Savatage

δε σας δουλευω:p οκ…θ’ακουσω τις συμβουλες σας…thanx

Βασικά ο Oliva έχει τους Jon Oliva`s Pain και τους Trans-Siberian Orchestra, Για τους οποίους έχει δηλώσει ότι παίζει τα ίδια τα οποία θα έπαιζε και με τους Savatage, αλλά δεν τον συμφέρει να χρησιμοποιήσει το όνομα Savatage γιατί πουλάει πολύ λιγότερο από αυτό των TSO.:wink:

Κάθομαι και ακούω για 1000η φορά το Live in Japan και απλά αυτό το συγκρότημα δεν υπαααρχει…!!! Τι τραγουδάρες ρε γμτ… Κάντε ένα reunion να προσκυνήσουμε και εμείς οι νεότεροι:roll: :frowning:

Chance, Believe, Alone you breathe, Taunting cobras, All that i Bleed, Gutter Ballet, When the Crowds are gone και τόσααα αλλάααα… Θελώ να τους δωωωω…:frowning:

Ποια η γνωμη μου;;;;; Οχι, δειτε απλα το αβαταρ κ την υπογραφη μου…
<------------ <------------ <--------------
Ειναι θεοι κ ορισμερα τραγουδια τους σε στελνουν απλα… Δισκαρα το Edge of Thorns, συμφωνω, αλλα εξισου τελειο (κατα τη γνωμη μου) ειναι το ελαφρως υποτιμημενο Dead winter dead…:bow2:

Όλους τους sava-fans τους αγαπάμε… Καλως ήρθες:)

Οι φίλοι των Savatage είναι και δικοί μας φίλοι. Και ναι, το Dead Winter Dead είναι δισκάρα τρελή :hippy:

εχει κανεις το Live απο ΡΟΔΟΝ απο dead winter dead tour?
ειναι απο τα καλυτερα Live που εχω δει ποτε.

Savatage…ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ!!!:respect: (και οχι μονο λογω Jon:twisted: )Καποια απ τα καλυτερα albums που εχω ακουσει στη ζωη μου…:respect: :respect: :respect: :bow2: :bow2: :bow2: :respect:

Απίστευτο συγκροτημα.Είχε την τύχη να έχει εναν απο τους καλύτερους κιθαρίστες,αλλά και την ατυχία να τον χάσει νωρίς(R.I.P Criss).Ποιος ξερει τι άλλο θα κάνανε αν ζουσε…

Το Dead Winter Dead είναι τρελλή δισκάρα, αλλά δεν το λες υποτιμημένο, καθώς όσοι το έχουν ακούσει το γουστάρουν, εκτός αν εννοείς ότι γενικά οι Savatage είναι αδικημένοι από άποψη δημοτικότητας, που συμφωνώ μαζί σου με τα χίλια!!! Αν θες υποτιμημένα, πες τις δισκάρες The Wake Of Mαgεllan και Dead Winter Dead…

πιστευω εννοει υποτιμημενο σε σχεση με τα ευρεως γνωστα τους αλμπουμ - > gutter ballet,edge of thorns,hall of the mountain king

Συγνωμη, αλλα αυτα τα αλμπουμς που ειπες ειναι και 2 κλασεις ανωτερα!:wink:

Απο τους savatage εχω μονο το streets το οποιο εχω να πω οτι ειναι εκπληκτικος δισκος ολο το καλοκαορι ελιωνα στην κυριολεξια με αυτον. Αλλο δισκο δεν εχω απο savatage μονο ξεμπαρκα κομματια αλλα η γνωμη μου ειναι οτι ειναι παρα πολυ καλοι στο χωρο του heavy metal

[SIZE=“7”]AJAJFAS;LKGVNF
APSEKLFJAPSVAL;SKFV
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/SIZE]

Bλεπω την τελευταια τους συναυλια στην Θεσσαλονικη και με 'χεο πιασει υστερια.
ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕ ΤΟ REAL DEAL.

Ξεθάβειν… Έβαλα χθες και άκουσα ξανά μετά από κάποια …χμ… χρόνια το Hall Of The Mountain King και ένα έχω να πω: ΤΙ ΔΙΣΚΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΟΙ!!!

Ωχ, τωρα ειδα τι φριχτη παραμορφωση προκαλεσαν στην σελιδα οι αναρθρες κραυγες μου αλλα δεν μπορω να το κανω εντιτ… #-o

Και λιγα λες Nihilist…:wink:

Για το Gutter Ballet η ένταση δεν είναι ποτέ αρκετά δυνατά

Αυτές τις δυο μέρες λιώνω και τα δυο!
Νταξ θεοί, φωνάρα ο Jon, riff-αρες ο Criss…

Προτιμώ κάπως το Hall, αλλα το When The Crowds είναι απόλυτο έπος…

Τα δυο αγαπημενα μου αλμπουμς απο δαυτους! Και τα δυο ειναι το λιγοτερο εξαιτερικα!
Εχει και ενα Hounds το Gutter Ballet… (αλλα και το ομονυμο και και και και…)

Με ανάψατε βραδιάτικα είχατε δεν είχατε.