Βασικά ώρες ώρες σκέφτομαι πόσα ακόμα θα μπορούσε να δώσει… έχω την εντύπωση ότι αν ζούσε μέχρι σήμερα θα μιλούσαμε για έναν από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες ever…
Και με πολυ προσωπικο ηχο να τονισω…
πολυ προσωπικο μοναδικο ηχο…!
το feeling που εβγαζε ελαχιστοι μπορουν…! ελαχιστοι!!!
Μιλούσα πριν λίγο καιρό με τον Caffery για τον Criss και του έλεγα ότι αν και δεν νιώθω από κιθάρα νομίζω ότι ο Criss ήταν ένας πραγματικά ταλαντούχος κιθαρίστας.
Μου είπε ότι 1) ήταν πολύ καλός άνθρωπος 2) απίστευτος δάσκαλος και 3) από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες που έχει δει!
Ασταλδε και στα τρια το κοβω να εχει 1000% δικιο…ειδικα στο τριτο…τυχαιο παραδειγμα: ο τυπος κολλαγε γρηγορο παιξιμο σε φασεις που αλλοι κιθαριστες θα το εκαναν να μοιαζει κουλο και ανουσιο καυλαντισμα (αυτο που λεμε μπουρμπουληθρες) και ακουγοταν τοσο γεματος ο ηχος του που πραγματικα δεν μπορεις να σκεφτεις το τρταγουδι με αλλο σολο (π.χ. το καλυτερο του για 'μενα -> Summer’s Rain)
Εγώ για να το πω απλά ένας κιθαρίστας για να μου αρέσει και γενικά μία μουσική πρέπει να μου βγάζει ένα A feeling.
Και ο Criss το κάνει με το παραπάνω!!!
Ρε ο,τι και να λεμε γι’ αυτον τον ανθρωπο ειναι λιγο…ειναι απο τους λιγους ροκ-μεταλ μουσικους που πραγματικα αξιζαν μεγαλυτερη αναγνωρισιμοτητα και ενω εφυγαν νωρις εχουν μεινει στην αφανεια…ενω αλλοι εχουν φτασει να θεωρουνται θεοι (πχ Κομπεην στην πραγματικοτητα για 'μενα μεγας λουζερ και απλα αξιοπρεπης συνθετης…)
Γενικα στους Savatage παντως περαν απο τα ριφφς (που για να λεμε και του στραβου το δικιο ηταν η βαση των κομματιων στους πρωτους δισκους) και τα σολο δεν πρεπει να ειχε τοσο μεγαλη συμμετοχη στη συνθεση οσο ο χοντρος που σιγουρα θα εγραφε ολες τις μελωδιες + στιχους…παντως σε καθε τραγουδι εβαζε το στιγμα του…
Κριμα…R.I.P.
Bump για απορια…στην εισαγωγη του “Jesus Saves” αυτο που κανει τη φωνη του πρεζονιου ειναι ο Jon?
ναι
12345
Πάρε κόσμε συνεντευξάρα Caffery!!!
Το Chance είναι στα καλύτερα κομμάτια που έχουν ηχογραφηθεί ποτε.-
[QUOTE=Moonchild92Το Chance είναι στα καλύτερα κομμάτια που έχουν ηχογραφηθεί ποτε
ΕΝΝΟΕΙΤΕΕΕ!!!8)
Μιας που αναφέρθηκε το chance…
Κάτω αριστερά εγώ και η παρέα μου ξεσηκώνουμε το Βερολίνο
:lol::lol: Οι κλασσικοι οι ελληναραδες οι κανιβαλοι :lol::lol:
:thumbup:
οι γνωστοί μπαχαλακηδες :lol:
E ξέραμε ότι ακολουθεί το Chance… γενικά είχαμε περάσει τέλεια, από την μεριά μας ήταν ο Caffery που συνέχεια μας χαιρετούσε και μας αφιέρωνε κομμάτια… εεεεε δεν ήθελε και πολύ!
Εγώ νόμιζα ότι θα μας έβριζε ο Pitrelli αλλά πάλι καλά!!
Όταν συναντήσαμε έξω την μπάντα και μετά μείναμε με τους εναπομείναντες Savatage μας είπαν ότι ήταν σίγουροι πως ήμασταν Έλληνες
μηπως ειχατε φαει τζατζικι??:p:p
Χαχαχαχα μόνο wurst και burgers!!! Αποκλειστική διατροφή κάθε φορά που πάω βερολίνο
Ε, μάλλον θα είδαν την Ελληνική σημαία που κρατούσατε :lol::lol:
Μήπως κατά τη διάρκεια της συναυλίας φωνάξατε “Έλα ρε [B]μαλάκα [/B]Pitreli χώσε…”?? :lol: