωθήσουν το πολύ φθηνότερο στην παραγωγή cd. Γι αυτό το λόγο στις νέες κυκλοφορίες δεν έβαζαν καν ένθετο στα βινύλια σε αντίθεση με τα cd που είχαν τα πάντα, στίχους, πληροφορίες κλπ. Και η προπαγάνδα για το cd να πηγαίνει σύννεφο… Πόσο να αντέξει ο κοσμος, τελικά ενέδωσε…
Γερμανικό βινύλιο πρώτης κοπιάς το Streets και έχει μόνο τον δίσκο. [-X

Ψήφισα Streets αλλά πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω…

REUNION ρεεεεεεε

Ημουν ανάμεσα σε Sirens,Hail of the mountain king,Gutter Ballet,αλλά για συναισθηματικους λογους ψηφισα Sirens ,επειδή ηταν το πρωτο Savatage album που ακουσα.

Σημαντική λεπτομέρεια:λογω του οτι ανακαλυψα προσφατα τους Savatage,δεν έχω ακουσει ακόμα ΟΛΟΥΣ τους δισκους τους,δλδ τα Handfull Of Rain,Dead Winter Dead και Poets And Madmen .:oops:
Ποιο απο τα παραπανω albums θα μου προτεινατε να ακουσω πρωτο? κοντα στο στυλ του Sirens ,αν ειναι δυνατον:)

κανένα δεν είναι κοντά στο sirens. κοντύτερα είναι το poets, γιατί τραγουδάει μόνο ο τζον. να τα ακούσεις και τα τρία όμως.

εγώ είμαι ανάμεσα σε dungeons are calling, power of the night, hall of the mountain king, gutter ballet, streets, dead winter dead σήμερα (+wake of magellan αν υπήρχε στον παύλο).