Savatage

Είμαι φασίστας γιατί προτιμάω All That I Bleed!

Καλά σε συγχωρώ γιατί είναι από το ίδιο συγκρότημα. Αν πείς όμως από άλλο:lightsabre::lightsabre::lightsabre:(και όπως ξέρεις κανείς δεν μπορεί να πραγματοποιήσει καλύτερα αυτή την απειλή από έναν Darth:lol::lol::lol:)

Βασικά ρε γαμώτο είναι διαστημικό συγκρότημα! Believe και All That I Bleed τρελές, αδυναμίες, το When The Crowds Are Gone το έχω πιο κάτω, δηλαδή μέχρι και το Alone You Breathe, This Isn’t What We Ment τα έχω πιο πάνω απο το Crowds… Dunno why…

Είσαι κακόγουστος, αυτός είναι ο λόγος:lol::lol::lol:. Βασικά όλες οι μπαλάντες τους είναι θεικές αλλά νομίζω ότι η τριάδα των When The Crowds Are Gone, Believe και Alone You Breathe δεν ξεπερνιέται από τίποτα. Αυτό το δεύτερο μισό που είναι η παραλαγή του ίδιου θέματος είναι ανατριχίλα και λέει πολλά για την φιλοσοφία του συγκροτήματος και το πόσα πράγματα σημαίνει γιαυτούς.

Όντως Savatage προσκυνώ. Από τα λίγα συγκροτήματα του power/μελωδικού heavy metal (όπως θέλετε πείτε το) που πραγματικά μου αρέσουν. Το πρώτο που είχα ακούσει ήταν το ‘‘Hall of the mountain king’’, απίστευα δυναμικά riffs! Αγαπημένος δίσκος το ‘‘Gutter ballet’’, όλα τα κομμάτια ένα κι ένα είναι εκεί μέσα. Για να πω την αλήθεια, πάντως, προτιμώ Zach Stevens από Jon Oliva, η φωνή του μου βγάζει μία ‘‘ζεστασιά’’ που δεν τη βρίσκεις εύκολα. Άσε που έβγαλε και αυτός δισκάρες με την μπάντα. ‘‘Edge of thorns’’, ‘‘Dead winter dead’’, ΔΙΣΚΑΡΕΣ (εδικά το δεύτερο). Και βέβαια ο Criss Oliva είναι από τους πιο υποτιμημένους κιθαρίστες όλων των εποχών. Στο ‘‘Edge of thorns’’ λάμπει.

To Dead Winter Dead είναι δισκάρα! Αλλά και το Handful of rain είναι φοβερό! Πολύ μεγάλη μπάντα. Κάτι που με είχε πειράξει είναι μια δήλωση του Oliva ότι προτιμάει να παίζει δε ένα θέατρο στην Αμερική με τους Transciberian Orchestra παρά σε ένα κλαμπάκι με 1000 άτομα στην Ελλάδα, γιατί ρε σε χάλαγε που ερχόσουν κάθε χρόνο και στα ακουμπούσαμε? Άτιμο ποτό και άτιμα λεφτά…

Aπλα προσκυνω στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαντα απ’ ολες τις αποψεις. Ο πρωτος δισκος που ακουσα ηταν το Edge of thorns (ντροπη μου που ξεκινησα αργα αλλα δεν το κρυβω ουτε θα το παιξω ψαγμενος). Μετα στο καπακι αγορασα το streets. Ε μετα, μεσα σε ενα μηνα και κατι ειχα ολη τη δισκογραφια και καποιες συλλεκτικες εκδοσεις που αρχησα να ψαχνω σαν τρελος, ακομα και τωρα… Δεν ξερω τι να γραψω πραγματικα γι αυτην την μπαντα. Οτι και να πω ειναι λιγο και μαλλον δεν χωραει εδω μεσα… Ισως δεν ειμαι και ικανος να πω κατι για αυτους. Το μονο που μπορω να πω ειναι ενα μεγαλο respect σε οσα μας εχουν χαρισει ολα αυτα τα χρονια. Δεν θα ξεχωρισω καλυτερα αλμπουμς. Δεν γινεται αυτο… Θα ευχηθω καποτε να τους ξαναδουμε ολους μαζι (και με τον Zack) σε νεα δουλεια και φυσικα απο τα μερη μας.
Με νοσταλγια θα πω μονο οτι, οι κιθαρα δεν θα ξανακουστει ποτε με τετοιο feeling. Τυχεροι αυτοι που βρησκωνται εκει μαζι με τον Chriss και τον ακουν καθε μερα να τζαμαρει μαζι με τον Randy Roads και ολους τους άλλους…

Έχει ξαναγραφεί, το λέω πάλι:

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως οι πάντες σε αυτό το θρεντ μιλάνε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτό το συγκρότημα…

Μαλλον εμεις ειμαστε οι τυχεροι που τους ακουμε:)

ωωω!!Καταπληκτικοί.
Τα Hall of the Mountain King και Edge of Thorns είναι τα αγαπημένα μου:D
Για να είμαι ειλικρινής, δεν εχω ακουσει και πολλά τραγουδια απο τα τελευταία τους.

Πολύ καλοί, φυσικά μερικά από τα κομμάτια τους είναι κλασσικά. Δεν έχω κάτι να πως εις βάρος τους, εξαιρετικό γκρουπ.

Shaman, θα μπορούσες να απαντησεις νομίζω χωρίς “ευγενικές” εικονες

:lol:

Vic Vega, το ότι θεωρεις σκουπίδι το Power of the Night, δείχνει πόσο άμουσος είσαι.

Και επειδή έχουμε ευαίσθητο νέο mod, τόσο το από πάνω σχόλιο όσο και η εικόνα του κωλοδάχτυλου που πόσταρα, ήταν για πλάκα, σε γουστάρω πολύ σαν μέλος.
να, πάρτε και εμότικονς οι ευαίσθητοι, να δείτε ότι έκανα πλάκα!

:):):):p:p:p:D:D:D

Ναι, οκ προφανώς και ήταν για πλάκα. Αλλά σόρρυ, οι κανόνες είναι κανόνες:)

Savatage…H Μεγαλύτερη μπαντα στον πλανήτη(ενταξει μαζι με maiden…)
Οσα CD Εχουν Βγαλει Αγγιζουν Την Τελειοτητα Με Προσωπικα Αγαπημενα Τa Gutter Bullet K Hall Of The Mountain King

TO METAL ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ SAVATAGE!!!

Αυτο ειναι σιγουρο!

ετσι!!!

ειναι συγκροτηματαρα!!! θα το λεμε και θα το ξαναλεμε

εβαλα χθες να ακουσω το streets
τι δισκαρα!?!?!

και γενικα ποσες δισκαρες εχουν κυκλοφορησει!??!

και βαση την φημη που ακουσα χθες για το αποχαιρετιστηριο τουρ τους

σκεφτομουνα ποσα κομματια θα θελα να ακουσω ζωντανα

και πραγματικα ειναι αμετρητα!!!

WARRIORS!!
WA RRI ORS!!!
WARRIORS
of the world!!

Εύγε signal

Εύγε

Είναι δισκάρα, ο δεύτερος δίσκος που αγόρασα στη ζωή μου.

Power of the Night ρε άπιστοι!

Χαχα, πότε πρόλαβες να ακούσεις γενικά πολλά τραγούδια τους εσύ? :smiley:

Λοιπόν βάζω σε σειρά αξιολόγησης απο τον περισσότερο στον λιγότερο αγαπημένο μου, τους δίσκους των Savatage.

Edge of Thorns
Gutter Bullet
Hall of the Mountain King
Dead Winter Dead
Streets
Dungeons Are Calling
Wake of Maggelan
Poets And Madmen
Sirens

Fight For The Rock

το Handful of Rain δε το συμπεριλαμβάνω, λόγω λίγων ακροάσεων (με εξαίρεση το υπέρτατο Chance φυσικά).

Πείτε και σεις αν θέλετε.