Scorpions live at 19/7/2006

Στα τάβλι σίγουρα[/quote]

Ξέρει τάβλι ο Norum? Να τον πάρουμε στο πρωτάθλημα της Πυροσβεστικής!!![/quote]

Ο norum είναι θεός της κιθάρας… Στο τάβλι διακρίνεται ο άλλος… Άσε που είναι και καλός πυροσβέστης… Κάνει σχέση με όποια έχει περάσει όλο το Hollywood…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
Καλός είναι αλλά όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο Zakk wylde γίνεται…
Μαλακία να μιμείσαι… Και δεν το χρειάζεται κιόλας…

O Zakk μιμείται το Norum… Υπάρχει διαφορά κλάσης

Αμα κλάσεις και τ’ανάψεις σιγουρα θα γινει μπομπα !!! και θα χρειαστει ο πυροσβεστης … :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλά, εσύ το γάμησες…
Εγώ ξέρω ότι στον καινούργιο δίσκο ο Norum θα έχει και μούσια για να μοιάζει με τον Zakkαρο!!! Παρεπιπτόντος αν έχεις γρήγορη σύνδεση κατέβασε το καινούργιο BLS. Το “ρίξανε” πριν βγει και αυτό.

Καλά, εσύ το γάμησες…
Εγώ ξέρω ότι στον καινούργιο δίσκο ο Norum θα έχει και μούσια για να μοιάζει με τον Zakkαρο!!! Παρεπιπτόντος αν έχεις γρήγορη σύνδεση κατέβασε το καινούργιο BLS. Το “ρίξανε” πριν βγει και αυτό.[/quote]

Πέρα από την πλάκα ο Norum δεν είναι ταγμένος σε κανένα στύλ… Είναι ο Norum… Αν ακούσεις όλα τα προσωπικά του θα καταλάβεις τι εννοώ… Όσο για τον Zakkαρο, όπως το είπες… Φοβερός ρυθμικός κιθαρίστας…

Φωνάξτε τον Sambora…

Mωρή λάμια σε βλέπω τόση ώρα και δεν μιλάς και τρελαίνομαι…

Ειχα να μπω πολυ καιρο εδω μεσα ρε και απλως προσπαθω να καταλαβω τι παιζεται αυτην την εποχη ωστε να εγκλιματιστω και κατοπιν να εγκληματισω … :wink:

Τα έχω ακούσει και μόνο τα δύο πρώτα μου άρεσαν πολύ.
Μετά δεν μου λένε τίποτα…

[quote=“jackie_chan”]

Τα έχω ακούσει και μόνο τα δύο πρώτα μου άρεσαν πολύ.
Μετά δεν μου λένε τίποτα…[/quote]

Aν εξαιρέσεις το προτελευταίο όλα τ’ άλλα έχουν κάτι να πουν… Φανταστικό cd το Words away στο οποίο τραγουδάει ο γίγαντας ο Kelly Keeling, παίζει μπάσο ο Peter Baltes των Accept και ντραμς ο Simon Right των AC/DC… Απλά το Face the truth είναι αξεπέραστο… Ίσως καλύτερο από κάθε Europe (πλην Wings of tomorrow φυσικά)… Kαι ένα από καλύτερα στα οποία έχει συμμετάσχει ο Hughes… To Τotal control όντως εξαιρετικό, αλλά όταν φέυγεις από τους Europe επειδή έγιναν aor, δεν βγάζεις aor… Άσε που έχει κάνει αισχρή αντιγραφη στο The final countdown…

αφήστε μωρέ τον Richie στην ησυχία του…παιδιά ξεφύγατε off topic ω ρε!!!

Blackie πρώτα απ’όλα λυπάμαι αν φάνηκα επιθετική. Δε μπαίνω στο site ούτε για να κράζω ούτε για να τσακώνομαι. Το βρίσω χαζό εξάλλου να “ανεβάζω τους τόνους” ή να παρεξηγούμαι με άτομα τα οποία δε γνωρίζω προσωπικά αλλά μιλάμε και ανταλλάσουμε απόψεις μέσω διαδυκτίου. Υποστηρίζω το ότι όλοι πρέπει να σέβονται την κάθε μπάντα και να εκφέρουν τη γνώμη τους για αυτή χωρίς να προσβάλλουν τους καλλιτέχνες και τους οπαδούς, γενικότερα. Φυσικά δε σου πα εγώ να περάσεις ντε και καλά καλύτερα με τους Scorps, καθένας έχει άλλες απαιτήσεις. Δε σου κρήβω άλλωστε΄ότι από την φετινή συναυλία τους στην Αθήνα (γιατί Θεσ/κη ήταν απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ) δεν έφυγα “γεμάτη”…Αλλά βέβαια μου άρεσαν χίλιες φορές περισσότερο από Snake. Όσο για το αν κάνεις συγκρίσεις με τον Meine πιστεύω φαίνεται με σχόλια του στυλ “οι Whitesnake ήταν σούπερ…/η φωνή του Meine είναι ότι πρέπει για νανούρισμα…” και πάλι γνώμη σου! Απλά μη μου λες πως ότι γράφεις το παρερμηνεύω και πως βλέπω φαντάσματα γιατί πραγματικά δε νομίζω ότι λέω (κόσμια) αρλούμπες… Και όλα αυτά δε θα τα κρίνουμε βέβαια εσύ και γω αλλά και οι υπόλοιποι αναγνώστες. Εξάλλου πιστεύω ότι είμαι απόλυτα σαφής σε αυτά που λέω και λυπάμαι αν εσύ ειδικά δεν τα καταλαβαίνεις. Και γω με Scorpions, Queen, P.Floyd, Alice Cooper και Bon Jovi μεγάλωσα στην κυριολεξία, μιας και άκουγα από μωρό λόγω οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος… που άκουγαν αυτά τα γκρουπς, ενώ στα 5 μου διάλεγα μόνη μου κομμάτια Scorpions και Queen να παίζουν στα τότε juke box που υπήρχαν σε ορισμένα καφέ… Απ’ότι αντιλαμβάνεσαι δεν είμαι καμιά καινούρια στο χώρο… Και όσο για τα post μου δεν περιορίζομαι να γράφω μόνο σε topics για Scorpions/Snake και απ?ότι μπορείς να δεις και μόνος σου μόνο 2 φορές απτις 11 έχω μιλήσει σε σένα ειδικά… Και κάνεις ένα τεράστιο λάθος!: Εγώ κατάλαβα τι είδους κομμάτια γουστάρεις τελικά… Μάλλον εσύ αντιμετωπίζεις μία δυσκολία στο να κρίνεις αντικειμενικά.Μια φιλική συμβουλή:Τσέκαρε κομμάτια όπως τα ?Coming home?, ?dynamite?, blackout?, ?cant get enough?, ?another piece of meet?, virgin killer?, ?alien nation? κτλ, κτλ? Αν μετά από αυτά θες να πιστεύεις και πάλι πως οι Snake παίζουν σκληρότερα Its ok for you, δε κάνουμε εδώ διαγωνισμό «σκληράδας» ούτε τραβάω κανα ζόρι εγώ…Εγώ απλά εκφέρω τη γνώμη μου και όπως σου πα δε μπήκα για να τσακώνομαι, είναι το τελευταίο πράγμα που χω διάθεση να κάνω όταν μπαίνω ίντερνετ! Πραγματικά δε θέλω να μπω στη διαδικασία του να προσπαθώ να σου αποδείξω ότι αναφέρομαι επακριβώς σε αυτά που λες και δεν τα χω παρερμηνεύσει κτλ.Ελπίζω απλά να είμαι η μόνη που-κατά τη γνώμη σου- ??δεν κατάλαβα?? τα όσα είπες? Και μην πιάνεσαι από «λέξεις». Τη συναυλία του 2005 την έφερα ως παράδειγμα και δε στήριξα μόνο σε αυτή τα όσα είπα. Απλά την είχα σαν «κέντρο βάρους» λόγω του ότι ήταν η καλύτερη Scorpions που είχα δει εγώ προσωπικά. αλλά μάλλον υπάρχει και άλλος ένας που δεν καταλαβαίνει τα όσα υπόνονται εδώ?
Ειλικρινά και απολύτως Φιλικά.

Είχα και γω να μπω αρκετές μέρες οπότε ίσως πάω και λίγο πίσω :stuck_out_tongue:
Οι Scorpions είχαν πραγματικά τρομερό promotion πέρυσι. Δε θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό που έγινε το 2005 όσον αφορά το promotion. Όσο για τους Sabbath έγινε χαμός καθώς ο τύπος άρχισε να γράφει γιαυτό το πραγματικά μεγάλο γεγονός!Ποιος πίστευε ότι θα βλεπε Sabbath στην Ελλάδα και ειδικά το 2005!!! Και μόνο που διέρευσε φυσικό ήταν να γίνει χαμός και να το μάθουν όλοι…

Το 2003 ήμουν Λυκαβηττό στους Snake,οι οποίοι έπαιξαν τρομερά. Sold out όμως δεν ήταν. Οι Scorps ήταν sold out και Λυκαβηττό και είχα μάλιστα και φίλους που έμειναν έξω γιατί δεν πήραν έγκαιρα εισιτήριο, όπως έγινε και το 2005…

Γενικά δεν πιστεύω ότι οι Scorps είναι πιο δημοφιλείς στην Ελλάδα από τους Whitesnake λόγω promotion. Η Βανδή έχει πολύ καλύτερο promotion από τους Scorps αλλά ότι και να παίζουν στο ράδιο και την tv, όσο και να με βάζουν να την ακούω δεν πρόκειται να πάω σε συναυλία της ούτε να αγοράσω δίσκο της γιατί πολύ απλά δε μ’αρέσει!.. Έτσι πιστεύω πως αν κάτι δεν αρέσει στον κόσμο απλά δεν πουλάει και ας υπάρχει το καλύτερο Promotion… Έχω και μια φίλη η οποία ακούει ελληνικά περισσότερο. Μια φορά της έγραφα μπαλάντες ξένες ροκ και μέταλ. Τις έβαζα πρώτα να τις ακούσει και να μου πει αν τις θέλει. Το “soldier of fortune” το απέριψε γιατί δεν της άρεσε η φωνή/χροιά του Coverdale(ο οποίος προσωπικά πιστεύω ότι το νιώθει πολύ το κομμάτι. Aυτή tη μπαλάντα τη θεωρώ υπέροχη). Αντίθετα ξετρελάθηκε με το “Foverer” των Stratovarius. Scorpions της άρεσαν πάντα.

…diabazw ayta pu les agaphte cozy k den katalabainw pu to pas???Oi Sabbath den eixan perysi kalo promotion???Ela twra…mhn trela8ume???#exnas tis anakoinwseis ths didi k tis efhmerides pu eixan kalesei na mas deixnun me fwto apo ures k synexomena ar8ra anafores stis efhmerides gia to kamarini tu Ozzy ta paixnidia tu giu tu k alles tetoies saxlamares?Twra an h didi baraei tis times twn eisithriwn k tsigkuneyetai na typwsei afises,ayto einai dikh ths politikh alla ta idia eixe kanei k to 2004 me tus Scorps k xwris ka8olu promotion 3epulhsan SE 2 EBDOMADES…oso gia kapoies alles anakribies pu les typu 7000,to 2001…mallon 3exases oti htan 12.000 k eixan ginei sold out ta eis ths arenas
…epishs to na mas les oti ta telh iuliu einai kalh hmeromhnia gia synaylia,e ti na pw…edw ‘egrapses’…mallon 3exnas oti o kosmos hdh exei skasei arketa na paei se synaylies k ayth thn epoxh isws k na einai kapws 'xortasmenos’synayliaka k polloi einai hdh se diakopes k mu genietai h aporia,afu einai tote h kalh hmeromhnia…giati den kanei kanenas allos toso arga synaylies???Se ligo 8a mas peis oti h Deytera k h Tetarth einai poly kales meres na organwsei kapoios synaylia k gi’ayto eixan toso kosmo oi Scorps…k kati allo…gia tis anamnhseis peri Merulas k Annulas,8a elega oti to idio isxyei k me tus Maiden k tus Sabbath…k den katalabainw giati se peira3e toso pu oi Scorps tus perasan olus…den einai kako na dexomaste ta pragmata ws exun…

Φίλε Six String Sting:

1. Για διάβασε τι λέει η παρένθεση…

2. Μα είπα εγώ πως με ενόχλησε το ότι τους πέρασαν όλους; Είπαμε…μαγκιά τους! Και δε νομίζω να μη δέχτηκα τα πράγματα ως έχουν, απλώς προσπάθησα να τα εξηγήσω!!! Τόσο κακό είναι πια;;

3. Αποκλείεται το 2001 να είχε 12.000 κόσμο. Δεν θυμάμαι αν η αρένα ήταν γεμάτη, πάντως είμαι σίγουρος πως οι εξέδρες ήταν άδειες στο μεγαλύτερο κομμάτι τους. Και απ’ότι θυμάμαι στην κριτική του Hammer τότε αυτό το νούμεο έγραφε.

4. Ναι, τα τέλη Ιουλίου είναι ιδανική ημερομηνία για συναυλίες. Τουλάχιστον αυτό μου λένε οι όσες εμπειρίες έχω! Το αν δεν έρχονται όλοι εκεί εξαρτάται και από το πρόγραμμα των συγκροτημάτων και όχι από το πότε θέλει ο διοργανωτής!

5. Οι Sabbath δεν είχαν διαφήμιση, ούτε στην τηλεόραση, ούτε στις αθλητικές εφημερίδες (γιατί καλώς ή κακώς ό,τι και αν έγινε στις πολιτικές-που επιμένω πως δε γράφτηκαν τόσο πολλά-πόσοι από 14-22 ετών αγοράζουν πολιτικές εφημερίδες; ), ούτε (το βασικότερο) στο δρόμο. Το promotion δεν ήταν μηδενικό, ήταν όμως σαφώς κατώτερο από τους Scorpions.

Ερώτηση:
Σε τι ακριβώς τους πέρασαν όλους οι Scorpions? Στο άλμα επί κοντώ?
Λίγο έλεος δηλαδή. :?

Φίλε Six String Sting

Α. Λατρεύω το ύφος σου ! Το site και το forum μας παίζει να το πρωτοδιάβασες προχθές, αλλά ήδη έχεις αρχίσει και επιτίθεσαι σε άλλα άτομα, που ούτε ξέρεις τι ακούν, ούτε τι ξέρουν. Καλή αρχή κάναμε…

Β. Το 2001 ήμουν και εγώ εκεί και 12.000 άτομα δεν είχε, ακόμα και αν μας είχε ευλογήσει ο Χριστός για να πολλαπλασιαστούμε σαν τα ψάρια (ελπίζω να θυμάστε το γνωστό τρυκ από τον γάμο). 7.000-8.000 μου φαίνεται ως καλός αριθμός, ρεαλιστικός.

Γ. Οι scorps γέμισαν τα στάδια για όλους τους λόγους που ανέφερε ο Cozy. Οι sabbath δεν ήταν sold-out (παρά τα αντιθέτως λεγόμενα) και η διαφήμιση δεν ήταν σε καμμία περίπτωση ανάλογης έκτασης και δυναμικής. Αν δεν είσαι Αθηναίος είναι λογικό να μην το ξέρεις, αλλά αν είσαι νομίζω ότι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές.

Η συναυλία στο Λυκαβηττό των Scorps ήταν sold out και το ξέρω 100% από πρώτο χέρι, λόγω του επαγγέλματός μου. Οπότε δε χρειάστηκε να κοιτάξω και άλλα μουσικά έντυπα για να το εξακριβώσω… Είναι από τα μόνα πράγματα που μπορώ να σας διαβεβαιώσω όλους 1000%. Οπότε δε χρειάζεται να μιλάμε άλλο για αυτό.

montecristo, δε νομίζω ότι κανείς μπήκε εδώ μέσα με επιθετική διάθεση. Τώρα αν σας ενοχλεί να ακούτε τη γνώμη του άλλου είναι άλλο θέμα. Δε μπορούμε να συμφωνούμε όλοι. Αλλά τουλάχιστον να μην υπόνονται ανακρίβιες. Γενικά πάντως, πέρα από το επιθετικό όπως εσείς το εκλάβατε ύφος του Six String Sting, εγώ συμφωνώ με τα όσα ανέφερε.

[quote=“montecristo”]

Φίλε Six String Sting

Α. Λατρεύω το ύφος σου ! Το site και το forum μας παίζει να το πρωτοδιάβασες προχθές, αλλά ήδη έχεις αρχίσει και επιτίθεσαι σε άλλα άτομα, που ούτε ξέρεις τι ακούν, ούτε τι ξέρουν. Καλή αρχή κάναμε…

Β. Το 2001 ήμουν και εγώ εκεί και 12.000 άτομα δεν είχε, ακόμα και αν μας είχε ευλογήσει ο Χριστός για να πολλαπλασιαστούμε σαν τα ψάρια (ελπίζω να θυμάστε το γνωστό τρυκ από τον γάμο). 7.000-8.000 μου φαίνεται ως καλός αριθμός, ρεαλιστικός.

Γ. Οι scorps γέμισαν τα στάδια για όλους τους λόγους που ανέφερε ο Cozy. Οι sabbath δεν ήταν sold-out (παρά τα αντιθέτως λεγόμενα) και η διαφήμιση δεν ήταν σε καμμία περίπτωση ανάλογης έκτασης και δυναμικής. Αν δεν είσαι Αθηναίος είναι λογικό να μην το ξέρεις, αλλά αν είσαι νομίζω ότι ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές.[/quote]

k an prwtodiabasa to forum shmera???ti diafora exei?Allazei kati mhpws?

Φίλε Six String Sting:

1. Για διάβασε τι λέει η παρένθεση…

2. Μα είπα εγώ πως με ενόχλησε το ότι τους πέρασαν όλους; Είπαμε…μαγκιά τους! Και δε νομίζω να μη δέχτηκα τα πράγματα ως έχουν, απλώς προσπάθησα να τα εξηγήσω!!! Τόσο κακό είναι πια;;

3. Αποκλείεται το 2001 να είχε 12.000 κόσμο. Δεν θυμάμαι αν η αρένα ήταν γεμάτη, πάντως είμαι σίγουρος πως οι εξέδρες ήταν άδειες στο μεγαλύτερο κομμάτι τους. Και απ’ότι θυμάμαι στην κριτική του Hammer τότε αυτό το νούμεο έγραφε.

4. Ναι, τα τέλη Ιουλίου είναι ιδανική ημερομηνία για συναυλίες. Τουλάχιστον αυτό μου λένε οι όσες εμπειρίες έχω! Το αν δεν έρχονται όλοι εκεί εξαρτάται και από το πρόγραμμα των συγκροτημάτων και όχι από το πότε θέλει ο διοργανωτής!

5. Οι Sabbath δεν είχαν διαφήμιση, ούτε στην τηλεόραση, ούτε στις αθλητικές εφημερίδες (γιατί καλώς ή κακώς ό,τι και αν έγινε στις πολιτικές-που επιμένω πως δε γράφτηκαν τόσο πολλά-πόσοι από 14-22 ετών αγοράζουν πολιτικές εφημερίδες; ), ούτε (το βασικότερο) στο δρόμο. Το promotion δεν ήταν μηδενικό, ήταν όμως σαφώς κατώτερο από τους Scorpions.[/quote]

File Cozy,epeidh den nomizw oti xreiazomai na milaw mazi su mesw endiameswn,den nomizw na ais8an8hkes kapoiu eidus epi8esh??Kubeda ginetai nomizw…tespa…loipon mias k anaferes to sygkekrimeno periodiko,to opoio eixa kopsei apo to’93 pu egrafe ena swro malakies gia thn synaylia ths N.Smyrnhs…to’xa parei apo periergeia k 3ekinuse kapws etsi"poios 8a fadazotan oti en eth 2001 oi Scorps 8a eixan 12000 kosmo’,alla ektos aytu den fagazesai ti eixame trabh3ei na brume eis gia arena gia kapoius filus pu hr8an teleytaia stigmh k den eixe,opote epistrateythke to fan club tus gia na ginei kati…
Ta eisithria twn Sabbath k oi afises ktl ktl k oi diafhmiseis se periodika k anafores stis eidhseis ktl ktl eixan 3ekinhsei apo Februario an 8ymasai kala k den nomizw oti to koino twn Sabbath einai atoma 14-22…giati tus adikeis…ayto to mhdeniko promotion egw den to dexomai…alla arxizei k 3efeygei h kubeda k den exei sxesh sthn telikh to pws sprwxnei h ka8e etairia thn synaylia ths…sthn telikh makari h cultural action na ferei tu xronu k tus Sabbath k opoiondhpote allo na bazei logikes times,na kanei tis synaylies sthn polh k na kanei k kalo promotion…ekei den einai h usia sthn telikh?

Kai tote eixe ginei en meso exetaseon klp klp eixe ginei 30/5/04 thimamai sigekrimena oti tin epomeni mera edina mathimatika k kodeva na meino kiolas lolol…k sto enniaio edinan nomizo ekthesi…ara apo apopsi imerominias to 2004 kathe allo para filiki itan…afto oson afora tis sostes k mi imerominies gia live k eine fisika gnosto se olous oti meta tis 10 iouliou o kosmos arxizei k fevgei…anyway…
oi gnomes eine gnomes k o kathenas exei tin diki tou…

OK, ενταξει, οι συναυλιες των Scorpions ειναι παντα sold out και ειναι το πιο γαμιστερο συγκροτημα. Αυτο θελετε ν’ακουσετε? Αν οχι τοτε προσπαθηστε να συνειδητοποιησετε δυο-τρια πραγματακια:

1. Ο Cozy και ο Montecristo, τους οποιους ουτε καν γνωριζω (προς αποφυγην παρεξηγησεων) δεν εχουν καμια διαθεση ν’απαξιωσουν το αγαπημενο σας συγκροτημα. Ο Cozy εχω την εντυπωση οτι ειναι και οπαδος τους. Αυτο που με τοσο ωραια και απλα Ελληνικα προσπαθουν να σας πουν, ειναι το εξης: Το promotion για τους Scorpions ηταν εξαιρετικο, ισως το καλυτερο στην συναυλιακη ιστορια της Ελλαδας. Διαφημιση γινοταν συνεχως σε εφημεριδες, Τηλεοραση κ.ο.κ. Αντιθετως για την συναυλια των Sabbath, ναι μεν το promotion ηταν απο υποφερτο εως καλο, αλλα δεν συγκρινεται μ’αυτο για την συναυλια των Scorpions. Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο. Απλα μαθηματικα. Καλο προμοσιον + ευρυ κοινο + βολικη ημερομηνια (μακρια απο εξεταστικες) = πολλα εισητηρια.
  2. Μιλατε απαξιωτικα για ατομα που δεν γνωριζετε. Απο την αλλη αναφερεστε σε πληροφοριες που εχετε κλπ. Ειναι ομως τοσο απιθανο τα παιδια αυτα να εχουν γνωση του αντικειμενου, ειδικα απο την στιγμη που ειναι συντακτες του μεγαλυτερου ισως ελληνικου ροκ site? Και δεν μ’αρεσει να υπερασπιζομαι τους αλλους ρε γαμωτο αλλα η συμπεριφορα σας δεν ειναι η πρεπουσα. Και ναι, εχει σημασια το ποσο καιρο διαβαζεις το φορουμ γιατι καταλαβαινεις το ποιον του συνομιλητη σου.
  3. Στα εφηβικα παρτυ ειναι σαφως πιο λογικο να βαζει καποιος ερωτικες μπαλαντουλες των Scorpions τυπου Still loving you, παρα δυνατα χαρντ ροκ τραγουδια με πολιτικοποιημενο στιχο τυπου War Pigs (Επομενως μαλλον δεν ισχυουν αυτα που ειπε ο φιλος Six_String_Sting). ΟΥΤΕ αυτο ειναι απαξιωτικο για τους Scorpions, γραφουν ερωτικα τραγουδια, δεν ειναι κακο, ουτε θελουμε να τους κανουμε ντα. Ειναι λογικο να μας φερνουν αναμνησεις απο παιδικη ηλικια, και σε μενα το κανουν. ΕΙΝΑΙ ενας λογος να παει στην συναυλια καποιος που δεν ακουει πλεον ροκ. Αναμνησεις…

Και στην τελικη αν σας αρεσει εσας αυτο το συγκροτημα, δεν πανε να λενε οι αλλοι οτι θελουν? Ουτε θα αλλαξει την αποψη καποιου το αν ειχαν 12 ή 8 χιλιαδες εισητηρια το 2001, ουτε το αν προωθουνται καλα οι συναυλιες τους ή οχι. Εδω και τοσες σελιδες ανακυκλωνεται η κουβεντα με τον καθενα να στηριζει τις θεσεις του επικαλουμενος πηγες και στοιχεια. Καλο κουραγιο…