Για σαβατζ ειπε ο αστειος ομως.
Αχ, σορι.
Νext purchase: Streets. Then: Wake of Magellan
Δεν συνεχιζω γιατι θα τα γραψω ολα.
Αντε παλι, φτιαχτημα. Turns to me ρεεεεεεε
Ρε παιδια, σε ολους σας φαινεται μαυρο χαλι το Fight for the rock?? Δεν ειναι και απο τα καλυτερα τους αλλα γενικα τρωει πολυ ασχημο θαψιμο.
ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ!!Δε ξέρω άλλα νομίζω ότι δε γίνεται να ακούει κάποιος μεταλ και να μην ακούει Σαβατατζ…Εγώ δυστυχώς τους ανακάλυψα πολύ μα πολύυυυ αργά-στα 22 μου-γιατί πριν τους θεωρούσα μέταλ για γυναίκες(ναι ήμουν ΤΟΣΟ ηλίθια)…Τέσπα κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Έχουν τόσα θεικά αλμπουμ που δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω…Και φυσικά είναι μια από αυτέσ τις μπάντες που σε φέρνουν σε επαφή με τα συναισθημάτα σου.Ακόμα και τα επώδυνα.
Θα πλήρωνα όσο όσο για να τους ξαναδώ λαιβ…
To Wake Of Magellan ανάμεσα στα 5 καλύτερα Α Ν Ε Τ Ο Τ Α Τ Α. Βασικά δεν έχουν μέτριο άλμπουμ. Ακόμα και το Fight For The Rock τρώγεται!
υπερτεραστια μπαντα,τι να λεμε τωρα…Hall of the Mountain King & Gutter Ballet ta αγαπημενα μου σαν συνολο albums,αλλα και τα πιο παλια επισης.Mετα το edge of thorns δεν με εχουν κερδισει τοσο:-s ,αλλα το poets and madmen einai πολυ δυνατο!!(Morphine Child καρα-επος!!!)
δηλαδη δεν σ’αρεσε ντεντ γουιντερ και χαντφουλ και σ’αρεσε το ποετς???
kαπως ετσι!
Μπα, εγώ ανήκω σε εκείνους που απλά διαχωρίζουν τα άλμπουμ των Savatage σε αριστουργήματα και πολύ καλά (και ένα απλά συμπαθητικό, το Fight For The Rock).
Επίσης πιστεύω πως έκαναν καλά που άφησαν έναν τελευταίο δίσκο που ήταν αξιοπρεπέστατος (με κάποιες φοβερές στιγμές) και δεν αναλώθηκαν σε μίμηση των παλιών ιδεών τους. Έτσι πρέπει να τελειώνει ένα συγκρότημα.
Μολις ευχηθηκες να πεθανει ο Jon ε.
Βασικά οι Savatage είναι ένα απο τα συγκροτήματα που σε κάνουν να θυμάσαι γιατί ακούς μουσική altogether…
Πριν κανα μηνα σε σπιτι φιλου ημασταν 4-5 μεταλλαδες μονο (λειπανε τα υπολοιπα scums)
ακουγαμε Grave Digger και μετα βαλαμε και ακουσαμε ολο το Wake Of Magellan το οποιο το
ακουσα πρωτη φορα στη ζωη μου.Τελειο !
Kάνε περισσότερη παρέα μ’ αυτούς τους φίλους
1ο cd που αγορασα ποτε το Gutter Ballet…2o Hall of the mountain king…καπου εκει χαθηκε η αντικειμενικοτητα
Χθες άνοιξα για λίγο τη τιβί, στο κανάλι που έδειχνε τους Ολυμπιακούς, και έπεσα πάνω σε ένα άθλημα γυμναστικής γυναικών, νομίζω ρυθμική γυμναστική ήταν… Έχω την αίσθηση (μπορεί να κάνω και λάθος) πως ήταν η ελληνική ομάδα. Ως μουσική υπόκρουση για το χορευτικό της είχε το Christmas Eve απο το Dead Winter Dead!
Το Of Rage And War ήταν το πρώτο τραγούδι που άκουσα live,στα 14 μου στο ΟΑΚΑ…
Σπουδαία μπάντα.Το when the crowds are gone προκαλέι συγκίνηση σε κάθε άκουσμά του…
Δε μπορω να πω οτι κοβω φλεβα αλλα ειναι πολυ καλοι γι αυτο που παιζουν,αρκετα σοβαροι και μπραβο τους.Α,και το edge of thorns ειναι κομματαρα.
Σπουδαία μπάντα που η μουσική βιομηχανία δεν εκτίμησε. Hall of the mountain king, Gutter ballet, Edge of thorns δεν βγαίνουν πια…
Οι Savatage είναι το κορυφαίο συγκρότημα που έβγαλε ποτέ το μελωδικό Αμερικάνικο(τουλαχιστον) Heavy Metal ΤΕΛΟΣ. Κανονικά θα έπρεπε να είναι στο ίδιο μέγεθος με Maiden, Priest κτλ.Το “When The Crowds Are Gone” η κορυφαία μπαλάντα στην ιστορία της μουσικής και οποιαδήποτε αντίθετη άποψη θα έπρεπε να καταδιώκεται φασιστικά(σοβαρά μιλάω).