Μια και δυο;;;
Κερατα Ασταλδε μπραβο ρε ετσι κανε τετοια να πουμε για να ζηλευει ολο το ροκιν…ειδα παντως στο φεησμπουκ του Caffery οτι αρχισε η περιοδεια των ΤSO…λετε να τους δουμε και κατα 'δω?
ΥΓ τρομερα φωτορυθμικα και γενικο stage show στο βιντεακι…
ΥΓ2 ο κιθαριστας στα αριστερα της οθονης που παιζει και το εισαγωγικο “σολακι” οταν μπαινουν τα ντραμς ειναι ο Caffery (ειδα την ξανθια χαιτη)…o Pitrelli ειναι απο την μερια των πληκτρων? Γιατι δεν φαινεται και πολυ…επισης που ειναι ο Jon? Ουτε αυτον τον εντοπισα
ΥΓ3 [B]ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/B]
Μπα δεν νομίζω να έρχονται τόσο σύντομα Ευρώπη και πάλι (ΑΝ ξαναέρθουν)
ΥΓ γενικά το show είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
ΥΓ2 ναι ο Caffery είναι στα αριστερά (τον είχαμε σε 4 μέτρα βασικά :p) και από την άλλη ο Pitrelli. Jon δυστυχώς δεν υπήρχε σε όλο το tour γι’αυτό και δεν ακούσαμε τα 8 κομμάτια των savatage που θα έπαιζαν μετά το κανονικό show. Είχε ένα σοβαρό προβλημα υγείας ένα οικογενειακό μέλος.
ΥΓ3 ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ!!!
Για το ΥΓ2: Ναι ναι θυμαμαι που τα εγραφες οταν ειχες γυρισει απο το λαιβ!!! Δεν πειραζει εμεις και με CΙΙC βολευομαστε!!!
Βασικά αν έρχονταν ποτέ Ελλάδα που θα τους έχωναν; Μέγαρο;
TSO στην Ελλάδα ξέχνα το. Άπατο θα πάει δυστυχώς!!
Αλλά και Βερολίνο μη φανταστείς. Φαντάζομαι κάπου 1200 ατομα είχε…
Το ξέρω ρε. Υποθετικά μιλάω. Άσε που προσωπικά πολύ πιθανό να μην πήγαινα αν οι τιμές των εισιτηρίων είναι στο ύψος που νομίζω.
Ε λογικά τότε ναι κανα μέγαρο.
Βερολίνο πάντως εκεί που καθόμουν νομίζω έκανε 52?.
Τα ξαναέδινα εύκολα πάντως!
Ασταλδε ποσο κωλοφαρδος παιζει να 'σαι…εχεις γνωρισει απο κοντα τους Savatage εχεις ακουσει το Chance live…μονο τον Criss δεν εχεις γνωρισει ακομα!!!
Παντως αν ερθουν οι TSO εδω το κοβω να μαζευει αρκετο μεταλλοκοσμο που θα περιμενει να ακουσει κανα Μorphine Child, κανα Hall… κανα …Crowds… κλπ…ειδικα αν εχουν και τον Jeff Scott Soto μαζι τους (οπως σε μια πιο παλια περιοδεια) τοτε θα γινει της πουτανας!!! Αλλα ο χοντρος βαριεται τοσο πολυ να σηκωθει απο τον καναπε του που θα μας τα κανει πλανητες μεχρι να κανει καμια περιοδεια…
XΧαχαχα αρκετά μπορώ να πω αν και θα τα ανταλλαζα όλα αυτα για ένα λαιβ κάπου εκεί το 2001-2002
Tα σπαει ο JSS! Φέτος ήταν στην ευρωπαική περιοδεία με τους TSO και ήταν μεγάλος άρχοντας!
Βαλε καλυτερα 1996 αντι για 2001-2002…φουλ line-up με Ζακ στη φωνη (και οχι εκεινον τον ποζερο τον Jiniya που ειχα δει σε βιντεο να εχει σκασει καλοκαιριατικα με δερματινο τζακετ στο Rockwave και που απο 1-2 βιντεακια που ακουσα δεν ηταν ουτε μια τριχα απο το αριστερο @@ του Stevens) ενα Dead Winter Dead στις βαλιτσες και της πουτανας στο Ροδον (νομιζω εκει ειχαν παιξει…)
Ο JSS ανηκει στο πανθεον των αγαπημενων μου frontmen…δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω πολλα…οι Τalisman ειναι στα τοπ αγαπημενα μου hard rock groups…
Ναι … :bow2::bow2::bow2:
Και φαντασου οτι τοτε ημουν ενος ετους!!!
βρε ας το κάνουν το ρημάδι το reunion και ας παίζουν ότι θέλουν!
Εγώ το έχω δηλώσει πολλάκις. Και ένα μόνο show να κάνουν στην Tampa, έχω φύγει! Νο matter what’s the price!
…the price you pay… :band:
αχαχαχα είπα να το γράψω αλλά σκέφτηκα να μη γίνω γραφικός!!!
Το καλό σε όλη την φάση είναι ότι Caffery, Middleton, Plate, Stevens γουστάρουν άπειρα να γίνει το reunion! Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε το βλέπει ο χοντρός μαζί με τον O’Neill. Ντάξει η TSO γαμιούνται στα φράγγα στο αμέρικα αλλά δε νομίζω να χαλούσε κανέναν ένα ευρωπαϊκό τουρ στην ευρώπη εκεί μάρτιο με μάιο!
Έτσι κι’αλλιώς οι TSO χειμώνα παίζουν μόνο…
Να προτείνω κάτι άλλο γραφικό:
Να συμφωνήσει μόνο ο χοντρός (χωρίς τον O’Neill).
Μπαααα δε νομίζω να κάνει ποτέ κάτι ο Jon χωρίς τον Paul. Γενικά πρέπει να είναι πολύ δεμένοι
Trans-Siberian Orchestra για Ελλαδα ειναι ψιλοαπιθανο, πιο πιθανο ειναι να δουμε Rush ξερω γω…
Ίσως ότι πιο μαγικό έχουν παίξει τα χέρια του Jon αυτά τα 30 πρώτα δευτερόλεπτα…