Savatage

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα μας τρελάνουν λέμε

OLIVA, CAFFERY To Perform SAVATAGE’s ‘Hall Of The Mountain King’ At BANG YOUR HEAD!!! Festival

JON OLIVA’S PAIN, the Florida-based band led by SAVATAGE mastermind Jon Oliva, will play SAVATAGE’s classic 1987 album, “Hall Of The Mountain King”, in its entirety at next year’s Bang Your Head!!! festival, set to take place July 13-14, 2012 in Balingen, Germany. Joining JON OLIVA’S PAIN for the “Hall” 25th-anniversary performance will be Oliva’s SAVATAGE bandmate Chris Caffery. Caffery and JON OLIVA’S PAIN are also expected to play several songs from DOCTOR BUTCHER, the early 1990s project created by Oliva and Caffery at a time when they were not active members of SAVATAGE.

γελοιότητες

Εντιμως, αν γινοταν Ελλαδα, δεν θα πηγαινες?

[SPOILER]Το οχι θα το θεωρησω ψεμμα :p[/SPOILER]

ναι έχεις απόλυτο δίκιο freedom για λόγους που είχαμε αναλύσει και νωρίτερα αυτό το χρόνο για το event που θα γινόταν με TSO! αλλά δε μπορώ να μη χαρώ διάολε!

Έχει πέσει πολυ στα μάτια μου ο Oliva με τις ηλίθιες δηλώσεις του. Βέβαια το Hall είναι υπερδίσκαρος άρα αν ερχόντουσαν εδώ θα πήγαινα, γνωρίζοντας φυσικά ότι πρόκειται περί τρελής αρπαχτής.

ναι ρε παίδες προφανώς. αλλά όταν μεθαύριο μας πετάξουν ότι “παιδιά το ριγιουνιον έγινε, σάβαταζ θέλατε και σάβαταζ ακούσατε”, σα το φιάσκο - τελευταίο σοου εβερ Running Wild θα τους πάρω με τις πέτρες!

οκ freedom ετοιμάσου να τους δεις τότε σύμφωνα με τον kinder!!! :slight_smile: :slight_smile:

Ο martian & o Astaldo μπορουν να σας ενημερωσουν για το τι εγραφα στο φεησμπουκ μολις ειδα οτι θα γινει αυτο το λαϊβ!!! \m/…για ‘μενα το reunion μετα απο τα τελευταια feats του Caffery που ανακοινωθηκαν (σε CIIC & JOP) ειναι πιο κοντα απο ποτε…και αν και εχω πει πολλες φορες οτι ο χοντρος μου χει σπασει τα νευρα με τις μαλακιες που δηλωνει, ειμαι ικανος να τα ξεχασω ολα μονο και μονο γι’ αυτην τη μπαντα…

[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΔΙΣΚΟΣ ΤΩΝ SAVATAGE!!! KAI O DRUMMER ΤΩΝ JOP ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΝΑ ΤΟ ΔΩ, ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ SABBATH KAI META ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ!!![/SIZE][/B][/SPOILER]

ε βασικα η φαση ειναι βλεποντα$ και κανοντα$

Καλα ναι εννοειται!!! Για τον Jon μιλαμε…που ειπε οτι προτιμαει να παιζει με τους TSO μπροστα σε 20.000 κοσμο στην Αμερικη παρα με τους Savatage σε ενα κλαμπ στην Ευρωπη (για την διαφορα σε λεφτα do the math)…αλλα το κοβω να πεφτουν αρκετα γκαφρα στο τραπεζι…

Δεν μιλάω. Είμαι πλήρως απογοητευμένος με τον Ολίβα, παρόλα αυτά σιωπώ μέχρι να δω βίντεος με HOTMK ή ανακοίνωση για Ελλάδα.

CHRIS KINDER (Jon Olivas Pain): Θέλουμε να παίξουμε το ?Hall Of The Mountain King? στην Ελλάδα

http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=8231

λολ, ετοιμαστείτε για τεράστια κωλοτούμπα φρίδομ! αλλά το παράπονο παραμένει όμως ε!

σε καταλαβαίνω απόλυτα. πάντα θα υπάρχει το παράπονο αλλά…

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ελατε απο δω κ θα γ,θει ο διας!!!:D:D:D

ΑΣΔΑΔΑΣΦΑΣΔΑΣΦΑΣΣΑΣΔΑΣΦΣΔΣΔΑΣΔΑΣΔ μπαμ γκαπ ενα γιατρο ρε σεις!!! Καλα οτι θα υπαρχει παραπονο ναι αλλα ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

Λοιπον, μιλωντας με τον Astaldo, μου ηρθε μια ιδεα, μετα απο δικια του προταση. Μετα απο τις ανακοινωσεις που εγιναν για την περιοδεια του Caffery με τους JOP στην οποια θα παιζουν ολοκληρο το “Hall Of The Mountain King”, και μετα απο τις δηλωσεις του Chris Kinder oτι θελουν να ερθουν κι εδω, σκεφτηκα οτι ενας τροπος για να πεισουμε τον χοντρο-Jon να χασει κανα γραμμαριο στη σκηνη καποιου ελληνικου venue, θα ηταν αν κατακλυζαμε τον τοιχο της σελιδας του στο facebook με σχετικα comments. Σιγουρα το αν θα ερθει η οχι ειναι θμεμα διοργανωτη αλλα αν ο Jon και οι υπολοιποι δουν αρκετα posts τοτε μπορει να πιεςσουν καποιους διοργανωτες ψστε να παιξουν το επος τους και στα μερη μας. Αν λοιπον γουσταρετε να δειτε τη μπαντα, δεν εχετε παρα να γραψετε κατι σχετικο σ’ αυτην εδω τη σελιδα:

http://www.facebook.com/pages/Jon-Oliva/11309614059

κάθε φορα με εκπλήσσει ο χοντρός, εκεί που λέω “νταξ, δεν παίζει πιο κάτω”, πάντα συνεχίζει στο δρόμο για τον πάτο. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΙΑ;;

[SPOILER]εννοείται αν έρθουν ελλάδα θα είμαστε εκεί. ξέρω, είμαι τέρμα πόρνη. [/SPOILER]

Ενα ματσο πορνες θα ειμαστε ολοι σε ενδεχομενη συναυλια. Θα κλαιμε αγκαλια και θα κραζουμε παραλληλα :stuck_out_tongue: