Scorpions live at 19/7/2006

Φίλε led zeppelin κατάλαβες 100% τι θέλω να πω. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.

Σορρυ κιολας φιλε που πηρα την πρωτοβουλια να μιλησω εκ μερους σας, αλλα δεν γινοταν αλλιως. Μαλλον επρεπε να εκφερει αποψη κι ενας τριτος, πιο αντικειμενικος για να καταλαβουν τα παιδια τι εννοειτε.

led_zeppelin, εσύ την Αννούλα την ήξερες? Εσύ montecristo?

Τελικά, πολύ porca η Αννούλα!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

(Συγγνώμη προς όλες τις Άννες, που κάποτε υπήρξαν Αννούλες, αλλά η cozy_ατάκα έγραψε!!!)

Α την τσουλα, και μου λεγε οτι ειμαι ο πρωτος της.

+1…

otan paei kapoios na diafwnhsei kai na ekferei kapoia epixeirhmata tote ginetai epithetikos,anedhs kai kakoproairetos…alitheia,tetoia eikona dinw ki egw kai 2-3 atoma pou symfwnw mazi tous? o,ti theloume na peite oti oi scorps einai gamw ta group?? to zhtoumeno einai na yparxei swsth krish…
alitheia,o cozy apo to hammer perimene na mathei poso kosmo eixan ston sef oi scorps to 2001?ki epeidh to rocking.gr einai ena megalo site ti paei na pei?kai to hammer einai to megalytero ellhniko periodiko alla ysterei sovarothtas…

1. Εσυ διαφωνεις κοσμια και οπως πιθανον εχεις αντιληφθει, κανενας δεν σε απεκαλεσε αναιδη κλπ. Αν ομως αποδωσεις κι εσυ χαρακτηρισμους σε ατομα που δεν γνωριζεις, θα γινει κι αυτο.
  2. Συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχει σωστη κριση. Σ’αυτο ομως θα πρεπει να συμβαλλετε κι εσεις που δειχνετε να φορατε γυαλια Scorpions και δεν κρινετε καποια πραγματα αντικειμενικα. ΟΚ, λιγοι μπορουν να ειναι αντικειμενικοι οταν μιλουν για κατι αγαπημενο τους, αλλα να το παραδεχομαστε ρε παιδια. Το οτι ειστε μελη του φαν κλαμπ των Scorpions εσεις οι 3-4 δεν σημαινει οτι εξαιρειστε απο τον κανονα.
  3. Το Hammer ειναι δημοφιλες και πουλαει πολλα φυλα. Δεν το καθιστουν αυτες οι παραμετροι μεγαλο ομως. Μεγαλο σημαινει εγκυρο, εγκαιρο, αντικειμενικο (στα πλαισια του δυνατου) κλπ. Το rocking ειναι, αν οχι το μεγαλυτερο, ενα απο τα μεγαλυτερα ελληνικα sites γιατι πληροι αυτες τις προϋποθεσεις.

παιδια η Αννουλα εχει παρεξηγηθει! μιλατε συνεχεια για αυτην κ για τον κολο της που χουφτωσαν τοσοι ανθρωποι στην συναυλια! σας παρακαλει να σταματησετε γιατι ειναι πλεον κοριτσι της παντρειας κ ψαχνει αντρα να αποκατασταθει! προσπαθει να δειξει οτι ειναι ενα καλο κοριτσι απο σπιτι νοικοκυρα κ εσεις της κανετε χαλαστρα! πως θα παντρευτει “χαλασμενη”?

ευχαριστω για την κατανοηση.

den nomizw na apodothike kapoios prosvlhtikos xarakthrismos…eksalou otan mpainei enas se ena forum ypotithetai prepei na yparxei kai kapoio kalwsorisma…

Rudolf, συγγνώμη, αλλά μόνο εσύ βλέπεις έτσι τα πράγματα. Σε αποκάλεσε κανείς με αυτόν τον τρόπο;
Όλοι κατάλαβαν το ύφος του post μου, και μάλιστα πολλοί συμφώνησαν με ήρεμο και χαλαρό τρόπο, προσπάθησα να εξηγήσω όσο πιο απλά μπορούσα πως δεν έχω καμία εμπάθεια με τους Scorpions-εγώ ο δύστυχος απλά τη γνώμη μου πήγα να πω και μάλιστα παρεδέχθηκα πως αυτά που έγραψα ΔΕΝ ισχύουν ΜΟΝΟ για τους Scorpions, κάναμε πλάκα μεταξύ μας με την Αννούλα, και εσύ επιμένεις να βλέπεις πως όλοι μας συνομωτούμε ενάντια σας και των Scorpions, τη στιγμή που καλά καλά δε γνωριζόμαστε μεταξύ! Πίστευα πως το θέμα τελείωσε ωραία και καλά και εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις πως είμαστε τίποτα αγροίκοι που την πέφτουμε σε όποιον λέει κάτι αντίθετο! Διάβασε τι σου λέει και ο Led_Zeppelin!
Μάλλον εμείς δε μπορούμε να διαφωνήσουμε νομίζω!
Λέμε ότι η συναυλία στο ΣΕΦ δεν είχε 12.000 και μου απαντάτε πως στο Λυκαβηττό ήταν sold-out…ε, τι να πω; Είπε κανείς όχι;
Όσο για το Hammer εγώ απλά είπα πως ήμουν μέσα και έκανα την εκτίμησή μου η οποία συμπίπτει με αυτή του Hammer!Δεν είπα πως περίμενα από αυτό να μάθω πόσο κόσμο είχε! Και επειδή με έφαγε η περιέργεια κοίταξα ξανά το άρθρο του Χρήστου Κισσατζεκιάν το οποίο τελικά αναφέρεται σε 8.500!
Tι άλλο πρέπει να κάνουμε πια;
Μετά λέω πως πιστεύω ότι ο Herman δεν είναι καλός drummer και πιστεύετε πως πάλι έχω πρόβλημα και δε μπορώ να λέω κάτι τέτοιο αφού ο Herman: Έχει καλή χημεία, έγραφε καλά τραγούδια, έγραφε στίχους, οι Scorpions δε χρειάζονται φοβερό drummer κτλ…Έχω άδικο που νευριάζω; Άλλα λέμε και άλλα καταλαβαίνετε.
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Led Zeppelin

1. Καλό είναι να ακούς και κάποιους που είναι μέσα στα πράγματα και γνωρίζουν για το αν 1 συναυλία είναι sold out ή όχι. Αν δεν σου αρέσει να ακούς την αλήθεια δεν υπάρχει λόγος και να το κουράζουμε! Καλώς ή κακώς αυτά τα πράγματα τα ξέρω από πρώτο χέρι, λόγω-επαναλαμβάνω-επαγγέλματος. Και λόγω επαγγέλματος, σου λέω ότι διαφήμιση στους Sabbath έγινε! Μην περιορίζεσαι στο να διαβάζεις μόνο κανα μέταλ περιοδικό ή site και θα το δεις και μόνος σου!
    Απλά η Action, και μαγκιά της, ίσως έκανε το κάτι παραπάνω με διαφημίσεις του Milko κτλ. Και δε θυμάμαι κανένας από μας να είπε ότι οι Scorps είναι το πιο «γαμιστερό συγκρότημα» όπως λες, άσχετα με το τι πιστεύει ο καθένας μας για αυτούς. Καθένας έχει τα γούστα του, αλλά να μην υπόνονται και ανακρίβειες.

2. Κοίτα, εγώ όταν μιλάω με κάποιον δεν με ενδιαφέρει αν είναι συντάκτης ή όχι. Έχω δει συντάκτες πιτσιρικάδες που γράφουν χωρίς καν να πληρώνονται, έτσι απλά γιατί γουστάρουν και μπράβο τους! Και αυτό εννοείτε δεν πάει στον Cozy ο οποίος αν έχω καταλάβει καλά είναι και συντάκτης του Rocking.gr, το καταλαβαίνετε όλοι ότι δεν έχω τίποτα μαζί του, θέλω να πιστεύω πως ούτε εκείνος έχει κάτι μαζί μου, και δεν έχουμε κιόλας «λογομαχήσει» αυτό το λίγο διάστημα που γράφω στο φόρουμ. Μιλάω εντελώς γενικά, απλά για να σου δείξω ότι το αν είναι συντάκτης κάποιος δεν έχει καμία σημασία. Και μια ερώτηση:Δεν έχεις διαφωνήσει ποτέ με κριτικές ή απόψεις του μεγαλύτερου ελληνικού περιοδικού «Metal Hammer» ?? Ε, και στην τελική εδώ μιλάνε τα νούμερα, όσο έγκυρο και να σου φαίνεται ένα περιοδικό που πχ πουλάει 200 φύλλα το μήνα, μεγάλο δεν μπορείς να το πεις! Άσε που δεν έχω δει κανέναν να μιλάει απαξιωτικά για κάποιον άλλον στο φόρουμ… Εκτός αν η «απαξίωση» για σενα είναι συνώνυμη με το «αντίθετη άποψη».

3. Εσύ από Scorpions μάλλον θα έχεις ακούσει τα ερωτικά τραγούδια περισσότερο. Δεν είναι κακό, πολλοί αυτά γνωρίζουν! Και μιας και μιλάς για το «war pigs? καλό είναι όμως να προσέξεις τους στίχους σε κομμάτια όπως τα Ship Of Fools, China White, Crossfire, Crying Days, Inheritance, New generation, Media Overkill, Maybe I Maybe You, Under The Same Sun, Partners In Crime, Virgin Killer , κα. για να μην αρχίσω να μιλάω για τους πιο ?ψαγμένους? στίχους τους και πιάσω 1 σελίδα μόνο με παραδείγματα?
    Άλλωστε, αφού οι Scorps έχουν και ερωτικά τραγούδια, γι?αυτό στα πάρτυ παίζουν τις μπαλάντες τους και όχι Sabbath… Οι Scorps έχουν μιλήσει για όλα. Και μπράβο τους!

Λες στον φίλο Rudolf ότι δεν έχει αποδώσει χαρακτηρισμούς σε άτομα που δεν γνωρίζει. Θα μου άρεσε να επισημάνεις μερικούς από αυτούς τους χαρακτηρισμούς που έχουμε αποδώσει οι υπόλοιποι…

Και μη μου πείτε και ότι με τα παραπάνω που γράφω επιτίθεμαι στον Led Zeppelin γιατί εκεί θα φρικάρουμε τελείως!! :lol:

1. Εγω δεν αναφερθηκα καν στο αν εγινε sold out, κατσε διαβασε τι ειπα. Μεταλ περιοδικα δεν διαβαζω. Απλα ειδα οτι στην πολη μου δεν εγινε καμια διαφημιση. Για τους Scorpions μιλουσαν τα δελτια ειδησεων, εγραφαν οι εφημεριδες και για τους Sabbath ειχε διαθοθει απο στομα σε στομα. Αν εγινε καλη διαφημιση, που εσυ το ξερεις καλυτερα απο τη στιγμη που αυτη ειναι η δουλεια σου, τοτε εγινε μονο στην Αθηνα.
  2. Ξεκιναω απο το τελος και σου λεω οτι απαξιωτικα μιλησε ο six string sting. Δεν τον κατονομασα προηγουμενως γιατι ηταν εμφανες αλλα και γιατι δεν ηθελα. Οσο για τους συντακτες, εσενα μπορει να μη σ’ενδιαφερει το αν ο αλλος ειναι ή οχι, αλλα οφειλω να σου υπενθυμισω οτι αν ασχολειται μ’αυτο τοτε ειναι λογικο να ψαχνεται και να εχει πληροφοριες. Αναφερεσαι επισης σε περιοδικα. Δεν διαβαζω, αλλα νομιζω απεχει το να διαφωνησω σε μια αποψη, που ειναι στην τελικη υποκειμενικη, με το να διαφωνησω με στοιχεια.
  3. Μιλας στον ανθρωπο που ΔΕΝ του αρεσουν τα ερωτικα τραγουδια/μπαλαντες των Scorpions και αγαπημενος του δισκος ειναι το Taken By Force. (αγαπημενο τραγουδι το Sails of Charon) Ξεχνας κατι ομως. Αν υποθεσουμε οτι σε μια συναυλια των Scorpions πανε 10.000 ατομα, ποσοι απ’αυτους πανε για τις μπαλαντες και ποσοι οχι? Γιατι αυτο εχει στην τελικη σημασια, το γιατι μαζευουν κοσμο και γινονται διασημοι. Και στο ευρυ κοινο εγιναν διασημοι οταν αποφασισαν να (παρα)γινουν εμπορικοι. Το οτι αρπαζεστε γενικα, φαινεται απο το οτι αμεσως πηγες να μου πεις οτι εχουν τραγουδια με πολιτικοποιημενους στιχους. Μα το αρνηθηκα ποτε εγω αυτο? Βλεπετε παντου εχθρους μου φαινεται… Μια το οτι αμφισβητισα το solt out, μια το οτι υποτιμω τους στιχους. Για ηρεμα. Και, φιλικα παντα, θα σε παρακαλεσω πρωτου σχολιαζεις τα λεγομενα μου, να τα διαβαζεις καλα.

Σ’ενα τοπικ ο six string sting απεκαλεσε τον cozy ασχετο. Ειχε να κανει με τους Scorpions το θεμα της συζητησης, ψαξε και θα το βρεις.

αρχικά,να ξεκαθαρίσουμε κάτι…δεν υπάρχει καμία εχθρική διάθεση,για όνομα του θεού…
κι έπειτα,έχουν ειπωθεί τόσα πολλά και έχουν γίνει τόσες πολλές άκυρες επεμβάσεις που μάλλον χάθηκε η μπάλα…
απλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να δείχνουμε ένα σεβασμό Α στον cozy επειδή είναι αρχισυντάκτης ή ό,τι άλλο είναι στο rocking.gr και σε κάποιον όπως πχ ο sss να μην δείχνουμε τον ίδιο σεβασμό…
έπειτα,να απαντήσω σε μερικά από αυτά που γράφτηκαν…
η συναυλία στο σεφ το 2001 δεν είχε 7.000 κόσμο και είναι αμαρτία να γράφεται κάτι τέτοιο…η αρένα κάτω ήταν φίσκα και στην εξέδρα οι μόνες κενές θέσεις ήταν στο πάνω μέρος τους…το υπόλοιπο σεφ ήταν φίσκα…
υπάρχει μια γενικότερη διάθεση υποτίμησης των scorps,με χαρακτηρισμούς όπως το group της μπαλάντας,της καψούρας κι άλλα τέτοια…κάτι που επιβεβαίωνει και το αστείο με την αννούλα…βέβαια,ένα παρόμοιο αστείο για κάποια άλλη μπάντα,πιο αγαπημένη σε αυτό το forum,ίσως θα είχε αποτελέσει αφορμή κι αιτία για…καβγά…
και κάτι άλλο…αν μετά από 1-2 χρόνια πάει κάποιος να διαβάσει την κριτική σας για τη συναυλία στο καραϊσκάκη φέτος,χωρίς να έχει πάει,τι άποψη θα σχηματίσει για το live των scorps??ότι ήταν βαρετό κι ότι καλύτερα να αρχίσει να ακούει το υπερ-γκρουπ whitesnake…
διαμορφώνετε απόψεις αγαπητοί εδώ,σας διαβάζει τόσος κόσμος,και η αντικειμενικότητα κρίνεται απαραίτητη…
στο ότι ο herman ήταν μέτριος τεχνικά,ήλθε αμέσως η άποψη,ότι έκανε τη δουλειά του,και η δουλειά του στους scorps ήταν να κάνει κάποια πράγματα που δεν είχαν καμία σχέση με τεχνικό παίξιμο…έχει δει κανείς το drum legends dvd του herman??
μπααααααααααα…
επίσης,κάποιος είπε ότι οι scorps μετά το wind of change το πήγαν πολύ εμπορικά μέσω μπαλάντας κλπ…ποια μπαλάντα ακριβώς έκανε εμπορική επιτυχία μετά το wind of change???
και ρε γαμώ το κέρατό μου,όλοι είστε φαν της uli εποχής και κανένας δεν ήξερε ούτε για το colmar πέρσι,ούτε για το wacken φέτος…

…pws na ginei ayto?eixa diaforetikh gnwmh k tolmhsa na thn pw k egina anaidhs giati tolmhsa na pw kapoia pragmata…alla eixe poly plaka to oti ma8eythke h synaylia twn Sabbath apo stoma se stoma…mallon ekei pu to syzhtusan apo stoma se stoma…lene den bazume k kanena pulman…oso gia tis eidhseis pu poly spania blepw,akusa para polles fores na tus anaferun ti zhthse o Ozzy,arxizei h proppwlhsh,arxise h proplwlhsh…k ola ayta mhnes prin…alla ti na peis,egw den mporw na anaferomai se atoma pu den gnwrizw,alla fysika atoma pu den me gnwrizun,mporun aneta na anaferodai se mena…edw kapoios 8ewrhse oti mu thn leei anaferodas to gegonos oti eri3a twra mia matia sto forum…a,nai k o Rarebell den einaikalos drummer…ok magkes o,ti peite…Colmar k Wacken?Ma ti egine ekei?
Loipon led zep gia tis balades pane 5675 atoma gia ta mid tempos pane 3421 k gia ta grhgora pane oi ypoloipoi k kati allo,pote apofasisan na ginun (para)emporikoi k ti ennoeis me ayto?

…a,gia na mhn 3exasw…epishs ema8a oti h Deytera k Tetarth sta telh tu Ioylioy einai h kalyterh mera gia synaylia…tosa xronia phgainw se synaylies…ayto den to eixa skeftei pote…opws epishs k oti h epityxia synayliwn typu Sabbath,Scorpions,Maiden ktl exun sxesh me e3etaseis…

Six_String_Sting, ο/η Astria μου υπενθυμισε οτι δεν εχουν μονο μπαλαντες κι εγω του/της ξαναϋπενθυμισα οτι ο κοσμος στην συντριπτικη του πλειοψηφεια παει γι’αυτες τις μπαλαντες. Εμπορικοι εγιναν απο τα 80ς και μετα και εννοω οτι με ενα ριφ εγραφαν 3 μπαλαντες και πηγαιναν πιο πολυ να πουλησουν παρα να βγαλουν κατι ποιοτικο οπως στα 70ς. Και μη μου πειτε οτι το ποιοτικο ειναι σχετικο, γιατι στην περιπτωση αυτη ΔΕΝ ειναι. Και νομιζω οτι αυτο ειναι κοινως αποδεκτο αλλα και λογικο. Αλλο να εχεις εναν Roth κι αλλο να εχεις εναν Jabs. Ασχετα απο προσωπικα γουστα ολα αυτα. Δεν ηταν κακο το οτι εξελιχθηκαν, αλλα ηταν λαθος για μενα οτι εμειναν εκει τοσα χρονια. Λαθος ποιοτικα, γιατι εμπορικα εκαναν την καλη τους…
Πουλμαν στους Sabbath ηταν κατι παραπανω απο αυτονοητο οτι θα εμπαινε και απ’οσο ξερω το εβαλαν οι ραδιοφωνικοι σταθμοι. Και για να τελειωνει αυτο το θεμα, κανεις δεν σου την λεει, σου ζητησαμε απλως να εισαι πιο κοσμιος και να μην απο καλεις “ασχετο” τον καθενα γιατι οπως παραδεχτηκες δεν μας ξερεις.
Οσο για την εξεταστικη, εγω προσωπικα αν την επομενη μερα εγραφα, δεν θα πηγαινα σε συναυλια στην Μαλακασα, ακομα κι αν εμενα Αθηνα. Σκεψου οτι ολοι οσοι ερχονται απο επαρχια θα εχουν σοβαρο προβλημα. Χανουν δυο μερες απο το διαβασμα τους και κουραζονται. Αντιθετως, ο προγραμματισμος των διακοπων ειναι πολυ πιο χαλαρος. Αν θες να δεις το αγαπημενο σου συγκροτημα τοτε μπορεις να προγραμματισεις τις διακοπες σου ετσι ωστε εκεινη την μερα να μη βρισκεσαι μακρια απο τον συναυλιακο χωρο.
Τελευταια φορα που γραφω, εχω κουραστει γιατι κανεις δεν διαβαζει τι λεω κι επαναλαμβανομαι.

Polla pragmata se afti ti zoi apaitoun thisies…An kapoios exei stoixeiodeis gnoseis gnoseis pano sti mousiki dn tha tolmisi kan na sigrinei ton Uli Jon Roth me ton Matthias Jabs…ena px me tous Sabbath an to pame etsi apo apospi kitharista ti na sou pei o iommi brosta ston Vai as poume…edelos omos akiri sigrisi etsi? Ierosilia sketi
allo o iommi mithos o iommi allo o Vai k eine mythos kai aftos sto eidos tou,
o Uli opos eine kitharistas fainomeno pou irthe gia na grapsei istoria…o Matthias eine enas poli kalos kitharistas afto akrivos pou xreiazode oi scorpions gia afto pou kanoun tora…afta.
To Metal Hammer exo tin aisthisi oti exei tis eksis prokatalipsi apenadi stous scorpions ektheiazei to parelthon tous k to paron to meionei…
Eine apogoitefsi na min anaferode live opos afta tou Colmar & tou Wacken se kanena elliniko periodiko i site is elladas ektos tou fun club ton scorpions…to gegonos oti akoustike apo to tv war to thema me ti psifoforia tou wacken klp ofeilete sto fan club.kai pali ipirxe ellleipsi oson afora tin enimerosi tou kosmou pou endiaferthike, dn ixere ti & pos…enas gnostos mou kathotan k rotouse emena…afto dn eine katholou timitiko gia ton egxorio tipo.k prepei osoi exoun amesi sxesi me afton na tous provlimatisei to gegonos…
Prosopika pistevo oti to na eine kapoios eboriikos dn eine aparaitita kako. ta eborika groups eine ta groups pou trofodotoun to xoro me opadous.
ofeiloume na eimaste antikeimenikoi…prosopika anagnorizo arnitikes kiniseis ton scorpions kai loipon agapimenon mou groups
me to na peftei ksekatiniasma dn vgainei akri oute ginete dialogos…
an opos eipothike iparxoun atoma apo to fan club edo mesa isos tha prepei na skeftite oti kseroun perissotera gia to group pou tous odigise se fan club…k afto dn tha prepei na theorithei os arnitiko stoixeio alla os thetiko giati ipo kapoies sinthikes tha borousan oloi na vgoun kerdismenoi k na kseroun perissotera…
Thelo na elpizo oti edo iparxoun politismenoi k logikoi anthropoi.kai epitelous as arxisoume na krinoume anitkeimenika…an kapoios thelei na akouei poliploka solo k loipa as akousei Dream Theater klp…

α,για αυτό σχετικά με την ημερομηνία και τις εξετάσεις,αν έχεις αποφασίσει να πας στο αγαπημένο σου group,θα πας…οπότε,το θέμα είναι αυτοί που δεν είναι οπαδοί,και τον Ιούλιο συνήθως λείπουν διακοπές…
ποιος τα βλέπει όλα με γυαλιά scorpions μωρέ???ενοχλούμε που προσπαθούμε να κάνουμε διάλογο και με επιχειρήματα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους…αλλά το forum κοντέυει να…γκρεμιστεί από τους οπαδούς maiden που κάνουν λες και βγήκε το album του αιώνα…
το μεγαλύτερο site κλπ κλπ που λέτε,γιατί δεν είχε απεσταλμένο στο wacken για μια ιστορική βραδιά της ροκ μουσικής?

Έχει πάει πολύ μακριά το θέμα. Ας συνοψίσουμε :

o Ralf pu htan para poly kalos musikos pote den afomiw8hke k den afhse to stigma pu afhse o Francis k ola ayta pu yposthrizeis gia ton Herman me kanun na katalabw oti ektos tu oti den eisai opados tus,den exeis asxolh8ei idiaitera me thn mpanta,k isws ektos bebaia apo to World Wide Live k to Tokyo Tapes,isws den tus exeis akusei na paizun na noiseis thn diafora …oso gi ayto pu les gia ton Dierks…einai ena asteio k na 3ereis oti tu aresan para poly oi stixoi pu egrafe giati htan’rock’n’roll brwmikoi’stixoi…twra pu ta akuses ola ayta …ti na pw…menw afwnos…nai ap’oti blepw ute o Schenker einai foberos musikos e?

A. Ιδού το ποστ του sss, το οποίο κατ’εμέ αποκαλεί τον cozy “άσχετο”, εμμέσως πλην σαφώς. Αν εσείς το μεταφράζετε διαφορετικά, τότε μπορεί να σφάλω εγώ.

Β. Ο cozy και εγώ είμαστε συντάκτες του ροκιν και mod στο forum. Είμαστε άνθρωποι με ονοματεπώνυμο. Αν θέλετε ρωτάτε.

Γ. Η συναυλία των scorps στον Λυκαβηττό μπορεί να ήταν sold out(δεν ήμουν εκεί, δεν ξέρω, εμπιστεύομαι τις info της dark lady).Δεν πειράζει κανένα αυτό.

Δ. κανείς δεν χαίρει ασυλίας ή “σεβασμού” από κανένα. Απλά εντυπωσιάστικα με τον άνθρωπο που στο πρώτο του ποστ εδώ μέσα αποκαλεί άλλον άσχετο. Δεν είναι “παράνομο” ή “απαγορευμένο”. Απλά κατ’εμέ δεν είναι ευγενικό.

Ε. rudolf ως mods διαβάζουμε το foroum συνεχώς και απαντάμε όπου νομίζουμε. Συμφωνώ με τον cozy τι να κάνω ? Να μην το πω για να μην με πεις “δικηγόρο” ή “κλίκα” ?

ΣΤ. Κανείς μας δεν έχει prob με τους scorps. Το μόνο που είπαμε είναι ότι οι scorps είχαν καλύτερη διαφήμιση από την ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ διαφήμιση των sabbath. Προσωπικά άκουσα διαφημίσεις μέχρι και στον sport fm. Οι scorps καλά κάνουν και γεμίζουν στάδια, κανένα μας δεν ενοχλούν.

Ζ. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συζητάμε πόσο κόσμο είχαν οι scorps στο ΣΕΦ. Hammer, cozy n me λέμε γύρω στις 8000, ο rudolf λέει sold out. Έχει παραπάνω νόημα να τυο συζητάμε ;

Η. Το φόρουμ μας δεν νομίζω ότι είναι εχθρικό για κανένα. Απαντάμε όπως όλοι και μάλιστα ευγενικότατα. Επιπροσθέτως αφήνουμε να περνάνε και να φαίνονται και ειρωνίες και υπερβολές. Δεν νομίζω ότι σας καταπιέζουμε και τόσο. Αν κάποιοι θέλουν να δημιουργούν φανταστικούς εχθρούς που “κατατρέχουν” τις αγαπημένες τους μπάντες και να επιδίδονται σε “κυνήγι μαγισσών” είναι δικό τους θέμα. Έχω κουραστεί να διαβάζω ποστ “γιατί μας την πέφτετε?” ειδικά όταν ο αντίλογος είναι διατυπωμένος έτσι. Αν κάποιοι έχουν εμμονές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Θ. Αντικειμενική άποψη δεν υπάρχει, ούτε καν φιλοσοφικά. Στο ροκιν προσπαθούμε να γράφουμε ψυχραιμες, αποστασιωποιημένες υποκειμενικές απόψεις.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προσωπική αιχμή ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ. Παρακαλώ διαβάστε τα πριν απαντήσετε.

θα σταθω στο Θ,η κριτική για τη συναυλία είναι απλώς απαράδεκτη…για site fan club είναι ok…αλλά χαρακτηρισμοί τύπου οι whitesnake πάτησαν τους τάδε ΔΕΝ πρέπει να υπάρχουν…δεν νομίζω να είμαι παράλογος…
όταν κρίνεις ένα μουσικό πρέπει να ξέρεις και 2-3 πράγματα παραπάνω για αυτόν…αν κάποιος ακούσει κομμάτια του Hendrix σήμερα χωρίς να ξέρει τίποτα άλλο θα πει “καλό το παλικάρι,αλλά ο satriani είναι καλύτερος”…
η ειρωνία για τον hermann “έμαθε να παίζει drums αυτός?” είναι κάτι το…αντικειμενικό?
σε ρωτώ,σε φιλικό τόνο πάντα,αν έλεγα κάτι τέτοιο για κάποιο αγαπημένο παιδί στη μουσική κοινότητα (από τα χαϊδεμένα group που δημιουργεί ο τύπος) τι θα γινόταν…αν θα με έλεγαν άσχετο ή όχι…αν έλεγα “άμπαλος ρε σεις ο iommi,σιγά τα solo” θα μου λέγατε “ο iommi έχει κάνει άλλα πράγματα και θάματα”…αυτό είπαμε και για τον hermann…
επίσης,στο δικό σας site αναφέρεται και η απαράδεκτη κριτική για το dvd των whitesnake…δεν γίνεται να αφήνονται τόσοι υπαινιγμοί για μια επίσημη κυκλοφορία πέρι επαναηχογράφησης των φωνητικών κλπ…