αν δεν πιάσει αυτό?Υπάρχει εκει πουθενα να αγοράσω νέο??
Ε ναι σίγουρα θα έχει. Αποκλείεται να είναι Sold out!
στην εισοδο θα τα πουλάνε έτσι???
*Σορυ αν γινομαι κουραστικός αλλα είναι πρώτη φορα που παω…και μονο΄ς)
το σετλιστ νομιζω ηταν αυτο
Sting In The Tail
Make It Real
Bad Boys Running Wild
Is There Anybody There
The Zoo
Coast To Coast
We’ll Burn The Sky
The Best Is Yet To Come
Send Me An Angel
Holiday
The Good Die Young
Raised on Rock
Tease Me Please Me
321
Kottak Attack
Blackout
Big City Nights
Encore:
Still Loving You
Wind Of Change
Rock You Like A Hurricane
Παίξαν αρκετά πάντως
Ρε ηταν φανταστικοι, το κοινο ομως ηταν χαλια! Ημουν αρενα σχεδον πισω απ’το καγκελο και ρε σεις ηταν γεματο απο γκομενες που πηγαν για το still loving you και to wind of change μονο, αλλα αυτο το περιμενα! Το κακο ηταν οτι και οι περισσοτεροι αντρες ετσι ηταν! Τι αντρες δηλαδη, αγορια!!!
Κοιτουσα συνεχεια τους πισω μου και γενικα γυρω μου, 2-3 ηξεραν τους στιχους στα κομματια! Δηλαδη ελεος! Εγω τραγουδουσα και ξελαρυγγιαζομουν Make it real not fantasyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy και αυτοι με κοιτουσαν σαν εξωγηινο! Φυσικα νομιζαν οτι οι Over the Rainbow ηταν ελληνες, το ακουσα και αυτο και οτι φυσικα δεν τους αρεσαν!
Ρε σεις το κοινο των Scorpions εχει εκφυλιστει τελειως. Μεσος ορος ηλικιας ηταν τα 35-40, διχως καμια υπερβολη… Κριμα…
Εγω παντως το καταευχαριστηθηκα, ηταν καραγαματη υπερσυναυλιαρα, πωρωθηκα, ψοφησα απο την κουραση, τωρα εχω βραχνιασει απ’το τραγουδι αλλα το γουσταρα, ειδικα μεσα στις εξετασεις!
Οι Scorpions ειναι ΣΥΝΘΕΤΕΣ και ξερουν να γραφουν ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ γι’αυτο τους αγαπω…
Δεν είναι ούτε θέμα ηλικίας ούτε τίποτα. Αν δεν είχαν βγάλει αυτά τα τραγούδια που ανέφερες ναι τότε το κοινό θα ήταν “true” αν μπορώ να το αποκαλέσω έτσι. Με την προβολή όμως που έχουν είναι εντελώς φυσιολογικό εσύ που πας να γουστάρεις για την μπάντα σου να έχεις δίπλα σου την κυρά-Σούλα που έχει το μανάβικο και τον Κλεάνθη που έχει το ανθοπωλείο (εντελώς τυχαία παραδείγματα και τα δύο) να ξέρουν 3 μόνο τραγούδια και να πηγαίνουν γιατί είναι οι Scorpions και μόνο γι’αυτόν τον λόγο.
κι εμενα σαν εξωγηινη με κοιτουσαν στο send me an angel. ξελαρυγγιαστηκα αλλα φυσικα και το φχαριστηθηκα. ευτυχως που δεν εχω μονο εγω αναλογα σχολια για το κοινο. φυσικα πετυχα και οικογενειακες καταστασεις. ρισπεκτ στην γυναικα μπροστα μ που σε καποια φαση εκραξε κατι τυπους που εσπρωχναν και πατουσαν γιατι τους γκ… να κανουν πιτ στο is there anybody there
ποσο κοσμο ειχε?
Σετλιστ απο Over The Rainbow εχουμε;;;
Μερικα βίντεο:
Αν θέλετε πείτε μου να ανεβάσω κι άλλα.
Tarot Woman
Kill The King
All night long
Eyes of the world
Since you been gone
I surrender
Stargazer
Long live rock n roll
Ισως ξεχναω καποιο και η σειρα ειναι τελειως random
Πριν το Stargazer ειχε και ενα μικρο drum solo
Toσο λιγο;;; Βγαινει μια ωρα ή μπα;;;
Απο τα μετα Dio θα ηθελα το Ariel, αλλα δε γαμεις.
Και γαμω θα ειναι παντως!!!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ…
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΗΝΙΤΙΚΗ…
Καλά ο James Kottak τα γαμ…ε !!
Φωνάρα ο Klaus…
Παντως το βιντεακι που προβαλαν οταν εκανε drum solo ηταν τοσο τραγικο που με πηραν τα γελια
Ειδικα εκει που εδειχνε για το Pure Instinct
Btw η οθονη πισω απο τα Drums ηταν αθλια και δεν υπηρχαν οθονες ουτε στα πλαινα της σκηνης
Οντως ο klaus ο ατιμος εχει ακομα φωναρα
αμαν, εχω φτιαχτεί με τα set list και των Scorpions και των Over the rainbow… Αύριο μετά τη δουλειά, καρφί για πάτρα.
Φαντάζομαι θα πουλάνε εισιτρια έξω απο το στάδιο…
Κανείς Πατρινός ξέρει ποιά έξοδο παίρνουμε για το στάδιο?
report ρεεεεε…
Καλα να(θα) περασεις
Αρεσαν σε κανεναν αλλον χθες οι Cyanide η μονο εμενα μου φανηκαν γαματοι??
up up up. τσιμπησα και φοτο μαζι τους. πολυ καλοι ηταν.
+street of dreams και man on the silver mountain…