Savatage

Συμπέρασμα: ποτέ δεν διαβάζουμε τα reviews του Metal Archives, εκτός βέβαια αν θέλουμε να γελάσουμε.

Παιδια η κριτικη για το Gutter Ballet πραγματικα δεν αξιζει ουτε καν για τα σκουπιδια…αλλα σημασια εχει που οι Savatage μιλανε στην ψυχη του καθενος και του δημιουργουν συναισθηματα…τις κριτικες καλο ειναι να τις γραφουμε εκει που δεν πιανει μελανι!!!

Ασχετη ερωτηση τωρα…μονο εγω διακρινω εντονες επιρροες απο Ritchie Blackmore στο παιξιμο του Criss?

Ασχετη αναφορα σε περιστατικο σημερα στο σχολειο…ειχα βαλει το μπλουζακι που αγορασα απο τα Εξαρχεια με τo artwork του Streets κλπ…οποτε καποια στιγμη που πηγαινα προς την ταξη με βλεπει ενας καθηγητης που οταν τον βλεπεις λες αυτος ακουει εντεχνα η ξερω γω λαϊκα και μου πιανει την κουβεντα για τους Savatage και μιλαγαμε για το concept του Dead Winter Dead…αρχισα να αγαπαω το σχολειο!!!:D:lol:

Blackmore στον Oliva? δεν θα το έλεγα. Frank Marino, Michael Schenker. τέτοια πράγματα

Μπα blackmore ούτε εγώ θα το έλεγα.

Tι να πω ρε παιδια…το σολο του Summer’s Rain μου θυμιζει παρα πολυ Μπλακμορ…τεσπα…δεν εχει αυτο σημασια!!!

είναι μόνο ένα σόλο

το σολο του Summer’s Rain ειναι απλα criss oliva!!!
κανεις σαν κ αυτον!

qft τέλος!

Eπικη εκτελεση του “Edge Of Thorns” απο λαιβ στην Ιαπωνια το ‘94…η μπαντα χωρις Criss & Doc με τους Skolnick (μακραν ο καλυτερος κιθαριστας που θα μπορουσε να αναπληρωσει το κενο του Criss…κριμα που επαιξε μονο σε ενα δισκο…οχι οτι με χαλαει ο Pitrelli αλλα ο Skolnick ειναι πολλα σκαλια παραπανω) & Plate αντιστοιχα και τον χοντρο πισω απ’ τα πληκτρα…enjoy http://www.youtube.com/watch?v=uAQJRMDmGY8&feature=related

ΥΓ Ο Ζak φοραει t-shirt Corrosion Of Conformity…εγκρινουμε…

Σαν σήμερα συπμληρώνονται 18 χρόνια από τον θάνατο του Criss…

κρίμα γαμώ το μπελά μου… μόνο 30 χρονών

πραγματικα ποσο κριμα ποσο??
R.I.P Criss Oliva!
18 χρονια χωρις τον τεραστιο αυτο μουσικο…:frowning:

λοιπόν, σε μια βόλτα σε δισκάδικο, είδα μια επανακυκλοφορία σε digipack (δυστυχώς δε θυμάμαι ποια, παίζει να ήταν το edge of thorns) και ως bonus track είχε μια ακουστική εκτέλεση του handful of rain που δεν μπορώ να την βρω κάπου, όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

ο,τι και να πει καποιος,ο,τι και να σκεφτει για τον ανθρωπο αυτο,για το τι εχει προσφερει,για το πως εχει αλλαξει τις ζωες μας και για το τι θα μπορουσε ακομα να δωσει στη μουσικη δεν θα ναι ποτε αρκετο…

[I]i’ll be right there,i’ll never leave…all i ask of you is believe[/I].

ελαφρυ να ναι το χωμα γιγαντα.

Αθάνατος, με αυτούς μεγάλωσα. :cry:

μια βροχερη μερα σαν τη σημερινη βαζω να παιξει το summers rain…
και για μια ακομα φορα ανατριχιαζω σαν την πρωτη φορα.
δεν θα ξεχαστεις ποτε κρις:(

Πολύ μεγάλος. Γαμώτο, γιατί ρε να γίνει αυτό το πράγμα. Άντε, και του χρόνου μιας που θα έρθει το τέλος του κόσμου να έχεις κάνει τις πρόβες σου να σ’ ακούσουμε.

μπάσταρδε, δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά είναι στην τελευταία έκδοση του gutter ballet. αν το χα πάρει, θα στο ρίπαρα, αλλά δεν…

ωραία, θενξ, θα προσπαθήσω να το βρω, και ενδιάμεσα αν το έχει κάποιος από δω ας το ποστάρει, πλιζ και θενξ

edit, βρέθηκε στους Ρώσους, ευχαριστώ όμως και τον pumpkin <3

R.I.P. Criss…να 'σαι καλα οπου κι αν εισαι…

Παντα τον σκεφτομαι τον Criss οταν ακουω καποια απο τις πρωτες δισκαρες… Τεραστιος μουσικος και γνησιο ταλεντο, το παιξιμο του εβγαζε τοσο μοναδικο feeling…