Τώρα θα γίνω κι εγώ λίγο αιρετικός…αλλά να αυτή εκτέλεση μου αρέσει περισσότερο από την κανονική.
Στο μεταξυ εχουν βγαλει ως Bonus Tracks αρκετα ακουστικα που ειναι το ιδιο διαμαντια (μερικα οπως το απο πανω ισως και περισσοτερο) με τα πρωτοτυπα !
Περα απο τα περι διαλυσης Σαβατατζ κλπ, πολυ μεγαλη και σημαντικη προσωπικοτητα ο Πολ και πολυ κριμα που εφυγε. Ο Τζον ειναι σα να εχασε κι αλλον αδερφο πιστευω.
Σιγα την αιρεση! Το Believe εντωμεταξυ ειναι πραγματικα τεραστιο τραγουδι, και σιγουρα θα επρεπε να θεωρειται στα τοπ 5 πιο κλασικα τους τραγουδια, αλλα εμενα δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου προσωπικα. Παντως προτιμω την κανονικη απο την ακουστικη εκτελεση, ειναι για τη φωνη του Oliva το συγκεκριμενο νομιζω
Το θέμα με το believe είναι ότι αντιπροσωπεύει όλο το νόημα της ζωής μέσα σε 5’ 36".
Μεχρι Hall … μετά μια άλλη μπάντα, καλή μεν αλλά …διαφορετική. Πολυ μπαλάντα, πολύ κλάμα, και με τους TSO πολλά φράγκα, που τελωσπάντων τι τα κάνει ο άλλος είναι δικό του θέμα. Μακάρι να σταματήσουν τα “κάλαντα” αν και δεν το βλέπω.
Ενα κομμάτι για την κοκαϊνη. Ποιήτικο, και όπως πρέπει.
Μονο Avatar.
Τεράστιος κιθαρίστας…
Κάπου είδα στο φβ ότι ο Ο’ Νιλ έφυγε από overdose φαρμάκων.
Το διάβασα κι εγώ… γαμώ τα μυαλά τους.
Οι 2 διαφορετικοί τρόποι να γράψεις την είδηση:
Υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων η αιτία θανάτου του Paul O’Neill
Από υπερβολική δόση ναρκωτικών χαπιών έφυγε ο Paul O’ Neil
Και συγκεκριμένα λένε και accidentally. Διάβασα έπαιρνα διάφορα βαριά φάρμακα [μορφίνη, κοδεϊνη, κλπ].
Πρέπει να 'χε πολλά θέματα.
Εδω ο βουνίσος, (ε)παιρνε(ι) χύμα ντρογκια, και δεν αδυνατίζει κιολα, μάλλον απο τα ξύδια… αλλα πρεπει να χει κόψει λιγο τον τελευταιο καιρό φαινεται πιο νηφάλιος. Thorazine έχω πάρει και γώ once, για κρίση. Αλλά αυτοί τα παίρνουν “συνέχεια”. ο Prince πχ, επαιρνε μορφινο-εκδοχα, επειδή σαν ιεχωβας αρνιωταν να κάνει εγχείρηση στα γόνατα και τον πόναγαν… go figure.
Πόσο γαμάει το Power of the Night?
ΜΑΙΤΑΛ ρε.
Γαμάει τόσο ώστε μόλις διάβασα το comment σου απλά το έβαλα να παίζει
Raise the fist of the metal child!
Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια παίζαν κάτι φίλοι σε ένα λαιβάδικο στη Λάρισα και πριν από αυτούς ανοίγαν κάτι πιτσιρίκια. Και κλείσαν το λαιβ τους με το Power of the Night. Εκτός του γεγονότος ότι ήμουν ο μόνος που έκανα σα τρελός, ένιωθα λες και ήταν τα πνευματικά μου παιδιά <3.
Το έχωσα και εγώ γιατί ζήλεψα και κούμπωσα το πρώτο μοναστηριακό μπυράκι άμστελ της βραδιάς 1 ώρα νωρίτερα από ότι έλεγε το πρόγραμμα…
Χαχαχα αξίζει να το ρίξεις λίγο έξω, 40 λεπτά σφηνάκι είναι ο δίσκος!