Savatage

Δίσκοι-μνημεία τι να λέμε τώρα

Και το Edge of Thorns σπέρνει πάντως! Το πόσες φορές έχω ακούσει το σολο του He Carves His Stone ούτε κι εγώ δεν ξέρω. Τελείωνε το σολο και το κανα rewind :stuck_out_tongue:

Ωχ,ωχ,ωχ και μενα.

Ετσι ακριβως.

Και το πρωτο σολο ειναι απο καλυτερα σημεια του δισκου αλλα το δευτερο…ειναι θανατος "And on that final night
You know I dream of you
And in a flash of light
I carved that stone right through
Yeah I carved that stone right through… "

Το βαλα να το ακουσω και ανατριχιασα.

Το σημείο εκείνο με τη τσιρίδα του Ζακ είναι το καλύτερο σημείο του δίσκου. Δεν υπάρχει, απλά.

To fade out του solo που παίζει από πίσω σε συνδυασμό με την τσιρίδα δεν υπάρχει θες να πεις 8)

Αααααυτο.Ανατριχιλα και δεος.

http://youtube.com/watch?v=AANb2NTPTxA

Δείτε και μείνετε μαλάκες :expressionless:

Τι εκτελεση ειναι αυτη ρε???Α ρε Criss.Ησουν ο καλυτερος.

Παρτε εδω:http://youtube.com/watch?v=QDUVVGJVv54.Τι φωναρες και οι δυο!!!

Και αυτο:http://youtube.com/watch?v=0ggG67OjN9U.Ο Jon παιζει ντραμς.

Γαμωτο εγω με την ταχυτητα μου δεν μπορω να το δω:(
Δεν ακουω φανατικα Savatage αλλα μου αρεσουν πολυ τα Crying for love, Follow me και All that I bleed

Με τέτοιο άβαταρ πρέπει να λιώσεις τη δισκογραφία τους. Μην επαναλαμβανόμαστε!

:yesmaster::stuck_out_tongue:

Δε πειράζει, επανάληψη μήτηρ μαθήσεως.

Μαριάννα, έχεις ακούσει το Dead Winter Dead (άλμπουμ)? Αν όχι, σου το προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα σου αρέσει απο την αρχή μέχρι το τέλος. Trust me.

Όσο αφορά εμένα, ας πω (για άλλη μια φορά) πως οι Savatage ήταν το συγκρότημα που με μύησε στο μέταλ, κάπου 10 χρόνια πριν! Τα Gutter Ballet, Edge of Thorns και Hall Of The Mountain King είναι απλά μνημειακοί δίσκοι, που θα είναι πάντα κλασικοί. Λίγο μεγαλύτερη αδυναμία μου το Edge Of Thorns, το οποίο θα μπορούσα και να βάλω μέσα στα 5 αγαπημένα μου μέταλ άλμπουμ όλων των εποχών. Άνετα.

ας τα ξαναπουμε
γιατι δυστυχως χανετε σιγα σιγα η δοξα που χε αυτη η μπαντα στις νεες γενιες

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ
με εναν απο τους καλυτερους κιθαριστες στο χωρο
με απιστευτο συναισθημα
(μιλατε για σολο, για το σολο του summer’s rain τι εχετε να πειτε???)

γκρουπ με προσωπικο ηχο
ατελειωτες κομματαρες
απο που να ξεκινησεις και που να τελειωσεις

μεγαλο κριμα που τα φερε ετσι η τυχη
και με το θανατο του chris
Και με το “χωρισμο” με τον stevens

εχουνε αφησει παντως τεραστια κληρονομια
για να τους ακουμε και να τους θυμομαστε!

Τίποτα. Η κιθάρα εκεί μιλάει μόνη της.:bow:
Μπαλαντάρα.

Να προσθέσω και το -κορυφαίο- Streets ως ένα από τα album που αξίζει να ελέγξει κανείς . Γενικά οι μέτριες κυκλοφορίες ψιλο-σπανίζανε σ’αυτό το συγκρότημα.

Πάντως κάτι που θυμάμαι απο αυτό το thread είναι ότι κανένας δεν έχει μπει να πει κακό λόγο για τους Savatage…Απεναντίας τα περισσότερα σχόλια του thread είναι αποθεωτικά για μια γκρουπάρα που πραγματικά τα αξίζει και με το παραπάνω:!:

Τα αδερφακια Oliva το εχουν κανει το θαυμα τους! Μας εχουν δωσει πολλα! Το Sirens εχει αφησει ιστορια… Μακαρι να επανασυνδεθουν !!!

Τι αλμπουμαρα που ειναι το Gutter Ballet ρε π**στη μου… και το ομοτιτλο σονγκ ειναι απαιχτο… για το summer’s rain ειπατε παραπανω οποτε δεν μιλαω για φωνητικα και σολο που σε αφηνουν στηλη αλατος.

εχω το sirens, edge of thorns, gutter ballet και hall of the mountain king. Το τελευταιο ειναι κι αυτο ενα απο τα διαμαντια τους και μετα βαζω το edge of thorns το οποιο ακολουθει το sirens. Πρεπει καποια στιγμη να ακουσω και τα υπολοιπα γαμω…

Stands all alone
Looks in the mirror
And sees what she wanted to be

Safely unknown

To anyone near her
She sees what she wanted to see
And turns to me
And turns to me

And turns to…

Το Hall Of The Mountain King είναι πολύ μπροστά λεμε!

Κι όμως έχει υπάρξει ένας αστείος!

[CENTER]||
||
||
[COLOR=“White”]…[/COLOR]/
/[/CENTER]